- 19 Temmuz 2007
- 4.376
- 5.624
- 773
arkadaşlar babam yarın çıkıyo hasteneden 1 ay sonrada ameliyat aslında orda daha güsel bakılıodu şimdi annemim olduğu eve gelcek diye sinirlerim bozuluyo ben tüm gün işteyim onlar evde yalnız aklım hep evde babamda olcak
Annenle babanın boşanmış olduklarını düşünmüştüm ben seninde aslında babanla kaldığını ama baban hastanede olduğu için annene gittiğini hatta...
Annenle baban evli ve konuşmuyorlar hatta annen hastaneye bile gitmedi.Nasıl bir iştir bu ya...Ben anlam veremedim kusura bakma söylemedende edemedim..
Umarım baban sağlığına kavuşur.Allah yardımcınız olsun
kızlar slm babam hastenede yatıo kalbinden rahatsız anjiyosu dün yapıldı doktorlar açık kalp ameliyatı diyolar çok korkuyorum ona bişe olursa dayanamam ve maalesef annemle konuşmuyolar ve annemin umru değil herşeyle ben ilgileniyorum hastene-çıkarılması gereken evraklar falan öyle yoruldumki ve ben daha sadece 19 yaşındayım ve çalışıyorum işten izin almam çok sorun oluyor herşey üstüme gelio ziyaret saatleri sabah 6 öğlen 1 akşam 6 öğlen ve akşam işde olduğum için kaç gündür sabahın 5inde kalkıyorum hergün hastaneye gidiorum babamı görmeye ihtiyaçlarını karşılamaya ama yanımda kimse yok ağır gelio bunlar bana sanki bi yerde düşüp bayılcakmışım gibi gelio inanın ben bu kadar güçlü olduğumu bilmiodum ve tüm bunlar varken babamı kaybetme korkusuda içimden bian gitmio....yanımda tutuncak birini istiyorum dayanamıyorum bunca şeye yetebilirmiym bilmiyorum çok yoruldum artık ben ve annemden iğreniyorum resmen....
arkadaşlar hepinizin duaları için tekrar tekrar teşekkr babam ewde biras iyi gibi bu arada bende çalışmıyorum artık oda ayrı bi sorun tabi evdeyim ama en azından babamın yanındayım bu yüzden o kadar takmıyorum
ayrıca bi gelişme daha babamla halam küslerdi seneler öncesinden ben içim rahat etmedi halamı aradım konuştuk falan yani onlar barıştı artık halamda var yanımda o yüsden banada güç geldi babamıda öle iyi görünce moraliö yerine gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?