olsada sarılsam ama maalesef o duyguyu hiç tadamadım
arkadaşlar ne kadar güzel yazmışsınız babama hiç yakın olamadım her zaman mesafeliydik ama yinede severdim babamı taki annemi evladı yaşında bir kadınla aldatasıya kadar şimdi ne varlıgı belli nede yoklugu allah kimseye böyle şeyler göstermesin küçükken annemle babamın günün birinde aciz bir kadın yüzünden aynı binada ayrı yaşayacklarını düşünemezdim.ah baba ah anemle beraber bizleride mahfettigini ne zaman anlayacaksın şimdi ise babama karşı hiç bir sevgim yok istemezdim ama hayatın bize kötü bir süprizi arkadaşlr.
benimki de sana benzer canım, annem babamın aldatmalarını bir türlü affetmiyor, babam defalarca özür dilemesine rağmen
hangi yaşta olursa olsun ama gerçekten olan çocuklara oluyor , :a015:
arkadaşlar Ne Kadar Güzel Yazmışsınız Babama Hiç Yakın Olamadım Her Zaman Mesafeliydik Ama Yinede Severdim Babamı Taki Annemi Evladı Yaşında Bir Kadınla Aldatasıya Kadar şimdi Ne Varlıgı Belli Nede Yoklugu Allah Kimseye Böyle şeyler Göstermesin Küçükken Annemle Babamın Günün Birinde Aciz Bir Kadın Yüzünden Aynı Binada Ayrı Yaşayacklarını Düşünemezdim.ah Baba Ah Anemle Beraber Bizleride Mahfettigini Ne Zaman Anlayacaksın şimdi Ise Babama Karşı Hiç Bir Sevgim Yok Istemezdim Ama Hayatın Bize Kötü Bir Süprizi Arkadaşlr.
olsada sarılsam ama maalesef o duyguyu hiç tadamadım[/QUOTE
aynen bende babama hiç sarılamadım:a015:
En kötüsü babasizlik degildir arkadaslar, basinda baban varken babasiz olmaktir...
Hep imrenirdim babasi ile arkadas gibi yakin olan arkadaslarima, benim babam cocuklarinin maddi hicbir ignesini eksik etmeyen fakat manevi bakimdan bir igne bile vermeyen bir baba...her ne olursa olsun yinede babamdir atamdir, simdi allah korusun basina bir hal gelse basimin üstünde yeri var...bunca hakkini nasil öderimki...
Ama keske bende öyle babacim deyip boyununa sarilabilseydim kendimi sahiplenmis hissetseydim koluna girip gururlansaydim keske :çok üzgünüm:[/QU
canım içindeki sevgiyi belki gösterimiyordur biraz olaya uzaktan bak farklı boyutunu görürsün belki hiçbir işimiz anelik ve bablık sorumluluğundan daha önemli olamz çoçuğa yapılan yatırmdan daha karlı bir yatırm yoktur özgüvenden yoksun çoçuklarımız olmasın annelğe ve babalığa dikkat anlatıklarına göre madden hiçbir şeye ihtiyacın yok manevi yönden eksiğin çok acaba bizim çoçuklarımızdamı böyle hisediyorlar hiçbir şeyleri noksan değil acaba sevgimizxi tam verebiliyormuyuz yorumun üzerine bunları düşündün teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?