Babam yıllarca annemi aldattı ama bu kez başka bir kadına imam nikahı kıydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

anonmkz00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
1
Arkadaşlar geçen hafta babama wpda annemle beni ne kadar üzdüğüne dair bi paragraf attım, bana benim mutlu olmaya hakkım yok mu yazmış. Annemi kaç senedir aldatıyor bilmiyorum ama küçükken hatırlamıyorum büyüdükçe idrak etmeye ve tüketen birşey oldu şuan işe de gitmiyorum evde sürekli babamı düşünüyorum, babam bana karşı çok iyi ama annemi hiç sevmiyor mutlu bir evlilik yapmışlar. Annem çok saf bi kadın ya hiç kötülük yok çok ağlıyorum. yukarıdaki wpdan attığım mesajı anlatayım, mesajı attıktan sonra akşam geldi annemle tartışlar, ben de araya girdim tabii ki. Bizi hiç mi düşünmüyorsun dedim boğazım da kelimeler çıkmadı konuşamadım sadece ağladım annem de yanım da ağlamaya başladı, babam konuşmaya devam etti. "Beni böyle kabul edin ben kendi hayatımı yaşıyorum eve para bırakıyorum istediğiniz şeyleri alıyorum" gibi şeyler söyledi. Sonra tak diye o kadına imam nikahı kıydığını söyledi. Ben ne yapacağımı bilemedim. Babam yapmaz diyordum, Allah belasını versin. başka bi konuya çevirdi. Hiç bir evladını mı düşünmez insan saatlerce ağladım gitmek kaçmak istedim. Çok tiksindim artık yüzüne bakamıyorum. Eve gelince odama saklanıyorum. Babam böyle değil di, O aldattığı kadın da uzaktan bir akraba ismini biliyorum yakın da oturuyormuş ama evini bilmiyorum, gitsem ne değişir ki 5 sene boyunca ya, Kendi kocasını boşamış kadın. Nasıl bu kadar iğrenç olabiliyorlar. boşanmıyorlar da ne yapıcam babamla konuşmak istemiyorum artık sesini bile duymak istemiyorum, misafirliğe gittiğimiz de mutlu aile tablosu rolü yapmaktan usandım arkadaşlar çok kötü bir psikolojideyim

Aynısını yaşadım ne yazık ki değişmiyorlar bunun için uğraşmayı bırak.Bazı şeyleri kabul edip yoluna bakman lazım. Biliyorum çok zor bişey geceleri uyutmaz iç huzuru mahveder ama yapacak bişey yok. Okuyorsan okuluna sıkı sıkı tutun çalışıyorsan devam et hayat bir şekilde devam ediyor. Aileni yük edinmeyi bırak her şeyi sen taşımak zorunda değilsin.Sıkıca sarıldım sana 🥹🌸

Muhtemelen linçlenicem ama ben böyle adamlara da üzülüyorum. Adam mutsuz, sevmiyor ama boşanamıyor da. Sevdiği başka biri var, onunla da mutlu olamıyor. Ben bu adama suç bulamam. Kadın da mutsuz. Sevmiyor, sevilmiyor, aldatılıyor ama boşanmıyor. Yazık günah üç insanın hayatı rezil oluyor.

İmam nikahı da maşallah herkesin ağzına pelesenk oldu. Müge anlıda yığınla İmam nikahlı başkasıyla evli insanlar gelip gidiyor. Nikahı kıyan adam demiyor mu sizin resmi nikahınız nerede diye? Normalde resmi nikahsız İmam nikahı kıymak yasakmış cezası varmış haberiniz olsun

Sizce tek suçlu babanız mı? Anneniz babanızın onu aldattığını bile bile bu hayatı yaşamaya devam ediyorsa en az babanız kadar suçlu. Hatta bence kendisine ve size değer vermediği için çok susuçlu.
Annem zamanın da boşanmak istemiş ama eski dönemi bilirsiniz boşanmayı kusur olarak biliyorlarmış annem de baskıdan dolayı boşanamamış gidememiş, şuanda da elinde bi güç yok normal ev hanımı boşanıp nereye gidicez diyor.

Annenın muhtemelen maddi geliri yok el mahkum yaşıyor konu sahibi de muhtemelen çalışmıyor oturup sadece yıllardır bunu izliyor evden çıkmamış

naparsa yapsın adamın eline bakıyorlar
benim de sosyal hayatım var ama aileme çok düşkünüm annemin üzülmesini hayatta istemiyorum maalesef, çalışıp bi işe gireceğim zaten sürekli kafamın içini meşgul eden birşeyi buraya anlatmak istedim

babamın imam nikahı yapıcak kadar çok sevdiğini düşünmüyordum o normal aileyiz hissi kırıldı bende
Yahu nasıl normal ailesiniz yıllardır yaptığı şey imam nikahıyla kırılmadı zaten öyleymiş

Aynısını yaşadım ne yazık ki değişmiyorlar bunun için uğraşmayı bırak.Bazı şeyleri kabul edip yoluna bakman lazım. Biliyorum çok zor bişey geceleri uyutmaz iç huzuru mahveder ama yapacak bişey yok. Okuyorsan okuluna sıkı sıkı tutun çalışıyorsan devam et hayat bir şekilde devam ediyor. Aileni yük edinmeyi bırak her şeyi sen taşımak zorunda değilsin.Sıkıca sarıldım sana 🥹🌸
çok teşekkür ederim💖 atlatmaya çalışıyorum artık kişiselleştirmek istemiyorum, dünyaya bi kez geliyorum ama elimde değil ne yapmamı tavsiye edersiniz😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X