- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.642
- 798
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Kazen hanım lütfen bakarmısınız şu üsluplara
Şu üslup doğru mu peki?Bence 30larının ortasında evden burnunu dahi çıkaramamış insan görünce korku içinde far görmüş tavşana dönen bir ezik kendisi. Burda bize dayılanıyor işte. Yazık bazısınında mutlulugu bu. ziyadesiyle üzücü
20 yaşında genç bir kadınım prikolog,terapist değilim fikirlerini paylaşan herkes gibi biriyimBen de size bir soru sormak istiyorum.
Gerçekten 20 lerinde bir genç kadın mısınız , yoksa bitirme tezi veya çalışmalarına yön vermeye çalışan bir öğrenci mi ? Veya forumda sık sık boy gösteren ; psikolog /aile danışmanı veya terapist misiniz ?
Siz gülmeden sorumun sebebini de söyleyeyim. İlk açtığınız konulardaki yazım tarzı ile farklı konulara yaptığınız yorumlardaki yazım tarzınız arasında oldukça büyük bir fark var.
Hayatım boyunca hak edene hak ettiğini vermekte geri durmadım . Uslubumda herhangi bir sıkıntıda görmüyorum. Siz kimsiniz vs minvalinde yorum başlatan kendisi o yorumun karşılığıda budur.Şu üslup doğru mu peki?
Bilmiyordum sağolunkazen erkek yalnız.
birde bir önceki konunuzda sizi uyarmıştı üslubunuz nedeniyle.
Bu hak edene hak ettiğini vermek değil. Çok fark göremedim üslup konusundaHayatım boyunca hak edene hak ettiğini vermekte geri durmadım . Uslubumda herhangi bir sıkıntıda görmüyorum. Siz kimsiniz vs minvalinde yorum başlatan kendisi o yorumun karşılığıda budur.
İnsanlar tuhaf. Konu onlara çok yabancı ve anlamsız gelebilir ama sorunlar zaten aynı sorunu yaşamış birisi tarafından daha iyi anlaşılır. Eleştirmek, sorular sormak farklı ama direkt kaba bir tutumla cevaplar vermek nasıl bir kibir ve sığ düşünceli olmak anlamış değilim. Burada neler neler soruyorlar. Bize mantıklı gelmiyorsa girip bakmıyoruz bile konuya. Neyse, asıl konuya dönecek olursak sormak istediğim bir şey var. Bu mesele sizi rahatsız ediyor mu? Rahatça baba demeye alışmak mı isterdiniz yoksa değiştirmeye gerek duymuyor musunuz benim gibi?Çok sağolun beni anladığınız için:))
Evet çocukken hiç demedim şimdide diyemiyorum çünkü babamdan korkardım küçükken aşırı sinirliydi ama şu an sorun yok
Susasam susadım bile diyemezdim kızar diye
Yani küçükken hiç demedim şimdide dilim dönmüyor çok yabancı geliyor bu kelime
Takmıyorum dalga geçsinler istedikleri kadar umrumda değil
Olabilir tabi bu sizin görüşünüz. Saldırmayan birine asla saldırmam ama saldırırsa da geri durmam bunun adı uslupsuzluk olur veya başka şey. Kibar bir şekilde yorumlarınızdan rahatsız oluyorum yorum yazmayın yazsa amenna. Biz kimiz ki milletin aile durumunu eleştirelim . Ama kalkıp siz kimsiniz diyip haddinizi bilin tarzı konuşursa işte orda cemal değil celal konuşması başlar.Bu hak edene hak ettiğini vermek değil. Çok fark göremedim üslup konusunda
Ilık bir insan olduğun profilinde belli onun için daha fazla yazma seninle uğraşamamNasıl üzüldüm ay nasıl gururum incindi anlatamam şimdi gidip ağlayarak günlüğüme yazacağım .
20 yaşında genç bir kadınım prikolog,terapist değilim fikirlerini paylaşan herkes gibi biriyim
Şimdi siz belki böyle sıkıntıları olan birinin nasıl öyle yorum yaptığını düşünüyorsunuzdur belki
Ama doğruyla yanlışı az çok tahmin eden bir insanım
Ilık nedir? Ezikce mi nece bu.?? Uğraşmak derkenNas
Ilık bir insan olduğun profilinde belli onun için daha fazla yazma seninle uğraşamam
Komik olduğunu sanıyorsun sadece.
Baba oğul ve Kutsal ruh adına demeyi de ihmal etmedi.. :)Father mi dediniz?
Bazen gerek duyuyorum ama oda geçiyor hemen aslında çok ta rahatsız değilim ama herkes çok tuhaf karşılıyorİnsanlar tuhaf. Konu onlara çok yabancı ve anlamsız gelebilir ama sorunlar zaten aynı sorunu yaşamış birisi tarafından daha iyi anlaşılır. Eleştirmek, sorular sormak farklı ama direkt kaba bir tutumla cevaplar vermek nasıl bir kibir ve sığ düşünceli olmak anlamış değilim. Burada neler neler soruyorlar. Bize mantıklı gelmiyorsa girip bakmıyoruz bile konuya. Neyse, asıl konuya dönecek olursak sormak istediğim bir şey var. Bu mesele sizi rahatsız ediyor mu? Rahatça baba demeye alışmak mı isterdiniz yoksa değiştirmeye gerek duymuyor musunuz benim gibi?
Ilık nedir? Ezikce mi nece bu.?? Uğraşmak derkenbenim gibi birisiyle burdan dahi olsa muhattap olduğuna dua et zira normal şartlar altında aynı metrekareye bile giremezsin benimle. Dengesiz gevşek. Git yengene mengene tutul. Kime şikayet ediyorsan da et hata bende .
kendi hayali dünyasında hayali arkadaşından bir kelime öğrenmiş işte o da bilmiyor.Ilık ne demek ki..
Kendinizi çok belli ettiniz muhtemelen ucuz bir mahalle kadınısınızIlık nedir? Ezikce mi nece bu.?? Uğraşmak derkenbenim gibi birisiyle burdan dahi olsa muhattap olduğuna dua et zira normal şartlar altında aynı metrekareye bile giremezsin benimle. Dengesiz gevşek. Git yengene mengene tutul. Kime şikayet ediyorsan da et hata bende .
Rica ederim ne demek...Mevcut sıkıntılarınız sebebiyle , doğruyla yanlışı ayırt edemeyeceğinizi düşünmedim ; bazı yorumlarınızdan dolayı aklımda soru işaretleri oluşmuştu. Yanıtınız için teşekkür ederim.
Nasıl***Ilık ne demek ki..
Yani ılık insan derken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?