Babam vefat edince beni evden göndermek isteyen abi bozuntusu..

mervecaglarr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
287
216
23
37
Merhaba babam kanserden vefat etti benden 1 yaş büyük, yaşadığım sürece boyu evde sürekli babamla ettiği kavgaları dinlediğim, babamı çocuk gibi azarladığı ve sürekli aşağıladığı için, kendisinden hep nefret ettiğim, babamın öleceğini bile bile, ağrıdan kıvrandığını göre göre salyalarını akıtıp köpek gibi babama saldırmaktan bir an olsun geri durmayan bir abi bozuntusu var.

Babam vefat ettiği gece yoğun bakım önünde normal sesli ağladığım için bana rezil demişti bende kendisine tepki gösterdiğim için orospu demişti. Şimdi bana küfürler edip evden göndermeye çalışıyor. Ölsen karşında keyif sigarası yakarım allahsız kaşar falan diyor

Açıkçası bende onunla aynı evde yaşamak istemiyorum midemi bulandırıyor, sesini duyunca yine babamla kavga ediyor sanıyorum psikolojim iyi değil intihar etmeyi düşündüm ama o zaten ölmemi istediği için ona inat yaşamam lazım ama ne yapacağım nereye gideceğim hiç bilmiyorum. Kendimi çok çaresiz yalnız hissediyorum..

Ben babanızın olduğu gün açtığınız konuyada yazmistim.sgk ya başvurun gidip kendinize ve annenize maaş bağlatın ölüm parasını cenaze yardımını alin. O ev bir şekilde dönmesi gerek. Zaten maaş size ve annenize yatınca o salyalarini geri çeker içine merak etmeyin .Kendinize uygun ise girin sabah gidip akşam gelin otel gibi kullanırsınız evi.

Ölüm parası cenaze masrafı için yapılan masrafların faturasını istemiyorlarmi? Bende yok ki.

Ölüm parası cenaze masrafı için yapılan masrafların faturasını istemiyorlarmi? Bende yok ki.

Abin normal değil, HASTA. Bu şekilde kabullenip söz ve davranışlarına çok anlam yüklemez ve tepki göstermezsen senin için daha iyi olur. Zor ama intihar etmekten daha zor değildir eminim.

Kaç yaşındasınız? Kendi ayaklarınız üzerinizde durabilme şansınız var mı? Aileniz diye herkese tolerans göstermek zorunda değilsiniz.

Abin hasta galiba hatta kesin hasta .

Calisiyormusun imkani varsa başka eve çık ev arkadasi olarakta olabilir kirayi tamamen ödemezssin en azından.

Başınız sağolsun

Bildiğim kadarıyla mahkemeye gidip bunu dava edebilirsiniz. Devlet uzlaşma olmayınca kendisi satıyor
Ya da en güzeli bi sakinleştirici alıp bunun yemeğine katın uyku ilacı da olur.

Hayır. Direkt sgkya gidin. Babanız nereden emekli oldu? Örneğin bağcılar sgk diyelim, gidiyorsunuz bir form dolduruyorsunuz anneniz ve sizin için, sgk ölene cenaze parası veriyor siz istemezseniz vermezler, belirtin. 1000 TL veriyorlar neredeyse.

Ev babanıza mı aitti. Öyleyse satın ve payınızı alin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…