babam yaşında bir adam beni hüngür hüngür ağlattı.....

aysu35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
219
1
0
İzmir
ekim ayı gibi ev arayışlarına girdim fakat bulamadım. bende güzel bir yurt aramaya başladım. 2 kişilik odaları olan ve bir odasıda tek kişilk olan bir yurt buldum. yurdu gezdim beğendim.2 kişilik odaların hepsi dolu olduğu için tek kişilik odayı tuttum. tek kişilik odada en son katta ve en uçta bir odaydı iyi sakin olur dedim. yurt sahibi adam aynı zamanda yurt müdürü.müdürle konuştum ben aslında eve çıkmayı düşünüyorum ev durumu olursa istediğim zaman çıkabilirmiyim dedim. adam da tabi ki istersen bir gün kal çık sadece kaldığın günün parasını ödersin dedi. bu ayın başında yurda çıktım. ilk gün baktım oda çok soğuk adama söyledim. oda kalöriferi yeni açtık o yüzden akşama doğru ısınır dedi. bu arada bir yandanda yerleşmeye başladım. yurda verdiğim para içinde internette dahil fakat internet hiç çekmiyor adam ona çözüm bulcam dedi. odaların içinde banyo ve lavabolar var. banyonun şohbeni bozuktu bunusöyledim yeni şohben takacağız dedi buna da tamam dedim. 3 gün geçti ne oda ısındı ne internete çözüm bulundu nede şohben alındı. bir kaç kere kalörifere bakıldı havası felan alındıyine değişen bir şey yok ki daha kasım ayı. odada bildiğiniz donuyorum. adam çaresine bakacağız dedi ve bir buçuk hafta kaldım herşey aynı. oturdum düşündüm nasıl bir çare bulunacak ki oda ısınmıyor bunun çaresi olmaz karda çok sıkıntı çekerim diye düşündüm. ve yurttan çıkma kararı aldım zaten tamda bu anda ev buldum. adama yurttan çıkcağım dedim. adam sinirli sinirli yüzüme baktı.. kaldığın günün parasını öde önce dedi elimde cüzdanım wardı zaten ödeyeceğim dedim. kaldığım günün parasını hesapladı ve şuda şohben parası dedi.nasıl yani dedim senin için şohben aldık bugün takılcaktı o yüzden bu parayı sen ödeyeceksin dedi. bende olurmu öyle şey dedim. ödemezsen odayı kilitlerim eşyalarını da çöpe atarım başının çaresine bakarsın dedi. şok oldum...

öfkeden deliye dönmüş gibi bağırdı çağırdı bana, çok duygusal bir insanım birden ağlamaya başladım. öde bu parayı eve mi çıkıyorsun nereye çıkıyorsan defol git dedi. bu lafın üstüne zaten hüngür hüngür ağlamaya başladım adam da bir taraftan beni azarlamaya devam ettii. herkes gördü ve rezil oldum.. parayı ödedim artık ne yapayım. eve çıktım.. fakat hala olay aklıma geldikçe gözümden yaşlar dökülüyor engel olamıyorum. çok uzun olmasın diye adamın bütün söylediklerini yazamadım.... koskoca adam ve yaptığını hala unutamıyorum ben, içim içimi yiyor.....

Son düzenleme:
şohbeni de alıp gideydin:34:

Niye ödedin ! Polisi arasaydın hemen,numaradan bile arasaydın ödü kopardı.Terbiyesiz herif !

Böyle yurt,apart gibi yerler asla anlatıldığı gibi çıkmaz zaten
İnsan anca kavga dövüş çıkabiliyo ne yazık ki
Şohbenini almışsındır umarım ne de olsa parasını ödetmiş

Geçmiş olsun Aysu, ev bulmana çok sevindim, orada daha fazla kalsan daha büyük sorunlar olurdu ancak buraya bilgisi olan kişilerin yazması daha iyi olur belki ama senin yararlanmadığın ve de yararlanmayacağın malın karşılığını alması haksız kazanç elde etmesi bence hukuksal açıdan doğru değil. Eğer olabiliyorsa bir şekilde evrak vs varsa bunun ile hakkınız arasanız en azından mali olarak hakkınızı savunmanız iyi olur, durduğum yerde çok sinir oldum adama.

Son düzenleme:
şohbeni de alıp gideydin:34:

onu söylemek hiç aklıma gelmedi... sen bir hafta kalacaksın diye bana şohben masrafı çıkarttın dedi. peki dedim bu sene sonun kadar kalsaydım o zaman yine bu parayı alırmıydın dedim ozaman gelsin düşünürdüm dedi. şimdi senden daha çok şeyin parasını almak lazım ama neyse dedi..

onu söylemek hiç aklıma gelmedi... sen bir hafta kalacaksın diye bana şohben masrafı çıkarttın dedi. peki dedim bu sene sonun kadar kalsaydım o zaman yine bu parayı alırmıydın dedim ozaman gelsin düşünürdüm dedi. şimdi senden daha çok şeyin parasını almak lazım ama neyse dedi..

Git ve şohbenini al bana kalırsa
Vermezsede zorla sök
Faturasını falan gösterdi mi ki para isterken ?

