Babam.

Papatyalarvebabam

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2022
17
9
6
32
Bugün 41gün oldu sanki yeni kaybetmişim onu sanki uyanacak gelecek gibi halaa.. ben hayatım boyunca böyle bir acı yaşamadım sanki organlarımın her biri kanıyor. Allah'a isyan etmek istemiyorum ama alıkoyamıyorum kendimi nasıl oldu daha iyi olsun diye sadece hep iyi olsun o diye biz ameliyat için hastaneye gittik kalbi çok iyi olacaktı güle oynaya gönderdik ameliyathaneye nasıl olur benim babam nasıl uyanmaz aklımı nasıl halaa kaybetmedim ben hala nasıl ölmedim ya o dünya iyisi biriydi arkadaşım sırdaşım ailem herşeyimdi herşeyimi kaybettim ben. Anlatılamaz o kadar tarifsiz bir acıymış ki.. her saniye aklımda kalbimde nasıl yaşanır onsuz olmuyo adapte olamıyorum aklım hep diğer tarafta nasıl ne yapıyor iyi mi bizi görüyo mu yalnız mı orda baba çok özledim. Her gün ama her gün okuyorum ona inşallah gidiyordur inşallah görüyordur. Uyuyamıyorum sürekli yazıyorum bu gecede buraya yazıyorum. Babanıza çok ama çok iyi bakın çünkü bu acı varya tahmin ettiğinizden çok daha büyük..
Başın sağolsun diyorlar şu yaşıma kadar bende çok kullandım bu kelimeyi ama anlamını yeni öğrendim yaran iyileşsin demekmiş. İyileşir mi başım sağolur mu hiç.. olmaz olmuyo..

Allah rahmet eylesin,üst üste anne babamı kaybettim ben de.cok zor...ama şöyle düşün o bu dünyadaki süresini tamamladi,sırasını savdı...ve ebedi bir yurda göçtü,bilmiyorum inanclariniz kuvvetli mıdır ama onlarla öte alemde tekrar buluşacağımizi düşünmek rahatlatıyor beni...siz de bunu düşünün,ölüm yokluk değil,sadece bir başlangıç.babaniz yeni bir başlangıç yapti

7 yıl oldu benimde babamı kaybedeli, pek iyi anlaşamazdık ama o benim gizli kahramanımdı, arkamdaki gizli destek ve hayatımda yanımda dağ gibi duran tek erkek. O öldüğünde eşime sığınmıştım, ama o babamın ölmesinden yüz bulup (artık beni koruyacak bir erkek olduğunu düşünmediğinden) bana şiddet uygulamaya başladığında anladım ki hiçbir erkek babam gibi olmayacak ve onun gibi sevmeyecek. Ordan kaçıp annemin yanına geldiğimde sabaha kadar ağladık, babam olsaydı böyle mi olurdu o adamın yanına bırakır mıydı diye. Bende oğlumda buldum babamı, umarım o annesinin arkasında duran dağ gibi bir evlat olur. Acı geçmeyecek ama zamanla alışacaksınız o acıya, o yüzden evet başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

Bugün 41gün oldu sanki yeni kaybetmişim onu sanki uyanacak gelecek gibi halaa.. ben hayatım boyunca böyle bir acı yaşamadım sanki organlarımın her biri kanıyor. Allah'a isyan etmek istemiyorum ama alıkoyamıyorum kendimi nasıl oldu daha iyi olsun diye sadece hep iyi olsun o diye biz ameliyat için hastaneye gittik kalbi çok iyi olacaktı güle oynaya gönderdik ameliyathaneye nasıl olur benim babam nasıl uyanmaz aklımı nasıl halaa kaybetmedim ben hala nasıl ölmedim ya o dünya iyisi biriydi arkadaşım sırdaşım ailem herşeyimdi herşeyimi kaybettim ben. Anlatılamaz o kadar tarifsiz bir acıymış ki.. her saniye aklımda kalbimde nasıl yaşanır onsuz olmuyo adapte olamıyorum aklım hep diğer tarafta nasıl ne yapıyor iyi mi bizi görüyo mu yalnız mı orda baba çok özledim. Her gün ama her gün okuyorum ona inşallah gidiyordur inşallah görüyordur. Uyuyamıyorum sürekli yazıyorum bu gecede buraya yazıyorum. Babanıza çok ama çok iyi bakın çünkü bu acı varya tahmin ettiğinizden çok daha büyük..
Başın sağolsun diyorlar şu yaşıma kadar bende çok kullandım bu kelimeyi ama anlamını yeni öğrendim yaran iyileşsin demekmiş. İyileşir mi başım sağolur mu hiç.. olmaz olmuyo..
Allah sabırlar versin başınız sagolsun. Elbet kayıplara üzüleceğiz bir parcamizi orada bırakacağız ama ölüm bu dünyanın bir gerçeği malesef bir gün aynı yoldan hepimiz geçeceğiz. Bize biçilen bir vade var ve oradan artık dönüşü yok. Eminim babanız mutlu bir hayat yaşamanızı isterdi sizde bunu yapın. Dua edin her gün anın ama bence onlar bizi görüyorlar o yuzden babanızı üzmeyin. Güçlü ve sabırlı olun

Rabbim rahmet etsin cennetinde buluştursun. Hepimiz öleceğiz rabbim sıralı ölümler nasip etsin yine de. Bir de şöyle düşünün mükemmel bir insanmış babanız. Sevdirmiş saydırmış kendini. Babanızla gurur duyun. Babasının ölüsüne küfredenler var.

