Öyle çok anlıyorum ki seni . Toplu taşımadan nefret ediyorum ben . Çok şükür kullanma sıklığım az .
Yapabileceğimiz belli başlı şeyler var aslında , ben yanımda ( arabanın torpido gözünde ) biber gazı ve şok cihazı taşırım . Okul ve ev haricinde bir yerde gezeceksem cebime atarım .
Bu dedelerden biri ilk evlendiğim yıllarda beni dükkanına çekti , sabahçı olunca çok erken kalkardım , fırından poğaça aldım çıkarken . Kolumu öyle sert sıktı ki 1 ay izi geçmedi . Neyse ben dükkana zorla çekilince herhalde bir şey çaldığımı düşündü dedim. kendimi anlatmaya , sorunu anlamaya çalışırken adam eli şeyinde üstüme gelmeye başladı, biber gazı var yanımda bir adım dahi atarsan sıkarım dedim , senin biberini yerim kütür kütür gibi çok saçma ama sapıkça bir cümle kurdu . Tam 8 sn sıktım , adam bağıra çağıra küfür ediyordu arkamdan ben de kaçtım . Sonra bir daha o caddeden geçmeye korktum , akrabalar falan saldırır diye .
Şimdi hala çok korkarım . Tamam gençlerden , velilerden vs de sapığı çıkıyor ama bunların kaybedecek hiçbir şeyi yok ve çok cesurlar .
Umarım bir daha yaşamazsın . Kızınızı yakın dövüş vs kurslara yazdırın . En azından yerinde tekme tokat atmayı öğrensin . Belki konuşturulabilir , gerçek niyeti öğrenilinceye kadar gizli kayıt alınır sonra da şikayetçi olurdunuz . Rezil olunca belki utanır . Bir daha yapmaz .