babama olan hırsımdan dolayı evlilerle ilişki kurma ilgim

33 yaşında kendisi kimseyi suçlamıyorum en büyük suç kendi düşünce yapımda ama aşamıyorum malesef o kadar kötü hissediyorum ki

Eğer gerçek olsaydı siz annenizden değil annenize benzettiğiniz için kendinizden intikam almak istiyorsunuz çünkü muhtemelen babanızdan hiç ilgi ve sevgi görmediniz ondan ilgi alanın yolundan bu yüzden gidiyordunuz derdim.

Ama hikaye evvelden babayla kanka mükemmel sevgili, nasılsa sizin duymadığınız herkesin duyduğu olaylar ve gizli telefonun gizli yerinde patladı.

Cok acayip, hic kimsenin aklina gelmeyecek bir sey ama acaba sey mi denesiniz, PSIKOLOJIK DESTEK ALMAYI?

Yani evli adamlarin cinsel kolesi olup babanızın arkadaslariyla yatmaktan daha makul bir yöntem ama siz bilirsiniz tabii.
psikolojik destek aldıgım zaman kendi beynimle savaşım biticek babamla olan savaşıma ne etkisi olucsk peki şuan ergenler gibi daddy issues triplerinde değilim aslında ona karşı direkt olarak asla saygısız bir harketim yok hatta onu çok seviyorum hiç kıramıyorum onu ama kırmak istiyorum

keşke hikaye yazmadıgıma inandırabilsem hikaye uydurmak istesem çok daha başarılı bir olay olgusu yaratabilirdim emin olabilirsiniz

hayır tabikide onlar kocaman insanlardı çevremdekiler evlenmiş boşanmış maddi destek arayab kişiler bende onlara seçenek sunmadım tanıdıgımı söyledim ve onlar tercihlerini yaptı benim yaşıtım arkadaşım olmadı olmazda

Allahım hasta hasta ben ne okudum.

keşke hikaye yazmadıgıma inandırabilsem hikaye uydurmak istesem çok daha başarılı bir olay olgusu yaratabilirdim emin olabilirsiniz
Yok canım aldatan babadan intikam almak için or.... olma hikayesi anca senin aklına gelir yazdığın yazacağın tüm hikaye bu kadar zorlama istersen....

Hepte karakter problemleriniz muhakkak bı travmaya dayanıyor

Hayatta hıc kendinizi sucladınız mı acaba?
Sizde megalomani veya daha genıs kapsamlı konusalım narsizm olabılır mı acaba? Tanı aldınız mı

22 yaşında sen ergen değilsin sanırım… anladım. Kesin bir tedavi gör. Kimsenin günahına girme.

Yoo gayet daddy issues triplerindesiniz.

Ay aman neyse, oto saniyede tabiri caizse kucaktan kucaga gezmeyi psikologa gitmeye tercih eden birine uzun uzun laf anlatacak enerjim yok su an.

Bdsm yasadin ama cinsellik yasamadin? Nasi yani?

Pisliğine başka kılıf bul o kadın gibi olcakmiş.Onu örnek alacağına annene yapılana hazmetmeyip onun üzüntüsüne ortak olsaydın ya.Diğeri daha kazançlı ve kolay tabi.Allah ıslah etsin ne diyeyim boşa babanın arkasına sığınma, içinde varki bu kadar rahatsın.

33 yaşında kendisi kimseyi suçlamıyorum en büyük suç kendi düşünce yapımda ama aşamıyorum malesef o kadar kötü hissediyorum ki
Babayı rezil edeceğim diye vesika alacaksınız neredeyse.
Gitsenize psikiyatriste. Olayları tamamen ters algılıyorsunuz. Babanız anasına çekmiş zapt edemiyorum der çekilir. Babayı rezil edecekmiş, e baba zaten rezil.

Ne değişik bir evlat modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…