Babama mesaj gider mi

İnşallah ya umarım bide ozele gitsem kimlk verdgmz için ordada sigrtodan yararlniliyo braz diye bliyorm isimsz seklde yani gris yaptrmadan muayene okmadan ucretnu kendm verp test yaptrablirmym oyle olunca babamdan yararlnms olurmuyum yine biliyomsnz bide dedgm gibi kayıtsız tahlil yparlrmi acaba

Testi bi yaptirabilsem bi ogreneblsem onlara bise gitmeden ogrenmeden mecbur kurtaj olmam gerekicek bi sekilde nasil olcaksa
Daha özel hastaneye bile giderken düşünüyorsunuz, kürtajı nasıl yaptıracaksınız? Hangi cesaretle, hangi parayla? Neyse ki sürtünmeyle hamile kalınmıyor.

Gitmeye calisacagim ama bisey daha sorucam ozelede gitsem yine kimlk verince sigortadan kesliyo braz diye bliyorum kimlk vermeden yada sigortadan yararlanmak istemiyorm diyp test yaptirablirmiyim

Hayır kimliksiz olmaz sanıyorum hastanede. Ama özel laboratuvar bulursanız hallederler.

Daha özel hastaneye bile giderken düşünüyorsunuz, kürtajı nasıl yaptıracaksınız? Hangi cesaretle, hangi parayla? Neyse ki sürtünmeyle hamile kalınmıyor.
Ozel klinik vs bakıyorum her ihtimale karsi mecburum cunku oyle bise olursa diye ve adetim gecikcek gibi hissediyorm hic bi belirtim yok adet duzenszligim de var korkuyirm bi sunu atlatablsem icim rahtlasa byle birseye bidaha zaten kalkismam ama iste surtunmeyle ve vajinaya girişi olmasada icine ustune bosalmayla gebe kalan cok insan varmış buda beni daha çok korkutuyo bilmiyodm bilseydm bu ihtimali asla kalkismazdm bende cok üzgünüm

Beklemeliyim ozaman test icin dimi herhangi bi bolumede gitmiyim ozaman ben bise çıkar falan diye korkuyorum 22 sine dahiliye 27 sine kadın doguma almistm gitmesem mi acaba

Eczaneden test aldınız Mı
Hayır daha tahminimce gunume var o yuzden almadim bide erken sonuc alablcgm beta testi var diye biliyorum normlde adetim yaklasirkn gogsde ağrı olurdu 3 4 gun sonra gecerdi 2 gune hasta olurdum ama hic bi belirtim yok strestn mi yoksa baska bisey mi var anlamadım

Özel hastanede tahlil sonucunuz cikti diye msj gitmiyor ama gidilen bölüm,muane sonrası alınan hizmet ile ilgili msj geliyor bana
Hatta reçete numarası da gönderiliyor
Özel hastane telefon numaranızı teyit eder, hatta kvk onayı gönderir. Orda verilen numaraya msj atar. Babasına msj atmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…