Babam yaşında adam 😟

Kızlar hala çok kötüyüm . Antalya da yaşıyorum ben.bilen bilir kapalı yol saat kulesini Antalya'nın merkezi her neyse 5 yaşındaki kızıma ayakkabı paten almak için çarşıya çıktık.kızım acıktım dedi simitle meyve suyu yedirmek için banka oturduk.zaten heryer dolu çok fazla kalabalık.yan tarafta babam yaşında adam 60 filan göz kırpıyor önce çocuğa dedim seviyordur filan sonra elinde sigara gezip duruyor göz kırpıyor naber der gibi el yüz. İfadesi çok berbat oldum baktım 4 5 kere yapıyor ilk başta noldunu anlamadım konduramamak gibi. Sonra bağırdım kaç yasinda adamsın ne kas göz işareti yapıyorsun diye oradakilerde çocuğu seviyordur filan dedi iyice sinir oldum yolda yürürken kapalı yolda sürekli arkama baktım durdum hala etkisindeyim. Adam ben bayana yanlış hareket yaptım demedi bile herkes o pisliği savundu yaşından dolayı
Bastonlu bir dedenin elle tacizine ugramistim( bacagima dokunmustu) hastanede elbette kimseye soyleyememistim nasil anlatacagim kim bekler ?seninki de o hesap insan o bakisi anliyor pis pis bakiyorlar

Kızlar hala çok kötüyüm . Antalya da yaşıyorum ben.bilen bilir kapalı yol saat kulesini Antalya'nın merkezi her neyse 5 yaşındaki kızıma ayakkabı paten almak için çarşıya çıktık.kızım acıktım dedi simitle meyve suyu yedirmek için banka oturduk.zaten heryer dolu çok fazla kalabalık.yan tarafta babam yaşında adam 60 filan göz kırpıyor önce çocuğa dedim seviyordur filan sonra elinde sigara gezip duruyor göz kırpıyor naber der gibi el yüz. İfadesi çok berbat oldum baktım 4 5 kere yapıyor ilk başta noldunu anlamadım konduramamak gibi. Sonra bağırdım kaç yasinda adamsın ne kas göz işareti yapıyorsun diye oradakilerde çocuğu seviyordur filan dedi iyice sinir oldum yolda yürürken kapalı yolda sürekli arkama baktım durdum hala etkisindeyim. Adam ben bayana yanlış hareket yaptım demedi bile herkes o pisliği savundu yaşından dolayı
Tik mi var adamda acaba göz kırpma tiki 😂

Bir arkadaşıma bir kaç yıl önce dediğiniz yaşlarda bir adam bir toplu taşıma aracında ayakta kaldığı için gel kucağıma otur istersen demişkti gülerek. Sapıklık yaşa bakmıyor

Bana hiç dedeler denk gelmedi. 😂😂
Ama bu dedelerdeki ozguven beni daha çok sasirtiyor.
😳😳😳😳
Anadolu yakasının bir ucundan Avrupa yakasanın diğer ucuna hergün toplu taşıma ile gidince hikayeler bitmiyor. O zaman fi tarihi tabi, metrobus vs yok, evlenme teklifi almışlığım bile var yollarda :D :D

İnsan yaşlandıkça özü dışa vuruyor bence. Gençlikte bir nebze otokontrol varken o da kalkıyor, kendini rezil ediyorlar.

Yaşlı insanlara karsi bizim milletin bi zaafi var herkes onlari melek saniyor ama gorunen oyle degil hem yaşlı hemde bu kadar cüretkar olacagini dusunmedilkleri icin tepki vermemis olabilirler Allah beterinden korusun keske polisi arayip şikayetçi olsaydiniz
Polis ne yapacak sanki adam adamı bıçaklayıp serbest bırakıyorlar

Ablacığım ''Gençten değil yaşlıdan kork'' diye haybeye dememişler. Senin başına gelenin aynısı Kadıköy sahilin orda başıma geldi (1den fazla). Gençler başları önünde yürüyor, babam yaşında adam yiyecek gibi bakıyor hatta takip ediyor. Sanki cevap vereceğim. Aslında orada adamı dövmek veya polisi çağırmak var. Her yaşlı veya herkes aynı değil tabii ki kimse yanlış anlamasın. Ama ben bir dönem babam yaşında adamlardan tiksinmiştim. Otobüste veya yolda görsen saygı duyar, yer verirsin ama sokaklarda da biçimsiz davranırlar!

