Merhaba,büyük bir sıkıntının içindeyim babam tam olarak 26 yıldır emekli ve hiç bir mal varlığı yok.Yillarca fakirlik içinde yaşattı bizi.Son 10 yıldır parasını bir kadina yediriyor annem sağ ve sürekli sağda solda çocuklarıma verdim diyor.Bankalardan sürekli kredi çekiyor ek hesaplar krediler kredi kartları.Su an 2 bankaya icralık ödeyemiyor.Yillarca hem calisti hem emekli aylığını yedi.Gecekonduda oturuyor tek evi gecekondu değerli bir bölgede ve tapusu çıktı o dönem 2 erkek kardeşim ve babam kredi cekemediler.bana yaklaşık 110 bin TL kredi çektirdiler biz 3 kardeş zar zor ödüyoruz.2 erkek kardeşim evli ve kiradalar.Krediyi biri gününde ödüyor biri hep ay sonunda ödüyor hep bekletiyor beni.Bi ara bir taneside 1 yıl ödemedi.Maddi manevi bana sikinti son 1 yıl kaldı bitmesine.Fakat ev babamın üzerine tapusu çıkmadı henüz çıkmak uzere bir kaç aya o zaman evin icra kanalı ile satışı olabilir baba bize devret diyorum mümkün değil itiraz ediyor.72 yaşında bildigin aklı basinda ama sapıttı aklı uckurunda kadın sadece bunun parasını yiyor.Annem sağ evliler.Tapu elimizde değil henüz çıkmadı.Evi satıp parasini çarçur etme derdinde.Bu aralar çalışamıyor sıkışık parasız kahvedende çıkmıyor kumar oynuyor.Evin satılıp parasinin çarçur olmasını istemiyorum bu sefer anne ve baba köydeki tek göz odalı eve taşınmak zorunda kalirlar 70 yaşında bunun hastalığı var sefil olacaklar.Beni resmen kullanmış krediyi bana çektirdi güzelce şimdide evi satacağım deyip duruyor müşteri arıyor.Bu evi gönül rızasıyla vermeyecek biz bunu ne yapsak nasıl yapsakta imza alıp elinden alsak bı yol gösterin lütfen.2 çocuğumun rızkını güzelce bu eve veriyorum asgari ücretle geçiniyorum banada yazık.Gecen eşime kredi cektirmeye çalışıyor ben öderim diyor.tabiki ödeyemez.ev şu an milli Emlak'ta.tapu henüz çıkmadı.bir gönlüm diyor boşver ne hali varsa görsün bir gönlüm bizi resmen salak yerine koyuyor diyor.