Babama ne cevap vericem ?

O şekilde iş ye rleri var mecburen skari ücret istedikleri için parayı askari ucretten yatırıp sonra fazlasını isteyenler.aklima şöyle bir fikir verdi artı para başvurusunda bulundu her ay maastan önce artı paradan 200 çek omaas yatinca o duser maastan yalaninda ortaya cikmaz
Artı Para derken

Artı Para derken
Şimdi sana banka sana hesap acip bankamatik kart verecek ya.o hesaba artı para hakkı veriyor atıyorum 400 tl ordan harcarsan ayda bir iki lira faiz alıyor sonra yatiriyordum falan işte.ondan talep et.maastan önce sen çek 200 maaş yatincada dussun maaşından.

Ben anlamıyorum seni hem yol + yemek olmaz diyorsun hem de burayı gözümuzde çok büyüttük diyorsun. Çok celiskilisin.

Neyse aylık yemek parasi alıyorlar o yüzden yemek dahil 1100 muş dersin. 1300 yatmiyor yemek parasini kesiyorlar bordro da öyleymis dersin. Ya da 1100 yine yatar Sani 3 gün eksik çalıştırıyor gösterirler vs vs
Hem yol parası hem yemek parası benden olunca onu en başta babam kabul etmezdi beni bu işe baslatmazdi zaten. İşi gözümüz de buyutüyoruz deme sebebim de şu düşünün 3 ay boyunca tek aldığım para günlük 10 lira yol paramdi. Şimdi bu iş için sukrediyorum o yüzden dedim. Babama aslında maasimiz 1300 200 yemek parası desem sinirden deliye döner anlar yalan olduğunu çünkü sirket gibi bi yerde çalışıyorum artık yemek vermeyen yer çok az

Devlete kaldıysa işimiz ohooo, hem onun çok şartları var. Ben zaten mecbur odeyecegim kimseden destek de beklemiyorum. Sadece ogrenmelerini istemiyorum. Ogrenseler bana diyecekleri ilk şey madem böyle para aliyodun üniversitede bizden niye para istedin

Hee bu banka kredisi değil kyk kredisi. Aylik ne kadar ki 250 filandi sanirim. Onunla univ ogrencisi nasil gecinsin. Baska sehirde hem de. Yaa kusura bakma konu sahibi ama ailen ya çok çok fakir ya da gerçekten çok çok cimri. Senin asgari ucretinden bile onlardan habersiz 200 lira kenara atamayacak olman cok sey ifade ediyor zaten. hem köy de yaşıyoruz diyorsun hem babam 3000 alıyor diyorsun. Bir de senin asgari gelecek. Hesaplar zaten yapilmis.

Yani sen bu 7000 lirayı zaten geri odeyebilirsin çatır çatır. Sen şehir dışında okurken sana aylık ne kadar gönderdiler ki kyk kredisi için konuşacaklar. İyi bu yoklukta ya bi cemaat ya başka şeylerin peşine takılıp kaybolmamissin.

Yada yapılabiliyormu bilmem iki hesap actir.internet bankacılığı kullan maaş yatinca internet bankacılığı dan hemen o 200 tlyi diğer hesaba aktar

Şimdi sana banka sana hesap acip bankamatik kart verecek ya.o hesaba artı para hakkı veriyor atıyorum 400 tl ordan harcarsan ayda bir iki lira faiz alıyor sonra yatiriyordum falan işte.ondan talep et.maastan önce sen çek 200 maaş yatincada dussun maaşından.
Yook problem kart da görünen para değil problem babama ne diyeceğim. Maasin 1100 lira bankadan 1300 yatırmak zorundalar senden 200 lirayı geri mi alacaklar elinden diye soruyo

Hem yol parası hem yemek parası benden olunca onu en başta babam kabul etmezdi beni bu işe baslatmazdi zaten. İşi gözümüz de buyutüyoruz deme sebebim de şu düşünün 3 ay boyunca tek aldığım para günlük 10 lira yol paramdi. Şimdi bu iş için sukrediyorum o yüzden dedim. Babama aslında maasimiz 1300 200 yemek parası desem sinirden deliye döner anlar yalan olduğunu çünkü sirket gibi bi yerde çalışıyorum artık yemek vermeyen yer çok az

Sirkette yemek var zaten. Yemek dahil maaşım 1100 lira. Bu şekilde yatıyor. 200 tl yemek olarak kesiliyor diyeceksin.

Yada yapılabiliyormu bilmem iki hesap actir.internet bankacılığı kullan maaş yatinca internet bankacılığı dan hemen o 200 tlyi diğer hesaba aktar
Babam maasima bakmıyor bakamaz önemli olan bana ne kadar yattığı değil. Babam 1300 yatacak da 200 u elinden geri mi alacaklar diyo ona nasıl mantikli bi cevap vercegimi bilemedim

Şey desem 1300 yatıyo baba ama onlar 200 tl sini yemek parası olarak gösteriyomus böyle bişey uydurmuslar desem
Ha babanın haberi oldu yani 1300 den.krske maaş yatmadan sorsaydin.valla bu seferlik yanlışlık olmuş 200 iade edicem de.bundan sonraki aylar için ikinci bir fikir verdim ya onu yap

Babam maasima bakmıyor bakamaz önemli olan bana ne kadar yattığı değil. Babam 1300 yatacak da 200 u elinden geri mi alacaklar diyo ona nasıl mantikli bi cevap vercegimi bilemedim
Dur şimdi çözdün dediğim gibi.maas bankaya yattığı için 1300 den aşağı yatiramazlar o yüzden ben 200 tlyu iade edicem her ay de.boyle yapan şirketler halen var maalesef.

Ha babanın haberi oldu yani 1300 den.krske maaş yatmadan sorsaydin.valla bu seferlik yanlışlık olmuş 200 iade edicem de.bundan sonraki aylar için ikinci bir fikir verdim ya onu yap
Yok haberi oldu derken olayi anlatayım. Ben babama 1100 tl dedim maasimi . Bunda bi sıkıntı yok ama maaslarin bankadan yatacagini biliyo ve bankada en düşük asgari ücret 1300 yatırmak zorundalar bunuda biliyo sana 1300 yatırıp bide elinden o 200 lirayı alacaklar mi geri diye soruyo bende evet alacaklar diyip mantıklı bi cevap vermek istiyorum ki inansin

Back
X