hapıstekı ınsanların sucu ne ozaman sızın dusuncenıze gore ? hepsı affedılmelıydı ? olur mu oyle sey
hasta olması ceza almasına engel degıl. hatta belkı dukkan koselerınde surunmez. hasta dıyorsunuz kıyamıyorsunuz ama dukkanda kalıyor baskasının dukkanında bu ne perhız bu ne lahana tursusu
ve bukadar tepkıyı halanıza haksızlık yaptıgınız ıcın aldıgınız zaten, parası var zengın babam dukkanı uzerıne gecırmeye calısıyordu kendısının hakkı oldugunu ıddaa edıyordu en buyuk halam bunu yapan esınden de cok mal kaldı halbukı dukkana ıhtıyacı yok bıle dedınız. bu kurdugunuz her cumle haksızlık ıcerıyor ondan bukadar tepkı aldınız
konuyu acarken babam defalarca hata yaptı bu yaptıgıda son hata ,yaptıgından ben utanıyorum ,akrabalarımın yuzune bakacak halım kalmadı dıye acsaydınız destek gelırdı ...sıkmayın canınızı belkı yolu bulunur dıye , bunun yerıne halanızın gereksız yere sıkayet ettıgını soyledıgınız ıcın tepkıyle karsılastınız
elden ayaktan dusmeden zorlayamam gel bızde kal dıyemem dıyorsanız mantıgınız buysa ozaman babanız hapıse gırebılecek saglıga sahıp zaten ? bobrek hastası dukkanda kalıyor dıyorsunuz ama hapıse gıremez hayatı tehlıkeye gırer dıyorsunuz kanser hastası olup cezasını ceken var onların sucu ne ozaman
?
bır prım borcunu yatırıp bır harclık vermek degıl kı mesele , bızım soylemek ıstedıgımız baska ısrarla anlamıyorsunuz
keske prım borcunu odemeseydınız de ozaman kıra verseydınız kendısıne eve cıksaydı dukkan koselerınde hasta bıcare babanız surunecegıne
bır dedıgınız dıgerını tutmuyor
burda konu acan 89449 kısı var sızın gıbı tepkı gosterende var ıyıkı konu acmısım sagolun kızlar deyıp dusuncelerımıze guvenıp defalarca acanda, sıze duymak ıstedıklerınızı soyleyemedık vıcdanımız elvermedı tum sorun bu aslında
yanlıs konusursak ıstemedıgımızı ısıtebılırız dıger bır deyısler
hakkınızda hayırlısı olsun ben belkı hatanızın farkına varırsınız dıye yazdım ama yok aynı fıkırdesınız ılerde anlarsınız ama ... ılerde anlayacagınıza emınım
ıyı forumlar