• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam.

Babanıza Allah rahmet eylesin.Sizede sabırlar diliyorum. Bende altı ay önce annemi kaybettim.Babam şükür sağ.
Üzüntünüzü anlayabiliyorum.
O özlem,o yürek yangını hep olucak,hiç geçmeyecek, sadece zamanla hafifleyecek. Bir zaman sonra, nasıl yaşamaya devam edebildiğime,karnımın nasıl acıkıpta yemek yediğime bile hayıflanır haldeydim.Ama,hayat yaşayanlar için mecbur bir şekilde devam ediyor işte.Kabullenme sürecini geçirip, en kısa zamanda acınınızın hafiflemesini dilerim.Allah kalbinize sekinet versin.
Amin....😔

21 senedir yüz yüze gorusmedigim babam geçen aralikta vefat etti... Hem de feci bir trafik kazasında. Babam bana çok düşkündü çocukken. Ben de ona çok düşkündüm. Sonra olan oldu yollar ayrıldı. Bana her ulaşmaya çalıştığında engelledim, hep cevapsız bıraktım veya agresif davrandım. Dünyada beni en çok seven, en çok sevdiğim beni nasıl anneme verirdi... Neyse işte iyi tarafından bakın en azından bir aradaydiniz. Varliginin nasıl bir his olduğunu biliyorsunuz. Ben eşimin gömleğini utulerken. Düşünüyorum, acaba babamın gömleğini utulesem nasıl olurdu? Hiç yaptığım bir yemeği yemedi. Halam babama en son oğlumun doğum gününden fotoğrafimizi göstermiş. Bu gerçekten kalimero mu diye sormuş:KK43: çok acı geliyor bana şimdi. Babanıza sarildiginiz günleri düşünün, birlikte olan güzel anıları anın. Elbet birgün öte dünyada inşallah sevdiklerimizle buluşacağız. Allah geride kalanlara ömürler versin. Tüm rahmetli babalarımızın mekanı cennet olsun... Başınız sağolsun:KK43:...

Bugün 41gün oldu sanki yeni kaybetmişim onu sanki uyanacak gelecek gibi halaa.. ben hayatım boyunca böyle bir acı yaşamadım sanki organlarımın her biri kanıyor. Allah'a isyan etmek istemiyorum ama alıkoyamıyorum kendimi nasıl oldu daha iyi olsun diye sadece hep iyi olsun o diye biz ameliyat için hastaneye gittik kalbi çok iyi olacaktı güle oynaya gönderdik ameliyathaneye nasıl olur benim babam nasıl uyanmaz aklımı nasıl halaa kaybetmedim ben hala nasıl ölmedim ya o dünya iyisi biriydi arkadaşım sırdaşım ailem herşeyimdi herşeyimi kaybettim ben. Anlatılamaz o kadar tarifsiz bir acıymış ki.. her saniye aklımda kalbimde nasıl yaşanır onsuz olmuyo adapte olamıyorum aklım hep diğer tarafta nasıl ne yapıyor iyi mi bizi görüyo mu yalnız mı orda baba çok özledim. Her gün ama her gün okuyorum ona inşallah gidiyordur inşallah görüyordur. Uyuyamıyorum sürekli yazıyorum bu gecede buraya yazıyorum. Babanıza çok ama çok iyi bakın çünkü bu acı varya tahmin ettiğinizden çok daha büyük..
Başın sağolsun diyorlar şu yaşıma kadar bende çok kullandım bu kelimeyi ama anlamını yeni öğrendim yaran iyileşsin demekmiş. İyileşir mi başım sağolur mu hiç.. olmaz olmuyo..
Acın geçmeyecek canım ama alışacaksin zamanla.Ben de canımı o toprağa gömdüm.Yarım hala onu gömdüğüm yerde.Kalanla yaşamaya çalışıyorum.Cok daraldığım da kapatıyorum kendimi mutfağa ağlayıp rahatlıyorum.Ona sürekli dua gönderiyorum adına hayir yapınca iyi olabileceğini düşünüp bir nebze rahatlıyorum.Ama asla kendimi öylece bırakmıyorum.Biliyorum ki o bunu istemezdi.Kavusacagimiz güne kadar içimde bu özlemle fakat onu oralarda üzmeden geçip gidecem bu dünyadan.Rabbim mekanlarını cennet eylesin.

Acın geçmeyecek canım ama alışacaksin zamanla.Ben de canımı o toprağa gömdüm.Yarım hala onu gömdüğüm yerde.Kalanla yaşamaya çalışıyorum.Cok daraldığım da kapatıyorum kendimi mutfağa ağlayıp rahatlıyorum.Ona sürekli dua gönderiyorum adına hayir yapınca iyi olabileceğini düşünüp bir nebze rahatlıyorum.Ama asla kendimi öylece bırakmıyorum.Biliyorum ki o bunu istemezdi.Kavusacagimiz güne kadar içimde bu özlemle fakat onu oralarda üzmeden geçip gidecem bu dünyadan.Rabbim mekanlarını cennet eylesin.
Aminn aminn aminn Allah'ım bütün anne babalarımızın mekanını Cennet eylesin

Bugün 41gün oldu sanki yeni kaybetmişim onu sanki uyanacak gelecek gibi halaa.. ben hayatım boyunca böyle bir acı yaşamadım sanki organlarımın her biri kanıyor. Allah'a isyan etmek istemiyorum ama alıkoyamıyorum kendimi nasıl oldu daha iyi olsun diye sadece hep iyi olsun o diye biz ameliyat için hastaneye gittik kalbi çok iyi olacaktı güle oynaya gönderdik ameliyathaneye nasıl olur benim babam nasıl uyanmaz aklımı nasıl halaa kaybetmedim ben hala nasıl ölmedim ya o dünya iyisi biriydi arkadaşım sırdaşım ailem herşeyimdi herşeyimi kaybettim ben. Anlatılamaz o kadar tarifsiz bir acıymış ki.. her saniye aklımda kalbimde nasıl yaşanır onsuz olmuyo adapte olamıyorum aklım hep diğer tarafta nasıl ne yapıyor iyi mi bizi görüyo mu yalnız mı orda baba çok özledim. Her gün ama her gün okuyorum ona inşallah gidiyordur inşallah görüyordur. Uyuyamıyorum sürekli yazıyorum bu gecede buraya yazıyorum. Babanıza çok ama çok iyi bakın çünkü bu acı varya tahmin ettiğinizden çok daha büyük..
Başın sağolsun diyorlar şu yaşıma kadar bende çok kullandım bu kelimeyi ama anlamını yeni öğrendim yaran iyileşsin demekmiş. İyileşir mi başım sağolur mu hiç.. olmaz olmuyo..
Biliyorum. Benimde babam fefat etti acısı acayip zor.

Back
X