s.a arkadaşlar...
başlıkta da belirttiğim gibi erkek arkadaşım ve ailesi beni istemeye gelecekler
diğer konularımı okuduyanlar bilir çok çekingenim babamla aram hiç yok
muhabbetim hiç yokken tutpta benı isteyecekler diye nasıl söylerim
bunu ben babama nasıl dicem bilmiyorum
babam bu konularda anlayıssız görünüyo ama turşumuda kuracak değil elbet birgün isteyecekler..
annem biliyo o bişey demiyo ama babam bilmiyor
sağolsun annem çok anlayışlı karşılıyo ama bu durumda etkisiz kalıyo sözleri çünkü son söz babamınmış o bişey diyemezmiş ikna edemezmiş
arkadaşlar yardım edin bi akıl verin çok sıkıntıdayım artık saclarımda 3-5 tel beyazlar cıktı sıkıntıdan napıcam fikri ola var mı ?
çok çaresizim:2:
merhaba canım.
bence sen söyleyemezsin senin söylemende olmaz zaten ya annen söyleyecek
yada başka bi büyük benim fikrim kaç yaşındasın yaşın küçük müki karşı çıksın
benim bi arkadaşım vardı çok korkardı babam asla vermez kabul etmez diye annesi
bi söyledi direk adam tamam dedi şaşırdılar öyle göründüklerine bakma inş.olur
herşey gönlünce olsun.
inan ki aynı durumdayım seninle ama daha istemeye gelen yok yaşım geldi ama sendeki baba bende de var tek dert ortağım annem annemd olmasa ahhh ! bence sen annene söyle de ki bu kızı istemeye gelcekler desin babana bizimkiler hep gece konuşur bunları benim mevzularımı hep gece konuşuyolar biliyorumannen uygun bi dille der kızın yaşı müsait yakında istemeye gelcekler falan desin babanın verceği cevaba göre bismllah dersiniz artık inşallah benim babamda zorluk çıkarmaz vakti zamaı geldiğinde
Kızın babasıyla arası iyi olsa bile genelde anneler aracılık eder bu işlere. Bence hiç kendini üzme, annen konuyu açsın bakalım baban nasıl tepki verecek? Annenin ikna etmesine gerek bile kalmayabilir.
canım benim babamla aram oldukça iyidir.. hiç isteme filan konusu olmadan yaklaşık bir sene öncesinde,annem
babama söylemiş babam bana bu konu hakkında birşey demedi annemle konuşuyorlardı..ben anneme o zaman iş sorunu vardı onu halledince evlilik olacak dedim. bu olaydan bir sene sonra nişan oldu ondada artık herşey gelişine oldu..öncesinde bildiği için sorun olmadı..biz farklı ülkelerdeydik babam nişandan bir hafta önce tanıştı...yani babana annen söylesin..
kendin konuşma olacağı bile varsa olmaz ters teper. Annen konussun ya da halan, babaannen, deden falan varsa o da olabilir hiç olmadı babanda hatri sayılı önem verdiği biri olsun anca öyle olur
Selam ben babama gunduz telefon acmıstım bu aksam erken gel bıraz konuşalım senınle diye. Babam geç gelir kendi iş yeri olduğundan dolayı. Oda kıyamam meraktan annemi arayıp sormuş ben ısteydım.annemde kızını istemeye gelıcekler kızın asık demıs. Ki benım babamda sert bi babadır.ama yas olgunlasınca saygı duyuluo.akşam eve erken gelip kendisi konuşmuştu benimle ee kızım bu cocuk kim nereli ne is yapar kimlerden diye. Bende ilk defa omrumde babamla rahat konuştum 2ay babamın araştırması sürdü ama şimdi 1senedir nısanlıyız şükür. Hıc korkma ne olursa olsun sevgınız gerçekse ve nasıp olmussanız birbirinize olur.
ayy canım gerçekten mi yüreğime su serptin vallahi çok teşekkür ederim.. Allah mesut etsin canım.. canım ama benim annemde onu diyecek cesaret yok kızın aşık olmuş diyemez cunku babam çok sert ve anlayışla karsılayacagını düşünmüyorumbide hiç aram yok napıcam bilmiyorum şaştım kaldım yani bide sıkıntı veriyorlar erkek tarafı ne zaman diceksin diye iyice arada kaldım.. peki canım babam arrastırdı 2 ay sürdü demişsin canım biraz anlatırmısın nasıl arastırdı neye önem verdi.. canım bide kürtler ya babama o yuzden dıyemıyorum
Bakıyorum konularda hep anne söylüyor.
Bir benim annem aracılık etmek istemiyor, bilmesine rağmen söylemiyor babama.
Sizce neden bu durum
annenin erkek arkadaşın yada ailesi hakkındaki görüşü nedir ? belkide babanın tepkisinden korkuyordur annende ondan tavrı böyledir
olumsuz ama çok katı değil canım.
Daha tanışmadılar sırf önyargı işte
bi tanıştırsanmı acababenim annemde baya önyargılıydı zar zor kabul ettirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?