Allah rahmet eylesin ben çok farklı bir noktadan bakacağım konunuza. Benim babam biz çok küçükken terkedip gitmiş bizi 35 yaşındayım hiç görmedim babamı baba sevgisi nedir hiç bilmiyorum. Ölse arkasından ağlayacağım onu özleyeceğim bir babam olmasını çok isterdim. Siz çok şanslısınız babanız çok iyi biri ki bu kadar içiniz yanıyor ölümüne ama şöyle düşünün sizi çok seven sizinde çok sevdiğiniz bir babanız var ozleyeceginiz bir babanız arkasından dua edeceğiniz bir babanız var. Ölüm hepimiz için var belki öteki dünya da kavuşursunuz Allah sizi orda birleştirir. Bol bol dua edin hem kendiniz hem babanız için Allah sabırlar versin.

Bu aralar babasını kaybetmiş arkadaşlarımı çok dinliyorum. Allah hayatta olanlara hayırlı ömür versin. Lakin anladığım şu ki acısı çok ağır oluyor.. Çünkü yıllar geçmiş olsa bile hâlâ taze şekilde kalıyor. Zor imtihan. Ama ölüm hak. Hepimiz o durağa varacağız. Allah rahmet eylesin. Size sabır versin. Bol bol infak yapın babanız adına.

Babanıza Allah rahmet eylesin.Sizede sabırlar diliyorum. Bende altı ay önce annemi kaybettim.Babam şükür sağ.
Üzüntünüzü anlayabiliyorum.
O özlem,o yürek yangını hep olucak,hiç geçmeyecek, sadece zamanla hafifleyecek. Bir zaman sonra, nasıl yaşamaya devam edebildiğime,karnımın nasıl acıkıpta yemek yediğime bile hayıflanır haldeydim.Ama,hayat yaşayanlar için mecbur bir şekilde devam ediyor işte.Kabullenme sürecini geçirip, en kısa zamanda acınınızın hafiflemesini dilerim.Allah kalbinize sekinet versin.

Allah rahmet eylesin,üst üste anne babamı kaybettim ben de.cok zor...ama şöyle düşün o bu dünyadaki süresini tamamladi,sırasını savdı...ve ebedi bir yurda göçtü,bilmiyorum inanclariniz kuvvetli mıdır ama onlarla öte alemde tekrar buluşacağımizi düşünmek rahatlatıyor beni...siz de bunu düşünün,ölüm yokluk değil,sadece bir başlangıç.babaniz yeni bir başlangıç yapti
Elbette inançlı insanlarız ama yerine getirmiyorduk işte biz görevlerimizi..ve Allah öyle bir hatırlattı ki kendini babamı kaybettim ben.. iki günde kuran öğrendim onun için yapabileceğim başka hiç ama hiç birşey kalmadı.. İnanıyorum sadece buna inanmak istiyorum kavuşucaz o gelemiycek ama biz gidicez onun yanına ve evet sanırım beni ayakta tutan sadece bu.. bu arada Allah rahmet eylesin.. mekanları cennet olsun hepsinin inşallah

7 yıl oldu benimde babamı kaybedeli, pek iyi anlaşamazdık ama o benim gizli kahramanımdı, arkamdaki gizli destek ve hayatımda yanımda dağ gibi duran tek erkek. O öldüğünde eşime sığınmıştım, ama o babamın ölmesinden yüz bulup (artık beni koruyacak bir erkek olduğunu düşünmediğinden) bana şiddet uygulamaya başladığında anladım ki hiçbir erkek babam gibi olmayacak ve onun gibi sevmeyecek. Ordan kaçıp annemin yanına geldiğimde sabaha kadar ağladık, babam olsaydı böyle mi olurdu o adamın yanına bırakır mıydı diye. Bende oğlumda buldum babamı, umarım o annesinin arkasında duran dağ gibi bir evlat olur. Acı geçmeyecek ama zamanla alışacaksınız o acıya, o yüzden evet başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

Babam yurtdışında çalışıyordu yıllardır hasret büyüdüm . Tam emekli olacak her şeyi telafi edeceğiz derken ansızın kalp krizinden kaybettik. Evet çok acıyor ama zamanla hafifliyor. 4 yıl oldu eksikliğini o kadar hissediyorum ki mükemmel anılarım olmadığı halde .. Sabredin geçmeyecek ama hafifleyecek

Babam olsa böyle mi olurdu... Evet olmazdı baba çok başka hele ki kız evlatları için babalar çok başka.. sınanıyoruz imtihanlarla izlediğim videoların haddi hesabı yok bir aydır. Başımıza gelen her acı olay imtihan altından nasıl kalkarız bilmiyorum ama Allah sabrını versin inşallah.. Allah rahmet eylesin bütün babaların mekanları cennet bahçeleri olsun inşallah..

