Babam

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
Merhaba arkadaslar kafama takilan bir konu var .
Isin icinden cikamadim .
Babam 56 yasinda .Uzun zamandir sigara kullanicisi ama aktif biri .Hala calisiyor .
Normalde bir sıkıntısı yok gibi duruyor.
Saglikli beslenir .Saatinde yemek yer iyi uyur falan .
Yalniz iki sene once seker cikti sonra diyetle birlikte ilaclari kesti doktor.
Hipertiroidi vardi onun icinde ilac kullsnmiyor.
Fakat cok kilo verdi .
Yani 90 li kilolardan 72 kiloya dustu gozume cok zayif geldi ..
Evhamli biri oldugumdan aldim ozel bir hastaneye goturdum
Akciger rontgeni
Kan tahlilleri
Tiroid ultrasyonu
Soluk testi falan normal
Seker de yok
Yalniz bu adam niye sagliksiz zayif gozukuyor.
Endokrinolojiye gore az yiyor bakiyorum
Istahi normal ..
Hareketli ve ekmek yemiyor
Pilav makarna yok patates kizartma hamur yok
Hala tatmin olabilmis degilim
Baska ne yapabilirim
Cok uzun oldu ama sanirim anksiyetelerim tavan yine
Iyi aksamlar .

Adami rahat birak bence canim.Artik sekere dikkat ettigi icin otamatikmen zayifliyorlar.Hamurisi ,kizartma,ekmek vs bende yemesem 20 kilo veririm

Adami rahat birak bence canim.Artik sekere dikkat ettigi icin otamatikmen zayifliyorlar.Hamurisi ,kizartma,ekmek vs bende yemesem 20 kilo veririm

Ruh hastasi gibi adami zorla hastaneye goturdum her doktorla kendim konustum ama sanki bir seyleri eksik yaptirdim gibi bi turlu inandiramiyorum kendimi
Simdi midesini bagirsaklarina falan baktirasim var ama hayatta kabul etmez

Tiroit bazi insanlara kilo aldirir bazilarinida zayiflatir.

Endokrinoloji ne dedi tam olarak? Bende de hipertiroidi var . Bir ayda 9 kilo vermiştim.

Tiroit ve şeker tedavisinden sonra kilo kaybı çok normal, zaten yıllardır daha yüksek kiloda olmasının sebebi bu iki hastalıktır muhtemelen. Kan tahlilleri temizse kilo kaybına sebebiyet verecek bir şey olduğunu zannetmem. Yine de kilo almasını istiyorsanız daha besleyici kalorisi yüksek şeyler yiyebilir, özellikle de protein. Ama süregelen riskli bir kilo kaybı yoksa oluruna bırakın derim.

Zayıf görünmesi sağlıksız olduğu anlamına gelmez ki? Sana alışkın olmadığın için öyle geliyordur. Ayrıca babanız çoğumuzdan daha sağlıklı besleniyormuş maşallah Testlerde de birşey çıkmadıysa rahatlayın ve adamcağızı hastaymış gibi strese sokmayın yok yere.

Her seyi normal dedi
Tiroid seker tansiyon bir problemi yok
Ama zayifliyo
Ama dikkat ettiği şeylerde önemli. Yani kilo problemi bi çok insan dediğiniz şeyleri kesse kilo verir zaten :) olması gereken kiloya ulaştığında durur büyük ihtimalle.ama devam ederse , doktorları değişin derim.özellikle endokrinoloğunuzu . Geçmiş olsun

178 cm e 71 72 kilo civari
Ama baya zayif yani hele bacaklar falan çöp gibi ...
Korkum akcigerlerdeydi sukur temiz cikti..
Soruyorum midende degisik bir seyler
diskilama da problem var mi diye
Yok ben manyak miyim bi sey hissetsem doktora niye gitmeyim diyo

Evet her sabah kahvaltisiz cikmaz
Aksam yemekleri sebze z.yagli
Ekmek yok
Tatli cok az
Kizartma yok
Gunde hic atmasa rahat 15000 adim atiyodur eminim ben yetisemiyorum hizina ama çöktü sanki
Cok sigara ictigi icin endiselendim ama onda da bisi cikmadi sukurler olsun ..
Da ben ikna olamiyorum adami o doktordan bu doktora zorla surukledim
Ama hala eksik bi sey mi yaptik baska nereye gosterebilirim onu dusunuyorum bu saatte

Allah herkese sizin gibi evlat nasip etsin. Babanızı da başınızdan eksik etmesin.

90'lı kilolardan 72'ye ne kadar zamanda düştü ?
Sözünü ettiğiniz, beslenmesindeki değişiklik sonucu oluşmuş bir zayıflık değil mi bu sizce ?

Bu arada, yaptığınız çok doğru. Adına ihmal denilmesindense, varsın evham denilsin.

Tesekkur ederim herkesin basina gelecek ama ben kaybetmekten cok korkuyorum .
90 li kilolardan 72 ye 1 en fazla 1.5 sene icinde dustu..
Yani oldukca zayif gozukuyor .
Kan tahlillerine elli kere baktim
Kolestrol falan her sey normal
Idrar tiroid seker normal
Kotu bir sey olsa hemogram da cikardi herhalde oyle degil mi ?
Kanda mikrop falan da yok

Ruh hastasi gibi adami zorla hastaneye goturdum her doktorla kendim konustum ama sanki bir seyleri eksik yaptirdim gibi bi turlu inandiramiyorum kendimi
Simdi midesini bagirsaklarina falan baktirasim var ama hayatta kabul etmez
Bende ailem konusunda senin gibiyim ama sen benim ust modelimsin.Bence cok abartmissin:)

Noldu simdi dinlendin mi diyolar bi de
Check up mantigi olusmadi daha bizimkilerde
Illa bisi olunca doktora gidilcek
Bende annemle babamin check up yaptirmasini cok istiyorum soyle 2-3 yil icim rahat etsin istiyorum.Hergun ya ôlurlerse diye aklima geliyor.Seni anliyorum ama baya bi seye baktirmissin biraz rahatlaman lazimdi.Bi de baban kalorili seyler yemiyormus ondan fazlaliklar gitmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…