Babam

sahsen benım babam don atlet karsımıza cıkmaz ustumuzee falan yurumez bızım ede ses yukseltılmez oyle...

ben o konuda ne demek ıstedıgını anladım...

cocuklarında evın para ıslerıne karıstırılmasını yanlıs buluyorum anne baba evı yonetmelı...

aıle ılıskınız cok karısık huzursuz hıcduzelecegını sanmam kendı ıcınızde ıletısım sorununuz var malesef

Don mevzuna cok takmissiniz ama konu sahibi dogru demis bende gecen babami uyardim oda atlet bokserle evde dolanma gafletinde bulundu:KK53:derhal pijamani giy dedim aile isek herkes birbini uyaracak.ogunden beri cizgili gaffur pijamasini cikarmiyorEn Büyük TÜRKİYE
Sindi saygisiz vs diyorsunuz ama inanin saygiyi kisi kendi belirler.hem maddi hem manevi destek olan kizina don atlet ustune yurursen oda agzina geleni soyler.
Konu sahibi bi kac gun trip at:eek:onun oldugu odaya girme belki hatasini anlar

Don mevzuna cok takmissiniz ama konu sahibi dogru demis bende gecen babami uyardim oda atlet bokserle evde dolanma gafletinde bulundu:KK53:derhal pijamani giy dedim aile isek herkes birbini uyaracak.ogunden beri cizgili gaffur pijamasini cikarmiyorEn Büyük TÜRKİYE
Sindi saygisiz vs diyorsunuz ama inanin saygiyi kisi kendi belirler.hem maddi hem manevi destek olan kizina don atlet ustune yurursen oda agzina geleni soyler.
Konu sahibi bi kac gun trip at:eek:onun oldugu odaya girme belki hatasini anlar
Normalde birbirimizi çık seviyoruz .onun ve benim sınırlı anima denk geldi. Yoksa ne babam benim nede ben babamın sözünü dileriz.üstüme yürüdü derken şaka yapmış.bende yanlis anlamışım. :KK54:

Yine konu saptırılmaya niyetli.
Bazı babalar ve evlatlar o kadar farklıdır ki karakter olarak anlaşamazlar.
Allah size sabır versin en büyük sıkıntılarınız bu kadar olsun daha ne babalar var.
Siz onu öyle kabul etmeye bakın.

don-sigara-ev alma pek bağdaştıramadım.

emir kipi ile konuşmanız hiç hoş değil

ben asla balkonun kapısını aç demem mesela

baba açabilir misin , ya da açar mısın derim.

hayvan kelimesini ise asla içimden bile geçiremem o benim babam yaaaaa

uslubunuz çok yanlış bence

siz böyle dik başlı iseniz daha babanızı çok donlu görürsünüz:KK45::KK45::KK45:

Back
X