Babam.. :(

nilufertrs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
57
21
8
Babam ben küçükken bana çok kötü davranırdı ben 5 lira kaybettim diye 3 gün yemek vermemişti. Marketten çikolata isterdim bakardım uzaktan maddi gücü vardı... Ama sakın isteme onamı para vericez derdi.. Bilgisayar almıştı giysi giydirme oyunu oynardım beni döverdi ders çalışmıyorum diye. . Daha 9-10 yaşındaydım daha. Annem çalışırdı bana anneannem ve teyzemler bakardı onlarda çok döverdi kilomla dalga geçerlerdi babam ben yaramazlık yapınca oro... Derdi.. :)şimdi 22 yaşındayım bana iyi davransada içimde hep yara bunlar. Şimdi bi sevgilim var babamdan isteyemediklerimi ondan istiyorum küçükken gitmek istediğim lunaparka o beni götürdü :)) küçükken yemek istediğim kumpiri o bana aldı :) onu çok seviyorum lütfen çocuklarınızı dövmeyin..

canım ne yazıkki insanlar herzman iyi anne babalara düsmüyor. bunun eksikliği kalmıstır sende ama takılı kalma zor gercekten .

benim annem babamla dükür öyle sorunum yoktu ama küçüklüğümden kalma bir kac kötü anıyı onlarla paylastım be niye böyle yaptınız dedim . sustular belki ozmanın verdiği toyluk . ama insanı yasadıkları güçlendirirmiş

Back