babama olan hırsımdan dolayı evlilerle ilişki kurma ilgim

Kimi çukura batar kimi çukurdan kaçar napalim yani hayatta sevmem herşey annem yüzünden herşey babam yüzünden yok patronum yaptı yok kayinçom zorladı hep şu o bu sizde yok bişey evet tamam oldu süper ikna olduk iyi forumlar

Yaptıkların yapacakların düşüncelerin kimseye zarar vermez sana kendine zarar verir.Uzman desteğine ihtiyacın var kabul etmiyorsun ama.Gidişin kendin açısından tehlikeli.Anan baban duyarsa kötü olur üzülür en fazla.Ama sen hayat boyu bu yanlışlarını düşünüp kendini fena yaparsın.Onun için en kısa zamanda uzman desteği al.Oku veya çalış bol bol kitap oku kendini geliştir.

Baban da sen De iğrençsin sen sadece beraber olduğun adamların karısına kötülük yapmıyorsun çocuklarına da o bu yola ittiğin arkadaşlarına da o masum annene de

Yok o iş öyle değil ben sana gerçeği açıklayayım.
Sen tam babanın kızısın, sadakatten sevgiden edepten bir haber yaşayıp gidiyorsun.
Bunu birileriyle yattığın için söylemiyorum, babanı kendine kalkan yapıp elin evli barklı herifleriyle bile isteye düşüp kalkıp bundan da haz aldığın için söylüyorum.
Haz almasaydın başkalarının p..venkliğinide yapmazdın çünkü.
Sen ve baban bu leş hayatınızıda alır defolur gidersiniz umarım bir gün o annenin başından.

Evet intikam almaya bu sekilde devam et
Yalnız sunu unutma
Sana o.... Diyecekler
Babana ise sadece çapkın yada hovarda

çok mantıklı babanın arkadaşlarıyla yat tabi bütün oto sanayiyi elden geçir. videoda çek babana at yoksa ne bilecek adam. kendi kendine intikam andı içip boş koşu yapma hepsini fotola belgele bir dosya yap babanın eline ver intikam dediğin böyle olur.

Hayatının baharındasın. Başkaları için kendını harcatma. Benlıgın gıder. Bırde ne zaman buyursun bılıomusun kımseyı suclamadıgın zaman

Babanız sizin o***** olduğunuzu öğrenince sizden tiksinecek. Kendinde mi suç arayacak sanıyorsunuz? Babanızla savaşmak istiyorsanız duygu ve düşüncelerinizi babanıza kusun. Hem siz rahatlarsınız hem babanız berbat hisseder. O*****lukla rezil edeceğinizi sanmanız da tuhaf. Yine suçlu siz olursunuz.

Sizi ve sizin gibi kızları asla yargılamıyorum, çok gençsin ve herkes bu yaşlarda çok doğru hareket edemeyebilir, ben sadece size uyan o evli-barklı pisliklere suç buluyorum, eşlerine sadık, hayırlı birer koca-baba olsalar da evinin rızkını kimseye yedirmeseler. Hiçbir erkeğe zorla bişiy yapamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…