Babam....

Çok iyi bilirim o sevgisizliği ve o eksikliği... Babama bir adım attım zaten ama içim o kadar boş ki.. Yok gibi benim için. İçim sanki saman tarlası gibi tıka basa dolu ama her şey çöp.

Ortak yönlerimiz ne çokmuş
Benim eşimin de babası var ama ilgisiz biri. Sadece kendi için yaşayan asalakgillerden birisi yani. Daha doğru düzgün iki laf edip derdini anlatamaz. Hep babamdan bekledi babalık ama babam hep onu umursamamayı seçti.
Sen eşinden memnunsan artık senin baban da eşin de arkadaşın da o canım, gerisi hikaye...

Cok uzuldum ama en dogru karari verecegini dusunuyorum cocuk dglsn cunku saygi duymak zorundalar Allah yardimcin olsun

Ne güzel dedin kurtulamıyorum doğru. Ama kurtulmama izin yok ki bir gün aramasam sitem eden bir annem var. Benim bir hayatım olduğu, sıkıntılarımın olacağını düşünmeyen. Dışarı çıktığımızda döndünüz mü diye mesaj atan. Nefes alamıyorum dedim sonunda! Eminim şimdi dramatik şekilde ağlıyordur. Annem çok sever tiyatroyu. Ben bu evlilikte temelde ne hatalar yaptım demekten daha kolay çünkü drama yapmak!

Ben yillarca babam ve annemle birlikte yasamak istemiyorum ne yaparsan yap yaranamiyorsun duzenli bir is edinince ayri yasamayi dsunuyorum en mantiklisi bu galiba

Aynen öyle canım. Birbirimizin eli, kolu, kulağı olduk. Elbette kavgalar oluyor ama biz birbirimize tutunduk .

Ailenden yana yüzün gülmemiş, eşinden yana hep gülsün inşallah.
Kendini hiç suçlama, hepimizin sınavı farklı farklı, senin de babandan çekeceğin varmış, kabullenirsen yaşamak daha kolay olur.

Bu arada affet, sil at yani yaşadıklarını, hayalindeki baban varmış gibi kabul et ve ölmüş varsay ne olacak yani. Affettiğini baban bilmesin, kendin için affet ve kendini bu acıdan azad et.

Eger annenin icten bir sekilde aglamadigindan gercekten eminsen bosver. Gercekten eminsen ama. Sen ve esin bir ailesiniz. Diger herkes sizin akrabaniz. Yuvana saril. Aileni de hayatindan cikarmadan biraz uzaklastir kendinden.

Bu arada 35 inde koca bulmuş anasına sırt çevirmiş buldumcuk gibi görmeyi beni. Evliliği de tecrübe ettim genç yaşımda, daha sonra uzun bir ilişkim de oldu. İstesem ayrılırdım yanlarından ama ben onları kıramadım. Onlar beni kırdı ama hep... Eşim beni üzse ona da tavrımı koyarım. Benimki artık nefes alamama oldu vicdan azabı oldu.

Aslında senin vicdan yapıcak bişeyin yok ki...
Annenin duygu sömürüsü için ağladığını söylüyosan hiç üzülmene değmez.
Babanı da affet dicem ama insan unutmaya çalışırken hiç bişeyi unutamıyor aslında.

Çok ama çok teşekkür ederim beni eleştirmediğiniz anladığınız için. Hepimiz huzurla yaşayalım inşallah.

Reactions: 2k1

Gösteriş de değil de vicdan yapıyor o çünkü onun tavizleri yüzünden geldi ailemiz bu duruma ve bana çok haksızlık yapıldı. Ağlaması bundan. Ama koskoca bir kadın üstelik doktor bu psikolog kabullenecek artık.

allah yardımcın olsun...işin zor
alınma sakınsösüme ama anca baban ölürse rahat edersin..

Elim ayağım buz gibi oldu ateşler bastı. Sabah annem aradı saat henüz 9'da, Pazartesi özellikle sabahları yoğun oluyorum biliyor ama aardı ağlamaklı bir sesle. Ben önce babama ya da bir yakınımız kanser ona bir şey oldu zannettim. "Beni siliyorsun red ediyorsun, niye yapıyorsun" diyor. Bu kadar dramatik hale getirdiği ise bir kaç gündür mesafeli olmam. İnanın o günlerde huzur buldum kendimi dinledim. Anne bir şey yapmıyorum kaldı ki şirketteyim konuşamam biliyorsun sen nedne yapıyorsun bunu diyorum dinlemiyor. Ben bu dramatizasyondan çok bunaldım, anneme babamla beraber izlediği Türk dizileri hiç yaramadı ne sözler ne dramlar! Anne elime telefon alasım gelmiyor, sıkıntılıyım işle ilgili sorunlarım var dedim, red ediyorsun beni diyor. Beni hiç düşünen yok! Balayında mı, işyerinde mi sabah saatleri işi olur mu ? Ne hisseder ne yapar ne düşünür. Oyun hamuru gibi senelerce ellerinde şekillendirdiler hasta düşünceleriyle ama artık patladım. Bir anne baba böyle bencil olamaz olmamalı.

Hayır sürekli bir dram, bir ağlama sızlama ya ne oluyor! Annemin gözünde seneelerce baktığı, tedavi ettiği hastaları kadar değerim yerim yok! Hiç ortamız da yok ailece, red etmek ne demek ya ? Her gün vıcık vıcık konuşmayınca red ediyorum onun gözünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…