babam

yagmuradam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
99
3
28
İzmir
Üniversiteyi bitirdim eve geldim memleketine KPSS kursuna yazildim olmadi memur olamadimm.ciktiktan sonra babam is bakmaya başladı küçük bir ilcede yasiyoruz .bir ise girdim benim yerime başka birini tercih ettiler sonra başka bir ise girdim maasi çok çok az olduğu için alasamadik babamla konuştum isten ciktim.cikarken haklisin dedi ana sonradan isten ciktim diye bir ton laf duydum iki yildir bütün laflari döneme cekiyorumm.ne kadar is yeri fabrika varsa basvurdum hepsine babamla gittik.evdeyim öyle bekliyorum para kazanmiyorum milletin çocukları para kazaniyo diye cildiriyo.her eve gelene beni şikayet ediyor.babamin yanina gidip de oturamiyorum artik sürekli azar odam evim oldu.dertlescek kimsem de yok.evlenmemi istiyordu benimde ilişkin var.evlenmek istemiyorum daha yedirdigi her paranin lokmanin hesapini yapar oldu is bulamiyotum cildircamm.pskolojimi altüst etti baba sevgisi birakmadi artik sigincak birseyim yok.bu yaştan sonra laf duymak o kadar agir ki is bulamiyom diye kendimi mi oldureyim ne yapayim kahretsin bulamiyorumm.başka şehirde yaşamaya düşündüm babama söyledim is buldum ayarladim ona da izin vermedi uzak yere giderse makamdan kotu laf söylerlermiş biktim artik paylaşmak istedim çok doldummm..

baskı yapıp bi an önce işini gücünü bulmanı mı istiyor acaba?
maddi olarak sıkışık mısınız
babanın gerildiği bi sorun falan mı var

baskı yapıp bi an önce işini gücünü bulmanı mı istiyor acaba?
maddi olarak sıkışık mısınız
babanın gerildiği bi sorun falan mı var
Maddi olarak sikisik değiliz milletin çocukları ise girince babam daha da sinirlenip bana sariyo ya is bulsam bende gitmek isterim elbet anlatamiyorumm

kafayı yemiş taklidi yap.
belki biraz düşer üstünden.

Eskiden babalar kizlarini gozunden sakınırlardı. Simdi bi gelir kaynagi olarak goruyorlar. Malesef bende erken yasta caslismaya basladim babamdan dolayi. Egitimimide simdi tamamliyorum.
Bu beni es secerken calismami estemeyevek bi es secmeye yoneltti. Bir es sececek olsam ilk once bana calis hayat musterek diyormu veya benden maddi destek beklentisi varmi ona bakiyorum.
Psikolojik olarak biraktigi hasarin yeni yeni farkina vardim.

Ben olsam okudum emek verdim
Ailem hep calışıp ayaklarımın üstünde durmam için beklediler.
Göremeyince üzüntüsünden böyle olduğunu düşünürdüm.
Babama gel dışarfa bi cay içelim der hissettirdiklerini anlatıp elini öperdim
İlişkilerinizi içinizde yaşamayın paylaşın konuşun.

Back
X