• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamdan nefret ediyorum

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
30
Babamdan nefret ediyorum kotu bırı degıl ama rezil ediyor bızı herkese.. Balkona ckms bagıra Bagıra knsyo telefonda arkadasıyla, hoporlere vermıs bıde. Sankı millet onu dınlemek zorunda. Onun disında gorgusuzun tekı. Damadı evıne 1 ekmek bile alsa laf eder devamlı nıye aldın dıye. Kızları yetıskın oldugu halde milletin ıcınde kükrer rezıl eder. Kendı karısını ortalık yerde rezıl eder anlık kızar misafir var yok dinlemez. Babam kotu bırı değil ama ben sırf bu ozellıklerı yuzunden nefret ediyorum evde dusman gbı bakıyorm hc knsmyorm onla. Bu normal mı?

Kabadır,yol yordam bilmiyordur olabilir.
Profilinizdeki gibi 27 yaşındaysanız babanızı yönlendirmeyi deneyebilirsiniz. Belki dinler. Nefret etmenizin ne ona faydası var ne de size faydası var.

Bu tip insanlar kolay kolay değişmezler. Hatta yaş ilerledikçe daha kötü oluyorlar. Zaten kötü biri değil diyorsun bence bunlardan dolayı nefret etmemelisiniz. Bende de var aynısı ama suyundan gidiyorum bir şekilde anlaşabiliyoruz.

Babamdan nefret ediyorum kotu bırı degıl ama rezil ediyor bızı herkese.. Balkona ckms bagıra Bagıra knsyo telefonda arkadasıyla, hoporlere vermıs bıde. Sankı millet onu dınlemek zorunda. Onun disında gorgusuzun tekı. Damadı evıne 1 ekmek bile alsa laf eder devamlı nıye aldın dıye. Kızları yetıskın oldugu halde milletin ıcınde kükrer rezıl eder. Kendı karısını ortalık yerde rezıl eder anlık kızar misafir var yok dinlemez. Babam kotu bırı değil ama ben sırf bu ozellıklerı yuzunden nefret ediyorum evde dusman gbı bakıyorm hc knsmyorm onla. Bu normal mı?
"Kötü" olması için illa cinayet işlemesi ya da dayak atması gerekmiyor. Bana gayet de kötü biri gibi geldi açıkçası. Hisleriniz normal fakat muhtemelen 50-60 küsur yaşındaki adam bu saatten sonra değişmez artık. Siz de 27 yaşındaymışsınız, ben olsam aynı evde kalmazdım, araya mesafe koyardım. Keşke durumu anne de anlayıp boşansa ama muhtemelen öyle bir şey de olmayacak.

Ah... Babam yaşarken bende aynı senin gibi babamın fevri hareketlerine kızar rezil olduğumuzu düşünürdüm. Babamı değil insanları düşünürdüm ama bu düşünce o kadar aptalca ki. İnsan gittiği zaman hem pişman oluyor hemde kendine neden öyle düşünüp babama kızdım ki kızıyorsun. İnsanları bir kenara at ve hayatı yarını yokmuşçasına yaşa. Çünkü bir gün varsın bir gün yoksun ve aklında büyüttüğün şeyler aslında o kadar saçma geliyor ki :D Ben şuan babamın rezil edişlerini bile özledim kavga edişlerimizi bile..

Nefret edicek kadar degil bence . Ama biraz benim babami anlatmissin. Benimki arti bir egoisttir birazda. Insanlarin yaninda cocuklarindan usak diye bahseder mesela . Kalabalikta cok sert ve ters davranir emrivaki konusur . Ornek veriyorum bi cay katar onune koyarsin sekerini at ve karistir hadi cabuk der. Biraz durumuda iyi eslerimizi ve bizi hep kücük görür. Siz ne anlarsiniz ne bilirsiniz herseyde. Sanki kucuklugumuzden beri dort dortluk bakmis babalik yapmis gibi avucumdasiniz bana muhtacsiniz gibi laflari var. Asiri sinir oluruz bu tavirlarina .
Dolmusa bineriz kendi kendine sarki soyler . Yolda yururuz el sakalari yapar. Insanlara bakar duyabilcekleri sekilde elestirir utandirir bizi.yol yordam bilmez gorgusuz paldır küldür bi adam. Ama ne yapalim oda boyle bu saatten sonra degismez . Kabul ettik ve alttan aliyoruz . Hareketleri ne kadar sinir bozucu ve kırıcı olsada hic nefret etmedim . Ama aşırıda düskün degilim.

Nefret çok ağır bir duygu. Baban da nefret edilecek kadar kötü bir insan değil. Aksi, geçimsiz. Ne babalar okuyoruz. Senin babandan nefret edilecekse, diğerlerinene yapmalı?

Benim dedem cok nefretlik bir insandi. Agzindan küfür kiyamet eksik olmazdi. Yanina giderken giydiklerimize bir sey bulurdu, sofrada bir sey dokecegiz de kiyamet kopacak diye korkumuzdan basimiz onumuzde o kalkana kadar ac beklerdik. Bu sefer de niye yemiyorsunuz diye azar isitirdik. Etrafındaki herkesi azarlardi. Ama ilmilli egitim muduruydi, siyasi nufusu vardi. Insanlar bir isimi gördürürüm diye mecbur yaninda olurudu. Sonra iktidar degisti. Dedemin siyasi birr varlığı kalmadi. Hatta sürdüler epey tasraya diye emekli oldu. Cevresinde el pençe divan kimse kalmadi. yavas yavas o adam bir yumusadi akliniz almaz. Tatli dil guler yuz yuklendi adama. Mecbur yoksa biz torunlari bile ayağımızı kesmistik evinden. Gecen sene coronadan vefaat etti. inan ki uzuldum desem yalan söylemiş olurum. Annem bile aglamadi hiç. Allah rahmet eylesin.

Babaniz icin de tavsiyem vazgecilmez olmadigini bir sekilde anlamasi.

Evet Görgü kurallarına uymayan bir baba fakat nefret etmeniz abartılı geldi.
Hiç konuşmuyorum onunla yazmışsınız; keşke konuşarak birşeyler anlatabilseydiniz ona. Bazen insan için şefkat herşeydir. O bunu sana verememiş belli fakat bunu sen ona vererek birçok şeyi değiştirebilirsin.

Back
X