- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
"Kötü" olması için illa cinayet işlemesi ya da dayak atması gerekmiyor. Bana gayet de kötü biri gibi geldi açıkçası. Hisleriniz normal fakat muhtemelen 50-60 küsur yaşındaki adam bu saatten sonra değişmez artık. Siz de 27 yaşındaymışsınız, ben olsam aynı evde kalmazdım, araya mesafe koyardım. Keşke durumu anne de anlayıp boşansa ama muhtemelen öyle bir şey de olmayacak.Babamdan nefret ediyorum kotu bırı degıl ama rezil ediyor bızı herkese.. Balkona ckms bagıra Bagıra knsyo telefonda arkadasıyla, hoporlere vermıs bıde. Sankı millet onu dınlemek zorunda. Onun disında gorgusuzun tekı. Damadı evıne 1 ekmek bile alsa laf eder devamlı nıye aldın dıye. Kızları yetıskın oldugu halde milletin ıcınde kükrer rezıl eder. Kendı karısını ortalık yerde rezıl eder anlık kızar misafir var yok dinlemez. Babam kotu bırı değil ama ben sırf bu ozellıklerı yuzunden nefret ediyorum evde dusman gbı bakıyorm hc knsmyorm onla. Bu normal mı?
Ah... Babam yaşarken bende aynı senin gibi babamın fevri hareketlerine kızar rezil olduğumuzu düşünürdüm. Babamı değil insanları düşünürdüm ama bu düşünce o kadar aptalca ki. İnsan gittiği zaman hem pişman oluyor hemde kendine neden öyle düşünüp babama kızdım ki kızıyorsun. İnsanları bir kenara at ve hayatı yarını yokmuşçasına yaşa. Çünkü bir gün varsın bir gün yoksun ve aklında büyüttüğün şeyler aslında o kadar saçma geliyor kiBabamdan nefret ediyorum kotu bırı degıl ama rezil ediyor bızı herkese.. Balkona ckms bagıra Bagıra knsyo telefonda arkadasıyla, hoporlere vermıs bıde. Sankı millet onu dınlemek zorunda. Onun disında gorgusuzun tekı. Damadı evıne 1 ekmek bile alsa laf eder devamlı nıye aldın dıye. Kızları yetıskın oldugu halde milletin ıcınde kükrer rezıl eder. Kendı karısını ortalık yerde rezıl eder anlık kızar misafir var yok dinlemez. Babam kotu bırı değil ama ben sırf bu ozellıklerı yuzunden nefret ediyorum evde dusman gbı bakıyorm hc knsmyorm onla. Bu normal mı?
Nefret edicek kadar degil bence . Ama biraz benim babami anlatmissin. Benimki arti bir egoisttir birazda. Insanlarin yaninda cocuklarindan usak diye bahseder mesela . Kalabalikta cok sert ve ters davranir emrivaki konusur . Ornek veriyorum bi cay katar onune koyarsin sekerini at ve karistir hadi cabuk der. Biraz durumuda iyi eslerimizi ve bizi hep kücük görür. Siz ne anlarsiniz ne bilirsiniz herseyde. Sanki kucuklugumuzden beri dort dortluk bakmis babalik yapmis gibi avucumdasiniz bana muhtacsiniz gibi laflari var. Asiri sinir oluruz bu tavirlarina .Babamdan nefret ediyorum kotu bırı degıl ama rezil ediyor bızı herkese.. Balkona ckms bagıra Bagıra knsyo telefonda arkadasıyla, hoporlere vermıs bıde. Sankı millet onu dınlemek zorunda. Onun disında gorgusuzun tekı. Damadı evıne 1 ekmek bile alsa laf eder devamlı nıye aldın dıye. Kızları yetıskın oldugu halde milletin ıcınde kükrer rezıl eder. Kendı karısını ortalık yerde rezıl eder anlık kızar misafir var yok dinlemez. Babam kotu bırı değil ama ben sırf bu ozellıklerı yuzunden nefret ediyorum evde dusman gbı bakıyorm hc knsmyorm onla. Bu normal mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?