Babam..

Söz mü? Resmi nikahım düğünümden bir ay önce yapıldı. Akabinde dini nikah da yapıldı. Her türlü evli olduğum halde babamın düğün alışverişinden geç geldiğim için olay çıkarmışlığı var. Elinden gelse adam gerdeğe izin vermeyecekti. Çocuk yaparken falan bir tırstım şimdi hepten delirip bu çocuğu nasıl yaptın der diye. Cinslikte babam bir dünya markasıdır. Asla babanız onu geçemez.

Yalnız bu teyze dayı ziyaretlerine hiç bulaşmayın bence. Ben babam bir şey demese de gitmezdim. İzin veriyorsa baş başa gezin dolaşın. He yine de izin vermiyor ise mervelere ders çalışmaya gidin. Az kalmış nişana zaten.

Söz mü? Resmi nikahım düğünümden bir ay önce yapıldı. Akabinde dini nikah da yapıldı. Her türlü evli olduğum halde babamın düğün alışverişinden geç geldiğim için olay çıkarmışlığı var. Elinden gelse adam gerdeğe izin vermeyecekti. Çocuk yaparken falan bir tırstım şimdi hepten delirip bu çocuğu nasıl yaptın der diye. Cinslikte babam bir dünya markasıdır. Asla babanız onu geçemez.

Yalnız bu teyze dayı ziyaretlerine hiç bulaşmayın bence. Ben babam bir şey demese de gitmezdim. İzin veriyorsa baş başa gezin dolaşın. He yine de izin vermiyor ise mervelere ders çalışmaya gidin. Az kalmış nişana zaten.
Gercekten tekim saniyodum. Beterin beteri var demisler :D

Abarti tabiki soz nisanlilik karsidakini tanima evresidir gorusmeden taninmayacagina gore tabiki cikip vakit gecirmeniz lazim yeri gelir aile ile de gorusup nasil insanlar fikir yuruteceksiniz ben normal bulmuyorum bu kadar baskiyi herseyin dozu var ama degistiremezsiniz maalesef sabretmekden baska care yok gibi gorunuyor

1 senelik evliyim eşimin teyzesinin evine 1 saat oturmaya gittik sadece. Denk gelmiyor bizim. Sözlüyken nişanlıyken denk gelse de gelmezdi o ayrı.
Napıcaksın yani orada. Biri bir laf söylese içinde kalacak, tatsızlık çıkacak. Ne luzumu var yani bu kadar samimi olunmasının.

Babanız haklı.. Ben çok rahattım bekarken . 5 sene gezdik tozduk karışan yoktu. Evlenince de çabucak sıkıldık. Ailelerin böyle kısıtlaması evlenicek çiftler için iyi birşey aslında . Ama biz bunu fark etmiyoruz. Şimdiden mutluluklar size 💜💜

Arkadaslar merhaba iyi geceler.. konu babam. Babam beni cok bunaltiyor. 2 ay once sozlendim ve sozlumle arada sirada disari cikiyoruz ama babam hep bir sekilde karsi cikiyor. Bu aksam dugunleri vardi benide cagirdilar gidemezsin sizin daha nisaniniz olmadi dedi gideceksen annenle git dedi. Bi aksam teyzesi oturmaya cagirdi 11 de eve geldim neredeyse uzerini giymis beni almaya gelicekmis ailesi vs. Herkes vardi annesi abisi yengesi ben gercekten cok bunaldim acaba ben mi yanlis dusunuyorum. Sozlumde artik bana guvenmiyomu moduna girdi ne yapmam gerekiyo banada bi el atin lutfen
Babanız haklı. Düğünden dönen insanlar var onu bırakın bu gidip gelmeleri evlenince sorun edenler var. Azıcık sabredin evlenince istediğinizi yapın. Evlendikten sonra aileyle ilgili en ufak sorunda evlenmeden önce bizden cikmiyodun şimdi derdin ne oldu olur. Babani dinle pişman olmazsın.

Back
X