- 26 Temmuz 2022
- 17
- 9
- 6
- 32
- Konu Sahibi Papatyalarvebabam
Bugün 41gün oldu sanki yeni kaybetmişim onu sanki uyanacak gelecek gibi halaa.. ben hayatım boyunca böyle bir acı yaşamadım sanki organlarımın her biri kanıyor. Allah'a isyan etmek istemiyorum ama alıkoyamıyorum kendimi nasıl oldu daha iyi olsun diye sadece hep iyi olsun o diye biz ameliyat için hastaneye gittik kalbi çok iyi olacaktı güle oynaya gönderdik ameliyathaneye nasıl olur benim babam nasıl uyanmaz aklımı nasıl halaa kaybetmedim ben hala nasıl ölmedim ya o dünya iyisi biriydi arkadaşım sırdaşım ailem herşeyimdi herşeyimi kaybettim ben. Anlatılamaz o kadar tarifsiz bir acıymış ki.. her saniye aklımda kalbimde nasıl yaşanır onsuz olmuyo adapte olamıyorum aklım hep diğer tarafta nasıl ne yapıyor iyi mi bizi görüyo mu yalnız mı orda baba çok özledim. Her gün ama her gün okuyorum ona inşallah gidiyordur inşallah görüyordur. Uyuyamıyorum sürekli yazıyorum bu gecede buraya yazıyorum. Babanıza çok ama çok iyi bakın çünkü bu acı varya tahmin ettiğinizden çok daha büyük..
Başın sağolsun diyorlar şu yaşıma kadar bende çok kullandım bu kelimeyi ama anlamını yeni öğrendim yaran iyileşsin demekmiş. İyileşir mi başım sağolur mu hiç.. olmaz olmuyo..
Başın sağolsun diyorlar şu yaşıma kadar bende çok kullandım bu kelimeyi ama anlamını yeni öğrendim yaran iyileşsin demekmiş. İyileşir mi başım sağolur mu hiç.. olmaz olmuyo..