geçmiş olsun canım..
annenle baban aynı çatı altındalar ve konuşmuyorlar öylemi?
Canım çok üzüldüm.Okuyuncada seni benden daha iyi anlayacak kimse olmadığını anladım ve cevap yazmak istedim.Babam uzun sene önce kalp krizi geçirdi ve bu krizde kalbi çok hasar gördü anjiyo ve baypas yapılamaz hale gelmişti.(En azından sizin şansınız var ameliyatla bir çok insan şifa buluyor üzülme).ve sonunda kalp yetmezliğine çevirdi,kalp nakli olması gerekiordu son zamanlarında iyice ağırlaşmıştı 1hafta hastanede 3-4 gün evde kalıyordu.Sonunda annem İstanbula gelip kalp hastanesine yatırdı babamı.Uzatmıyım sonunda kalp bulundu ve nakil ameliyatına girdi o gece ameliyatı beklerken annem,kız kardeşim,eşim vardı bu kadar hiçmi akrabamız yoktu vardı tabi ama yanımızda değillerdi.Neticede babam nakil olduktan sonra 8 ay yaşadı sonra vefat etti sonra ben yanımızda olmayan akrabalarımı kabullenmekte çok zorlandım hep içimde bi yerde kaldı yani sen şanslı olanlardansın yanında kimse olmadan bile ayakta durmayı başaranlardansın bu özelliğini koru lütfen en azından baban için ameliyattanda korkma çünkü kaç by-pas lı gördüm babam hastenedeyken ameliyatın 3.günü kalkıp dolaşıyorlar cnm dualarım seninle:teselli:
Allahım'ın izniyle babana bişi olmıycak canım,
babalar güçlüdür
babalar dirayetlidir,
babalar mücadele ederler
babalar savaşırlar
aileleri için,
sevdikleri için evlatları için mücadele ederler
pes etmezler,
nerdenmi biliyorum? kendi babamdan ....senağlama
çok mücadele etti başkalarının yaşayamadığı solunum makinesinde yaşadı solunumu olmamasına rağmen,komada olmasına rağmen....
mücadele edecek ve kazanacak mücadeleyi emin olsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?