Babam vefat edince beni evden göndermek isteyen abi bozuntusu..

Erkek kardeş , abi kavramından nefret ettim...
Bu kavramlar kimi insana güven veriyor kiminde dünyada cehennemi yaşatıyor işte. Son nefesine kadar adamla kavga etti ama ben 15 sene önce erkeklerle içki içmişim oyüzden orospuymusum babama layık olamamışım bana bunları anlatıyor.

Dediklerini duyma. Bendeki de senin ki gibi azıtmış.

Satarlar. Miras paylasim davasi açılır abi satmaya yanasmiyorsa. Engelleyici bi durum yoksa davaci lehinedir kararlar.
Zaten mahkemeye giderse herkes hakkını bir şekilde alır. Ben o aşamaya gelmeden öncesi hakkında yorum yaptım. Kafalarına göre şu an satılığa çıkarıp abi olmadan satış yapamazlar.

Veraset ilamini al noterden konu sahibi kendine gelince. Allah rahmet eylesin babana konularini biliorum cok üzüldüm. Seçeneklerin var daha cok sukur evi maasi fln varmis babanin ölmeyi düşünme hic elbet kurtulursun o abi bozuntusundan su an üzüntüden önünü göremiyorsun sadece ama inan durumun kötü degil ona muhtac degilsin.

Zaten mahkemeye giderse herkes hakkını bir şekilde alır. Ben o aşamaya gelmeden öncesi hakkında yorum yaptım. Kafalarına göre şu an satılığa çıkarıp abi olmadan satış yapamazlar.
Evet dogru bu suc. Zaten o abi nefes almalarina laf edioken nasil olacak o... Ölün var 1 gün aglarsin delin var bi ömür tam. Psikiyatride belgeli bi ruhsal hastaligi varsa anne ve kardes onayiyla kliniğe de yatirilabilir bu arada.

Ölüm parası cenaze masrafı için yapılan masrafların faturasını istemiyorlarmi? Bende yok ki.
Hayir hayır öyle fatura felan isteme olayı yok.bak şimdi babanın ölüm belgesini al annenin ve senin kimliklerinizle bulundugunuz ilin sgk sina gidin.dilekce vermeniz lazım ilgili birimler var

Kaç yaşındasınız? Kendi ayaklarınız üzerinizde durabilme şansınız var mı? Aileniz diye herkese tolerans göstermek zorunda değilsiniz.
En güzel yorum gercekten o evde kalma kendi ayaklarinin ustunde dur ya ruh hastasi adamla ayni evde o kufru eden mahluk herseyi yapar hic durma o evde kesinlikle allah korun herseyi yapar ...!!

Öncelikle derin bir nefes.

Bir kere sizin ve annenizin babanız sigortalıysa ölüm aylığı alma hakkınız var. Bekar olduğunuz sürece bu hak devam eder. Tıkır tıkır maaş alırsınız, işe girseniz de devam eder.

Erkek çocuklarda ise bu maaş 25 yaşına kadar devam edebiliyor, abiniz üstüne bir bardak soğuk suy içebilir.

Şuraya linkimizi koyalım:

İkinci olarak tek seferlik cenaze yardım parası vardır, arkadaşlar çok güzel bilgi vermiş, araştırın.

Bir sorum olacak, babanızın miras kalan başka gayrimenkulü (minik arsa da olur) var mı?

Daha acımı bile yaşayamadan kendimi şu durumun içinde buldum. O olmasaydı daha mutlu bi çocuk olurdum daha iyi yetişir huzurlu bi ailem olurdu. Kardeş denen kavrami kimileri için gerçekten varlığı tamamen işkence en büyük kötülük.

Ev babamın annem satmaz o kadar pislik olmasına rağmen de oğlundan da vazgeçmez.
onu oğluyla başbaşa bırakın,
çalışıyor musunuz yada kadın sığınma evlerini araştırdınız mı ?
babanızdan maaş kaldı mı size, alabiliyor musunuz ?

onu oğluyla başbaşa bırakın,
çalışıyor musunuz yada kadın sığınma evlerini araştırdınız mı ?
babanızdan maaş kaldı mı size, alabiliyor musunuz ?
Alabiliyorum ama yarı yarıya bölünce yetermi? Arkadaşım tam yetim maaşını bile 1200 olarak alıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…