Niye ödedin ! Polisi arasaydın hemen,numaradan bile arasaydın ödü kopardı.Terbiyesiz herif !

söyledim ne demek odayı kilitlersiniz polis çağırırım dedim. adam da bana yurdumda sorun çıkartıyor bu kız üstelik çıkmak istemiyor derim dedi. bütün kızları da şahit ederim dedi:((

Polisi aramalıydın. Çok sinir oldum şimdi gidip o şohbeni alalım!:41:

Git ve şohbenini al bana kalırsa
Vermezsede zorla sök
Faturasını falan gösterdi mi ki para isterken ?

şohben takılmadı zaten alındığı bile bilinmiyor. adam öyle bağırıyor du ki odaya eşyalarımı toplamaya gitmeye bile yanımda bir kadınla gönderdi kadın başımda bekledi. adam odayı kilitlemek le tehtit etti beni.

Geçmiş olsun Aysu, ev bulmana çok sevindim, orada daha fazla kalsan daha büyük sorunlar olurdu ancak buraya bilgisi olan kişilerin yazması daha iyi olur belki ama senin yararlanmadığın ve de yararlanmayacağın malın karşılığını alması haksız kazanç elde etmesi bence hukuksal açıdan doğru değil. Eğer olabiliyorsa bir şekilde evrak vs varsa bunun ile hakkınız arasanız en azından mali olarak hakkınızı savunmanız iyi olur, durduğum yerde çok sinir oldum adama.

adam yurtta kalanlara melek gibi davranıyor çıkanlarada yapmadığını bırakmıyormuş öyle duydum. o kadar aşağıladı ki tek derdim parayı verip bir an önce uzaklaşmak oldu.

şohben takılmadı zaten alındığı bile bilinmiyor. adam öyle bağırıyor du ki odaya eşyalarımı toplamaya gitmeye bile yanımda bir kadınla gönderdi kadın başımda bekledi. adam odayı kilitlemek le tehtit etti beni.

Uğrayıp faturasını ve şohbeni istemelisin aslında
Erkek bi arkadaşınla git olmadı kadınsınız diye böyle bağırıp çağırıyosa
Senet imzalamış mıydınız kayıt zamanı ?

canım cok geçmiş olsun, evin de hayırlı olsun
bence bir karakola git, durumu anlat, veya bir avukatla görüş fikir verirler sana
öğrencisin sanırım, bir şofben 100-200 lira vardır, az para değil sonuçta, üstelik yok yere almış hain adam
şikayette bulun, hakkını ara bence
bu arada rezil olan sen değilsin, o adam kendi kendini rezil etti
hiç sıkma canını, çok şükür ki kurtuldun :)

Ailen muhtemelen uzakta ve bu pislik bunu fırsat biliyor.Ailenin haberi var mı ? Okuduğun şehirde bir büyüğün varsa onla bi git bakalım.

Canım şohbeni ne olursa olsun al ve hakkını ara.Ben de 3 senedir yurtlarda kalan birisiyim yurt sahiplerine dişini göstermek gerekiyor gerçekten.Geçenlerde de kavga ettim yurt sahibimle çok fena babamlara da şikayet ettim şimdi bana karşı bir iyi bir iyi görceksin.Ama seneye kaçışı yok eve çıkıcam.Uğraşamam artık yurt müdürleriyle.

Uğrayıp faturasını ve şohbeni istemelisin aslında
Erkek bi arkadaşınla git olmadı kadınsınız diye böyle bağırıp çağırıyosa
Senet imzalamış mıydınız kayıt zamanı ?

hayır imzalamadım senet.. parasını ödediğime dair makbuz verdi. ben istedim zaten

Ailen muhtemelen uzakta ve bu pislik bunu fırsat biliyor.Ailenin haberi var mı ? Okuduğun şehirde bir büyüğün varsa onla bi git bakalım.

okuduğum şehirde kimse yok. kimseye bir şey demedim ailemin haberi yok. adam pislik yani nasıl uğraşayım ben bu adamla.

Ailesinden uzaktan okuyan bir öğrenciye sahip çıkması gerekirken adamın yaptığı insanfsızlığa bak ya kendi evladı felan yok mu hiç acaba vicdansız adam resmen ya :47:

hayır imzalamadım senet.. parasını ödediğime dair makbuz verdi. ben istedim zaten

Elinde senet menet hiçbişey yok
Sen zaten kötü niyetli bi insan olsan hiç para ödemeden kaçardın
Lütfen çekinme git al o şohbeni faturası,fişiyle birlikte

canım cok geçmiş olsun, evin de hayırlı olsun
bence bir karakola git, durumu anlat, veya bir avukatla görüş fikir verirler sana
öğrencisin sanırım, bir şofben 100-200 lira vardır, az para değil sonuçta, üstelik yok yere almış hain adam
şikayette bulun, hakkını ara bence
bu arada rezil olan sen değilsin, o adam kendi kendini rezil etti
hiç sıkma canını, çok şükür ki kurtuldun :)

tşk ederim. öğrenciyim evet. 100 tl aldı benden. kurtulduğuma seviniyorum ama yaşadığımız olay etkiledi beni

Back
X