Babama baba diyememek

Şu üslup doğru mu peki?

20 yaşında genç bir kadınım prikolog,terapist değilim fikirlerini paylaşan herkes gibi biriyim
Şimdi siz belki böyle sıkıntıları olan birinin nasıl öyle yorum yaptığını düşünüyorsunuzdur belki
Ama doğruyla yanlışı az çok tahmin eden bir insanım

Hayatım boyunca hak edene hak ettiğini vermekte geri durmadım . Uslubumda herhangi bir sıkıntıda görmüyorum. Siz kimsiniz vs minvalinde yorum başlatan kendisi o yorumun karşılığıda budur.
Bu hak edene hak ettiğini vermek değil. Çok fark göremedim üslup konusunda

İnsanlar tuhaf. Konu onlara çok yabancı ve anlamsız gelebilir ama sorunlar zaten aynı sorunu yaşamış birisi tarafından daha iyi anlaşılır. Eleştirmek, sorular sormak farklı ama direkt kaba bir tutumla cevaplar vermek nasıl bir kibir ve sığ düşünceli olmak anlamış değilim. Burada neler neler soruyorlar. Bize mantıklı gelmiyorsa girip bakmıyoruz bile konuya. Neyse, asıl konuya dönecek olursak sormak istediğim bir şey var. Bu mesele sizi rahatsız ediyor mu? Rahatça baba demeye alışmak mı isterdiniz yoksa değiştirmeye gerek duymuyor musunuz benim gibi?

Bu hak edene hak ettiğini vermek değil. Çok fark göremedim üslup konusunda
Olabilir tabi bu sizin görüşünüz. Saldırmayan birine asla saldırmam ama saldırırsa da geri durmam bunun adı uslupsuzluk olur veya başka şey. Kibar bir şekilde yorumlarınızdan rahatsız oluyorum yorum yazmayın yazsa amenna. Biz kimiz ki milletin aile durumunu eleştirelim . Ama kalkıp siz kimsiniz diyip haddinizi bilin tarzı konuşursa işte orda cemal değil celal konuşması başlar.

Nas
Nasıl üzüldüm ay nasıl gururum incindi anlatamam şimdi gidip ağlayarak günlüğüme yazacağım .
Ilık bir insan olduğun profilinde belli onun için daha fazla yazma seninle uğraşamam
Komik olduğunu sanıyorsun sadece.

Mevcut sıkıntılarınız sebebiyle , doğruyla yanlışı ayırt edemeyeceğinizi düşünmedim ; bazı yorumlarınızdan dolayı aklımda soru işaretleri oluşmuştu. Yanıtınız için teşekkür ederim.

Nas

Ilık bir insan olduğun profilinde belli onun için daha fazla yazma seninle uğraşamam
Komik olduğunu sanıyorsun sadece.
Ilık nedir? Ezikce mi nece bu.?? Uğraşmak derken benim gibi birisiyle burdan dahi olsa muhattap olduğuna dua et zira normal şartlar altında aynı metrekareye bile giremezsin benimle. Dengesiz gevşek. Git yengene mengene tutul. Kime şikayet ediyorsan da et hata bende .

Bazen gerek duyuyorum ama oda geçiyor hemen aslında çok ta rahatsız değilim ama herkes çok tuhaf karşılıyor
İnsanlar tuhaf gerçekten benimde anlayamadığım sorular oluyor ve bakmıyorum çünkü benim anlamadığını başkası belki çok iyi anlar diyorum
Kibirli insanlar birgün yere çakılırlar elbet vr o zaman ne olduklarını şasırırlar böylelerini hiç umursamıyorum çünkü hayat onlara hak ettikleri dersi verecektir benim uğraşmama gerek yok

Mune hanım
K kazan bey
Lütfen alın bunu buradan

Kendinizi çok belli ettiniz muhtemelen ucuz bir mahalle kadınısınız
Siz kimsiniz ki sizinle ayni metrekareye gireyim kendinizi ne sanıyorsunuz hadsizsiniz
Kibriniz birgün sizi paramparça eder inşallah
Allahın sopası yok
Beddua eden bir insan değilim ama
Allahınızdan bulursunuz merak etmeyin sizden öyle bir çıkacak ki bu kelimeleriniz bin pişman olacaksınız Allah bildiği gibi yapsın sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…