Hayır da çocuğa göz kırpmak da normal değil ki artık zaman değişti her önüne gelen başkasının çocuğunu sevemez

Benim otobüste yanına oturduğum 70 yaşlarında bir pörsük göğsüme koluya dokunmaya çalışmıştı. Sürekli kolunu bana doğru hareket ettiriyor başta emin olamadım da bembeyaz saçı sakalı ben de kolumla her teşebbüsünde engel oluyorum falan en sonunda emin oldum bildiğin dokunmaya çalışıyor. Kalkarken var gücümle bir dirsek attım kıpkırmızı oldu bu ama sesini çıkarmadı sonra indim 3 gün kolum sızlamıştı ama. Velhasıl ben yaşlılardan daha çok korkarım çünkü onlar daha cesaretli nedense benim de genelde yaşlı tarafından tacizler geldi başıma

Öyle çok anlıyorum ki seni . Toplu taşımadan nefret ediyorum ben . Çok şükür kullanma sıklığım az .
Yapabileceğimiz belli başlı şeyler var aslında , ben yanımda ( arabanın torpido gözünde ) biber gazı ve şok cihazı taşırım . Okul ve ev haricinde bir yerde gezeceksem cebime atarım .
Bu dedelerden biri ilk evlendiğim yıllarda beni dükkanına çekti , sabahçı olunca çok erken kalkardım , fırından poğaça aldım çıkarken . Kolumu öyle sert sıktı ki 1 ay izi geçmedi . Neyse ben dükkana zorla çekilince herhalde bir şey çaldığımı düşündü dedim. kendimi anlatmaya , sorunu anlamaya çalışırken adam eli şeyinde üstüme gelmeye başladı, biber gazı var yanımda bir adım dahi atarsan sıkarım dedim , senin biberini yerim kütür kütür gibi çok saçma ama sapıkça bir cümle kurdu . Tam 8 sn sıktım , adam bağıra çağıra küfür ediyordu arkamdan ben de kaçtım . Sonra bir daha o caddeden geçmeye korktum , akrabalar falan saldırır diye .
Şimdi hala çok korkarım . Tamam gençlerden , velilerden vs de sapığı çıkıyor ama bunların kaybedecek hiçbir şeyi yok ve çok cesurlar .
Umarım bir daha yaşamazsın . Kızınızı yakın dövüş vs kurslara yazdırın . En azından yerinde tekme tokat atmayı öğrensin . Belki konuşturulabilir , gerçek niyeti öğrenilinceye kadar gizli kayıt alınır sonra da şikayetçi olurdunuz . Rezil olunca belki utanır . Bir daha yapmaz .

Böyle yaslilardan nefret ediyorum bugün dizimin izasinda kısa kollu elbise giydim dibimdeki parkta çocuk azıcık oynadı orada oturan bir amca sürekli bana baktı ama okadar rahatsız oldum ki dedim amca hayırdır birine mi benzettin ne bakıyorsun sürekli seninle ne işim olur bakmıyorum dedi utanmiyormusun kızın yaşındayım ben senin dedim bisiler mikirdandi aldım çocuğumu çıktım gittim açık bir elbise değil normal herzaman giydiğim birşey ama bazıları gerçekten gözü pis oluyor bugün başıma geldi maalesef

Adam şerefsiz çevredekiler daha şerefsiz
Sanki tecavüzcülerin, sapıkların hiç görülmedigi bir ülkedeyizde millet kadın inanmıyor şaka gibi

Evet yaşlılarda in acaip sapıklar çıkıyor. Sonra da yaşlıyım de deyim diyip sıyrılıyorlar. Çevredekiler de ayrıca şerefsiz

Evet yaşlılarda in acaip sapıklar çıkıyor. Sonra da yaşlıyım de deyim diyip sıyrılıyorlar. Çevredekiler de ayrıca şerefsiz
Ben yaşlılardan çok korkarım ufakken metroda annem yeryok diye bir amcanin kucağına oturtmuştu amcanın şeyi oynadı hissettim hemen kalkıp annemin yanına gitmiştim anneme dedim ama o bişi dememisti çok korkmuştum ufak ufak dediğim ilkokula gidiyordum akraba bile olsa kız cocuklarini ne olur kimsenin kucağına vermeyin oturtmayın

Cocuguma da yapamaz deseydiniz kimmis ki o adam cocugunuza kas goz yapmasina izin vericekmoissiniz Allah askina... birakalim toplumca cocugu Anne babasi disinda akrabasi olmayan kimse sevemez kas goz de edemez. Yasi bilmem nesi de bahane degildir!! Tanimadan etmeden cocugu sevmek bi bizim millette var heralde... yok bitti bu adet ne size ne bebeginize tanimadiginiz bir insan isterse 90 yasinda olsun kas goz edemez. O topluluga da size mi sorucam deseydiniz. Akillari yok fikirleri var milletin. Ne hakla sizde korku ve tedirginlik yaratir? Guvenle huzurla yuruyememissiniz bile.

Eskiden öğrencilerimle sık sık sarılırdık , kucaklaşırdık . Ben kızların saçlarını örerdim , erkeklerle kol kola girip koridorda hem konuşup hem nöbet tutardık , bir arkadaşıma iftira atılınca ondan da korkar olduk. Çocuklarla sarılmamak çok kötü olmuştu benim için . Tiiiiçıııırrrrr deyip koşturuyorlardı etrafımda . Ahhh eski günler .
Geçen gün bir çocuk duvarın üstünde yürüyordu , in ordan aşağıya bak düşersin dedim . eşim sana ne , annesi yanlış anlar belki dedi 😔 eskiden sokak kavgalarını bile ayırırdım . Şimdi kız kavgasını ayırmaya korkuyoruz , taciz etti , oramı buramı elledi diye . Çok üzüldüm yine .
Ahlak en büyük erdemdir ve biz onu üç beş kendini bilmez yüzünden kaybettik deyip gidiyorum.

Back
X