annemi kaybedeli uzun zaman oldu babam tekrar evlendi herşey iyi hoş derken 2 yıldır eşiyle olan sorunlar bitmiyor kadın artık ne yapmak istiyorsa ortalılğı çok karıştırdı ne kadının sesini duymak ne yüzünü görmek istiyorum bugün duyduklarımdan sonra iyice nefretim kalktı allahım eşime bu kadar yalan iftira atan birine ne diyeyim bilmiyorum allaha havale ediyorum hepsini esas beni üzen evimde uzun zaman kalan yiyen içen biri naısl bu kadar nankör olabilir eşim hakkında nasıl bu kadar fitne fesat düşünür düşündükçe çıldırıyorum eşim hiç birini bilmiyor eğer anlatırsam biliyorum iplek kopucak ama artık bu kadının fitne fesatlığından bıktım böyle bir insanla hayatım boyunca karşılaşmadım nasıl midem bulanıyor bu insandan anlatamıyorum sabah beri duyduklarım karşısında üzüntümü dile getiremiyorum kadın resmen eşimi hırsızlıkla suçlamış kenarda olan birikmiş paramızı babamın üstünden kazanmışız bunu hala ne kendime nede eşime yediremiyor işinde gücünde günde 16 saat eşekler gibi çalışan bir adam yolda para görse kafasını çevirir bu adam naısl olur kayınpederinden para saklar yada yürütür bunu düşünen hakkında tek şey diyebiliyorum allah bildiği gibi yapsın yazıklar olsun insanlık ne kadar ölmüş