ekim ayı gibi ev arayışlarına girdim fakat bulamadım. bende güzel bir yurt aramaya başladım. 2 kişilik odaları olan ve bir odasıda tek kişilk olan bir yurt buldum. yurdu gezdim beğendim.2 kişilik odaların hepsi dolu olduğu için tek kişilik odayı tuttum. tek kişilik odada en son katta ve en uçta bir odaydı iyi sakin olur dedim. yurt sahibi adam aynı zamanda yurt müdürü.müdürle konuştum ben aslında eve çıkmayı düşünüyorum ev durumu olursa istediğim zaman çıkabilirmiyim dedim. adam da tabi ki istersen bir gün kal çık sadece kaldığın günün parasını ödersin dedi. bu ayın başında yurda çıktım. ilk gün baktım oda çok soğuk adama söyledim. oda kalöriferi yeni açtık o yüzden akşama doğru ısınır dedi. bu arada bir yandanda yerleşmeye başladım. yurda verdiğim para içinde internette dahil fakat internet hiç çekmiyor adam ona çözüm bulcam dedi. odaların içinde banyo ve lavabolar var. banyonun şohbeni bozuktu bunusöyledim yeni şohben takacağız dedi buna da tamam dedim. 3 gün geçti ne oda ısındı ne internete çözüm bulundu nede şohben alındı. bir kaç kere kalörifere bakıldı havası felan alındıyine değişen bir şey yok ki daha kasım ayı. odada bildiğiniz donuyorum. adam çaresine bakacağız dedi ve bir buçuk hafta kaldım herşey aynı. oturdum düşündüm nasıl bir çare bulunacak ki oda ısınmıyor bunun çaresi olmaz karda çok sıkıntı çekerim diye düşündüm. ve yurttan çıkma kararı aldım zaten tamda bu anda ev buldum. adama yurttan çıkcağım dedim. adam sinirli sinirli yüzüme baktı.. kaldığın günün parasını öde önce dedi elimde cüzdanım wardı zaten ödeyeceğim dedim. kaldığım günün parasını hesapladı ve şuda şohben parası dedi.nasıl yani dedim senin için şohben aldık bugün takılcaktı o yüzden bu parayı sen ödeyeceksin dedi. bende olurmu öyle şey dedim. ödemezsen odayı kilitlerim eşyalarını da çöpe atarım başının çaresine bakarsın dedi. şok oldum...
öfkeden deliye dönmüş gibi bağırdı çağırdı bana, çok duygusal bir insanım birden ağlamaya başladım. öde bu parayı eve mi çıkıyorsun nereye çıkıyorsan defol git dedi. bu lafın üstüne zaten hüngür hüngür ağlamaya başladım adam da bir taraftan beni azarlamaya devam ettii. herkes gördü ve rezil oldum.. parayı ödedim artık ne yapayım. eve çıktım.. fakat hala olay aklıma geldikçe gözümden yaşlar dökülüyor engel olamıyorum. çok uzun olmasın diye adamın bütün söylediklerini yazamadım.... koskoca adam ve yaptığını hala unutamıyorum ben, içim içimi yiyor.....
öfkeden deliye dönmüş gibi bağırdı çağırdı bana, çok duygusal bir insanım birden ağlamaya başladım. öde bu parayı eve mi çıkıyorsun nereye çıkıyorsan defol git dedi. bu lafın üstüne zaten hüngür hüngür ağlamaya başladım adam da bir taraftan beni azarlamaya devam ettii. herkes gördü ve rezil oldum.. parayı ödedim artık ne yapayım. eve çıktım.. fakat hala olay aklıma geldikçe gözümden yaşlar dökülüyor engel olamıyorum. çok uzun olmasın diye adamın bütün söylediklerini yazamadım.... koskoca adam ve yaptığını hala unutamıyorum ben, içim içimi yiyor.....
Son düzenleme: