Babama bir şey olursa dayanamam

pelnn

aMa çOk sEvİyOrUm!!!
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
170
0
96
35
İzmir
kızlar slm babam hastenede yatıo kalbinden rahatsız anjiyosu dün yapıldı doktorlar açık kalp ameliyatı diyolar çok korkuyorum ona bişe olursa dayanamam ve maalesef annemle konuşmuyolar ve annemin umru değil herşeyle ben ilgileniyorum hastene-çıkarılması gereken evraklar falan öyle yoruldumki ve ben daha sadece 19 yaşındayım ve çalışıyorum işten izin almam çok sorun oluyor herşey üstüme gelio ziyaret saatleri sabah 6 öğlen 1 akşam 6 öğlen ve akşam işde olduğum için kaç gündür sabahın 5inde kalkıyorum hergün hastaneye gidiorum babamı görmeye ihtiyaçlarını karşılamaya ama yanımda kimse yok ağır gelio bunlar bana sanki bi yerde düşüp bayılcakmışım gibi gelio inanın ben bu kadar güçlü olduğumu bilmiodum ve tüm bunlar varken babamı kaybetme korkusuda içimden bian gitmio....yanımda tutuncak birini istiyorum dayanamıyorum bunca şeye yetebilirmiym bilmiyorum çok yoruldum artık ben ve annemden iğreniyorum resmen....

tatlım öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin babacığına.
Hayat bazen istediğimiz gibi gitmiyor ve hepimiz bir takım terstlerden geçiyoruz.sende bunun öyle olduğunu düşün. ve sakın isyan etme. .
Babanın önce sana ihtiyacı var.

canım çok geçmiş olsun..yakın bi akrabamız yeni ameliyat oldu..onlarda çok korkuyodu bişey olucak diye ama çok şükür ii geçti..sende üzme kendini bugünler geçicek..bide bakmışsın baban evde..dua et tatlım bol bol inşallah bugünler ii haberlerle geçicek..Allah şifa versin..annenin ilgisizliğide çok kötü her ne olursa olsun,bi yastığa baş koymuşlar,böle kötü bi gününde yanında olması gerekiyodu babanın.annen çok hatalı.neyse sen üzme kendini inşallah benim kızımda senin gibi ilgili ve güğçlü olu ileride ii bi evlatsın..baban bu konuda şanslı :teselli:

teşekkür ederim öyle özledimki şimdi evde olsaydı babam ne güsel olurdu beraber gülüşüp konuşsaydık keşke öyle özledimki onu elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama yetemicem tökezleyip bi yerde düşücem diye çok korkuyorum çünkü daraldım artık hiç gücüm kalmadı sanki hergün annemin olduğu eve gitmek bana çok zor gelio hayat bana hep kötü yüzünü gösterio

teşekkür ederim öyle özledimki şimdi evde olsaydı babam ne güsel olurdu beraber gülüşüp konuşsaydık keşke öyle özledimki onu elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama yetemicem tökezleyip bi yerde düşücem diye çok korkuyorum çünkü daraldım artık hiç gücüm kalmadı sanki hergün annemin olduğu eve gitmek bana çok zor gelio hayat bana hep kötü yüzünü gösterio

geçmiş olsun canım..
annenle baban aynı çatı altındalar ve konuşmuyorlar öylemi?

çok geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin babacığına
sen gerçekten çok güçlü bir kızsın ve sana böyle karamsar düşünceler hiç yakışmıyor
önce sen inan ve babana bunu hissettir
herşey yoluna girer umarım

çok geçmiş olsun, size dayanma gücü diliyorum

gücünüzü boş düşüncelere harcamayın, elinizden geleni yapın.Allaha emanet olun

konunuz "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" bölümüne taşınmıştır

çok geçmiş olsun, size dayanma gücü diliyorum

gücünüzü boş düşüncelere harcamayın, elinizden geleni yapın.Allaha emanet olun

konunuz "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" bölümüne taşınmıştır

Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin babanıza ve tüm hastalara, lütfen kendinizi çaresiz hissetmeyin ve hep güzel düşünün ki başınıza güzel şeyler gelsin, hayat sınavlarla dolu ve maalesef en ağır sınavda sevdiklerimizle denenmek.Şimdi siz güçlü olun ve babanıza gittiğinizde sizdeki olumlu enerjiyi babanızda hissetsin. Belki annenizin ilgilenmemesi onu daha çok kırıyor, ama size yansıtmıyor, annenizde merak ediyorum acaba hasta olmamak için, yarınlar için elinde senetmi varda böyle davranıyor?ınsan düşmanı düşse bu duruma yinede elinden tutar.Allahım ne insanlar var Yarabbim. Sen çok iyi bir evlatsın, ALLAH yar ve yardımcın olsun canım.

Canım çok üzüldüm.Okuyuncada seni benden daha iyi anlayacak kimse olmadığını anladım ve cevap yazmak istedim.Babam uzun sene önce kalp krizi geçirdi ve bu krizde kalbi çok hasar gördü anjiyo ve baypas yapılamaz hale gelmişti.(En azından sizin şansınız var ameliyatla bir çok insan şifa buluyor üzülme).ve sonunda kalp yetmezliğine çevirdi,kalp nakli olması gerekiordu son zamanlarında iyice ağırlaşmıştı 1hafta hastanede 3-4 gün evde kalıyordu.Sonunda annem İstanbula gelip kalp hastanesine yatırdı babamı.Uzatmıyım sonunda kalp bulundu ve nakil ameliyatına girdi o gece ameliyatı beklerken annem,kız kardeşim,eşim vardı bu kadar hiçmi akrabamız yoktu vardı tabi ama yanımızda değillerdi.Neticede babam nakil olduktan sonra 8 ay yaşadı sonra vefat etti sonra ben yanımızda olmayan akrabalarımı kabullenmekte çok zorlandım hep içimde bi yerde kaldı yani sen şanslı olanlardansın yanında kimse olmadan bile ayakta durmayı başaranlardansın bu özelliğini koru lütfen en azından baban için ameliyattanda korkma çünkü kaç by-pas lı gördüm babam hastenedeyken ameliyatın 3.günü kalkıp dolaşıyorlar cnm dualarım seninle:teselli:

canım başınsağolsun öncelikle insan gerçekten yanında birilerinin olmayışına çok içerliyo tutuncak güç alcak bişe istio inan buna ben kendimi bu kadar güçlü sanmazdım umarım babam iyileşir en kısa zmanda ameliyattan da çok korkuyorum ya ameliyatta bişe olursa diye öyle korkuyorumki duaların için gerçekten çok teşekkür ederim

arkadaşlar hepinizin dua ve geçmiş olsun dileklri için sonsuz teşekkürler

Valla babamın kalbi yerinden çıkarılıp yenisi takıldı bişey olmadı cnm ama tabi birazda ömür meselesi ama sizin operasyon o kadar korkulacak gibi deil nerde olacak ameliyatı

devlet hasteseninde olcak canım izmir atatürk eğitm ve araştırma hastenesi

Öncelikle babanıza çok geçmiş olsun..
açık kalp ameliyatından korkmayın arkadaşım,
artık Ülkemizde kalp üzerine çok çok gelişmeler oldu...
hayırlısıyla olur ve çıkar ama babanızın şuan
annenizin desteğine çok ihtiyacı var,
annenizin derdi neymiş ki,anlayamadım...
insan iyi günde,kötü günde diye yemin ederek evleniyor,
bu vefasızlığı neden yapıyor babanıza inanın anlamakta zorlanıyorum...
ama sizin gibi bir kızı olduğu için de çok şanslı babanız...
siz ayakta durun,güçlü olun daima ve kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin..
ama annenizle ciddi anlamda konuşmanız ya da bir
aile büyüğünün konuşması şart diye düşünüyorum...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

Allah şifa versin.
sana da dayanma gücü diliyorum.
inşallah bir an önce sağlığına kavuşur baban.

Allahım'ın izniyle babana bişi olmıycak canım,
babalar güçlüdür
babalar dirayetlidir,
babalar mücadele ederler
babalar savaşırlar
aileleri için,
sevdikleri için evlatları için mücadele ederler
pes etmezler,
nerdenmi biliyorum? kendi babamdan ....senağlama
çok mücadele etti başkalarının yaşayamadığı solunum makinesinde yaşadı solunumu olmamasına rağmen,komada olmasına rağmen....
mücadele edecek ve kazanacak mücadeleyi emin ol
senağlama

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım moralin desteğin için umarım benim babamda seninki gibi kazanır beni yalmız bırakmaz bu hayatta çünkü aileden gerisi koca bi yalan bunu anladım artık
zaten haberler biras iyi tel geldi hasteneden yoğun bakımda yatıyodu şimdi odaya almışlar babamı işten çıkınca koşa koşa babama gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…