- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
En son tazminat almak ıcın erken nikah konusu açmıştım. O gun den sonra babamla konusmuyorum. Babam kardesıme benim İcin köpeklik yapmasın kredisini öderim ben demiş. (ünşversite okurken aldıgı kredi). Erkek kardeşim nişanlı. Babam taksitle 35 bine ona eşya aldı. Kız tarafı sadece tabak çanak aldıysa aldı.Ben de nişanlanalı 6 ay falan oldu. Nişanlımın ailesi babamdan maddi birley beklemiyor. Erkek kardeşim 2 ay sonra evlenecek. Babam herkese benim dügünümi geç yapacağını, 2 sene sonra falan, bana da birşeyler yapacağını söylüyor. Ama ben ondan maddi manevi birşey beklemiyorum. Zaten kendşm çalışıyorum. Baya şey aldım. Çeyizim bitti sayılır. Nişanlımın ailesi arada babamı arar kandilde falan.Ailesi bizi iftara çagırdı. Babamı 5 6 kez aramışlar. Babam açmadı. Ben iftara cagırıyorlar dedim.Bana işimiz gücümüz var dedi gitmeyecek yani. Sonra aramış babasını duymadığını söylemiş ama duydu.Yarında erkek kardeşimin tarafının bize iftara gelecegini söylemıs ama yalan tabiki. Erkek kardesım tarafı bize karsı cok soguk. Babam maddi manevi hep onlara kosuyo. Ama neymıs nısanlımın aılesı gelip gıtmıyormus aramıyormuşta. Bugune kadar bana ne derdimi sordu ne bısı. Yoldan gecen insanı bile durdurup gel kızımı vereyim demıs bir insan o. Ben istıyorum dıye suan ısı yokusta sürüyor. Ailesi 2. ci bayram babamla bızım dugun işini konusacak. Babamdan maddi manevi beklentileri yok. Nişanlim 32 33 yasında. Ben 28 oldum. Nişanlım 2 sene beklemek istemez. Bende ıstemıyorum. 2 sene derse artık napayım bana akil verin. Ben maddi bırsey de istemiyorum. Zaten babamla ne konuşuyorum normal aile gibi degıl iz. Dırek nıkah yapsam nısanlımın calistıgu yerı biliyor acaba tatsızlık cıkar mı. Gercı evlenince boynunuza tasma takıp cıkarcam diyordu Babam. Napayım akıl verin bana. Aileden kurtulmak ıcın evleniyorum. Zaten nısanlı olmasam ayrı ev dusunuyorum o derece.