Babam

babayı hiç bilmiyorumki eşimin babasına baba dedim ama oz baba gibisi yok //şimdi kızlarım baba dedikçe ben nasıl duygulanyorumkiiii kurban olayım keşke babam olsaydıı üzüldüm yineee

Babamı da annemi de çok seviyorum ama bir onlar birbirlerini sevseler
bunun için hep dua ediyorum,
Allahım ne olur onlar da birlikte , mutlu ve huzurlu bir yaşam sürsünler AMİNNNNNNNNNN

arkadaşlar ne kadar güzel yazmışsınız babama hiç yakın olamadım her zaman mesafeliydik ama yinede severdim babamı taki annemi evladı yaşında bir kadınla aldatasıya kadar şimdi ne varlıgı belli nede yoklugu allah kimseye böyle şeyler göstermesin küçükken annemle babamın günün birinde aciz bir kadın yüzünden aynı binada ayrı yaşayacklarını düşünemezdim.ah baba ah anemle beraber bizleride mahfettigini ne zaman anlayacaksın şimdi ise babama karşı hiç bir sevgim yok istemezdim ama hayatın bize kötü bir süprizi arkadaşlr.

benimki de sana benzer canım, annem babamın aldatmalarını bir türlü affetmiyor, babam defalarca özür dilemesine rağmen
hangi yaşta olursa olsun ama gerçekten olan çocuklara oluyor , :a015:

benimki de sana benzer canım, annem babamın aldatmalarını bir türlü affetmiyor, babam defalarca özür dilemesine rağmen
hangi yaşta olursa olsun ama gerçekten olan çocuklara oluyor , :a015:

öylede canım 4 kardeş hepimiz evliyiz küçük kardeşimin 2 ay sonra dügünü olacak nişanlısının hiç haberi yok problem olmasın diye dua ediyoruz

Hayt Tesadüflerden Ibaret Her şey Yolunda Giderken Bir Anda Herşey Değişebiliyor Insanlar Mekanlar Kaderimiz şu ücç Cümleyi Asla Unutmamm Neydim Ne Oldum Ne Olacağim Ama Sizler Için Hayat Devam Ediyor Haytsa Tercihlerden Ibare Başiniza Gelen Mantiksal Olarak Içinden çikilmasi Zor Bir Durm

dogru söylüyorsun canım insanın içindeki sevgi kırıntıları dahi zamanla yok oluyor içimde kopan fırtınaları nefret ve kininimi dışarı vurmak istiyorum inanın elimi kolumu baglayan eşim ve çocugum.hani tv göreriz ya bazen sanatçıların babalarına sahip çıkmadıklarını önceden kızardım ama şimdi kızmıyorum herkes hak ettigi gibi yaşar

Herkes Haketiği Gibi Yaşarda Vicdan En Iyi Yastiktir Vicdanin Rahatsa Gönlünce Yaşarşin Insanin Kendi Kendini Sorulama Vasli Vardir Neden Neden Işte Bu çelişki öldürür Insani Elbet Pişmanlik Duyacaği Zamn Gelecek Herşeyi Zamana Birak Zamn Her Yaranin Ilacidir

dogru canım zaman ama nedense yaralar kabuk baglasa bile yok olsa bile derin izler bırakıyor insanda ben her şeye ragmen babamdır hastada olsa yatalakta olsa yine bakacak kişi benim bakarımda tek başıma her yere yetişmeye çalışıyorum ama ailemi kötü insanlardan koruyamadımı düşünüyorum.bazen içimden izmirden kaçıp gitmek geliyor ama yapamıyorum annemden kardeşlerimden vaz geçamiyorum ah babam ah

ay cok güzellll ya
ben babama cok düskünüm oda bana 3kardesiz ayrim yaptigindan diil ama ben onun ilk göz agrisiyim vede dert ortagiyim allah onu basimizdan eksik etmesin benim babam kiziminda babiskosu kizimda cok düskün daha hic dede demedi babama hem babiskom diye hitab eder babam cok mutlu oluyo o öyle dedikce :)

benim babamda çok fedakar
ellerini değil ayaklarını öpsem yeridir

yaa ağlatmayın beni yaaa...
23 yaşımdayım babamı kaybedeli 21 yıl oldu...
içimdeki kanayan en büyük yaradır bu....
canım babacım seni çok seviyorum....
çok özlüyorum....
ah keşke yüzünü hatırlayabilsem... kokunu......
elimden tuttuğun resimler dışında senden kalan birşeyim yok....
bir de evlensem de taşımaktan gurur duyduğum soyadın...
canımın içi babacım....
beni hiç bırakma....
nerde olursan ol... aynaya baktığımda senin kızın olduğumu hep gururla hatırlıyorum....
çünkü gözlerim sen, kaşları-bakışlarım sen... senin gibi türkü söylüyor ve dinliyorum...
merak etme haste odasında bana söz verdirdiğin gbi annemi üzmüyorum...
can kızım gül kızım diyue beni sevip omzundan indirmediğini hatırlamasam da hiç unutmuyorum...
seni çok seviyorum babam,,, seni çok seviyorum...

En kötüsü babasizlik degildir arkadaslar, basinda baban varken babasiz olmaktir...

Hep imrenirdim babasi ile arkadas gibi yakin olan arkadaslarima, benim babam cocuklarinin maddi hicbir ignesini eksik etmeyen fakat manevi bakimdan bir igne bile vermeyen bir baba...her ne olursa olsun yinede babamdir atamdir, simdi allah korusun basina bir hal gelse basimin üstünde yeri var...bunca hakkini nasil öderimki...

Ama keske bende öyle babacim deyip boyununa sarilabilseydim kendimi sahiplenmis hissetseydim koluna girip gururlansaydim keske :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…