Rabbim rahmet etsin cennetinde buluştursun. Hepimiz öleceğiz rabbim sıralı ölümler nasip etsin yine de. Bir de şöyle düşünün mükemmel bir insanmış babanız. Sevdirmiş saydırmış kendini. Babanızla gurur duyun. Babasının ölüsüne küfredenler var.
Öf demezdim ki ben ona kardeşlerim de öyle ya biz onun gözüne bakardık herşeyimizdi gece kardeşim nefes alışını kontrol etmek için kapısına gider dinlerdi bir süre. Aklım almıyo benim babasına saygısızlık edenleri gerçekten almıyo. Ömrüm boyunca bakardım ben ona Allah'ım canımı alsın bir kez olsun yoruldum demeden bakardım hepimiz bakardık ya çok gençti o daha.. çok hayalimiz vardı.. elden hiçbişey gelmiyo.. hayırlı ölüm hayırlı evlatlar hayırlı anne babalar diliyorum ben herkese.. Vefat eden tüm baba ve annelerimizin mekanları cennet olsun inşallah Allah'ım inşallah..

Ansızın.. bizim gibi kurban bayramına sağlıklı girsin diye acele ettik ameliyatı için o rahat etsin diye ama uyanmadı herşey yarım kaldı benim bir yarımda onunla gitti.. kalanıyla da yaşamaya devam ediyoruz da nasıl ediyoruz işte yaşamak denirse... Yine buna da şükür çok güzel yaşadı benim babam o kadar çok seveni varmış ki günlerce doldu taştı herşey.. Allah ondan razı olsun.. mekanları cennet olsun bütün babaların inşallah..

Allah rahmet eylesin ben çok farklı bir noktadan bakacağım konunuza. Benim babam biz çok küçükken terkedip gitmiş bizi 35 yaşındayım hiç görmedim babamı baba sevgisi nedir hiç bilmiyorum. Ölse arkasından ağlayacağım onu özleyeceğim bir babam olmasını çok isterdim. Siz çok şanslısınız babanız çok iyi biri ki bu kadar içiniz yanıyor ölümüne ama şöyle düşünün sizi çok seven sizinde çok sevdiğiniz bir babanız var ozleyeceginiz bir babanız arkasından dua edeceğiniz bir babanız var. Ölüm hepimiz için var belki öteki dünya da kavuşursunuz Allah sizi orda birleştirir. Bol bol dua edin hem kendiniz hem babanız için Allah sabırlar versin.
Çok üzgünüm.. ama o dünyanın en kötüsü de olmuş olsaydı eğer benim babam der yine dua ederdim.. tabi herkes kendi yaşadığını bilir o yüzden yanlış bişey de söylemek istemiyorum tek ama tek dileğim diğer tarafta kavuşmak sarılmak ona. Teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun inşallah..

Allah sabırlar versin.
Babanıza da rahmeti ve merhametiyle muamele etsin inşallah.
Babanızın arkasından dua eden evlatlarının kalması bile çok güzel, sizlere uzun ömürler, sonrasında da cennette kavuşmak nasip olsun.

Ayın 24 inde tam yıl oldu o gideli, hayatımın adamıydı, yuruyusum, saçlarım,gözlerim hep babam. Huylarım da babam;) onun sesini duymadan 1 hafta geçirmezdim, illa bi aloo diyecek, tam 3 senedir ne sesi ne görüntüsü var,anca rüyada, acı tarifsiz zehir gibi bıçak gibi ciğerini söker gibi bir acı. Her an her saniye aklımda, onun geyiklerini zeka kokan muhabbetini beni sevmesini,o kurban olduğum kıvırcık saçlarını özledim, bir özledim ki kalbim bağırıyor içeriden dışarda tık yok. Ya nasıl birşey bu, yanı inanıyorum beni bekliyor ,e bende gidicem tabi canımın içinin yanına, o benim nefesim,dünyam,babam. Antidepresan ile yaşıyoruz işte, 2 Çocuk var ,annem var Allah uzun ömür versin ,canım eşim var ,Allah evlat acısı göstermesin, elbet bir gün can babamla ilk Askim dünyam ile kavuşacağız, zaten orda o yalnız değil ,annesi babası doğmadan ölen 2 kardeşim de orda. Bekle beni can babam,nefesim. Çok özledim çok, ben ayin 24 ünü yâsamadim,tüm gün uyudum taa akşam 6 ya kadar uyudum,hiç uyanmak istemedim,ciğer yangınım hiç dinmedi ,tuhaf ama Allah sabrını veriyor.

Back
X