babamdan nefret ediyorummm ....

dogru canım haklısın ben büyüttüm sonucta babaya lanet adam demek cok normal bırsey =) özür dılermm ..

aklım almıyor ınsan nasıl babasına lanet adam dıyebılır ya ???? LANET???

Abarttığınızı düşünüyorum, tabi bu benim şahsi fikrim..

Ben anlıyorum konu sahibinin nasıl duygular içerisinde olduğunu.

Hiç kimse mükemmel değil ama baba olamayan birine evlat olmaya çalışmak zorunda kalmamız haksızlık diye düşünüyorum.

Hatalarını telafi etmeye çalışırsa bir insan elbette affetmek büyüklüktür ama hala bu yaşında kızının hayatını mahvetmeye çalışıyor, hakaretler ediyorsa iyi niyetli davranmak aptallıktır.

sevdiğini sec ve mutlu ol baktı olmuyo babanda zamanla kabullenecektir durumu

teşekkür ederim. o kelimeyi haketmeyen bi adam olsa , söylemezdim emin ol. dersaneye bile gidemedim son senemde , atanamadım diye günlerce hayatı zehir etti bana , ben yeterince üzülmüyomuşum gibi. kardeşim astsubaylık mülakatlarında elendi diye cümle aleme rezil etti kardeşimi , ne laflar söyledi bilseniz . şimdi astsubay kardeşim , hiçbi şey olmamış gibi övünüyo ya oğlum astsubay diye ,nasıl sinir oluyorum ....

sevdiğini sec ve mutlu ol baktı olmuyo babanda zamanla kabullenecektir durumu

haklısın ama erkek arkadaşım 32 yaşında .ben olmasaydım hayatında evlenirdi şimdiye kadar. ailesi torun bekliyo ,kendisi çocuk istiyo , evli olmak istiyo. çok fazla zaman yok yani önümüzde evlenmeyi beklemek için.

Umarim sevdiginiz adamla bir yolunu bulur, evlenir ve mutlu olursunuz. Yukarida bir arkadas baba olmayan adama evlat olmak zor demis ki cok iyi soylemis.
Aldiginiz karardan siz eminseniz babanizin soylediklerini duymayin ki nihayetinde babaniz yasamayacak mustakbel esinizle. Babanizla hic tartismayin hatta nederse tamam deyin cunku inanin sizinki gibi bir baba fabrikatorde bulsaniz mutlu olmazdi. Onu kizdiran kisim onun degilde sizin damat adayina karar vermis olmaniz.

kusura bakma okumussun ama adam olmamıssın..!! ınsan nasıl babasına lanet der?? ne kadar kötüde olsa o senın baban!!

senin baban adam gibi adamsa kıymetini bil
benim babam her gün ömrümden ömür yiyor
ona hergün belalar lanetler yağdırıyorum
bizim gibi değilsen otur şükret bize laf atma

ne kadar doğru demişsiniz . anneme diyomuş ki onu bıraksın da başka iş yapan birini bulalım . böyle biri işte... ben zaten hiç tepki vermiyorum o bağırıp çağırıp gidiyo.

ne kadar doğru demişsiniz . anneme diyomuş ki onu bıraksın da başka iş yapan birini bulalım . böyle biri işte... ben zaten hiç tepki vermiyorum o bağırıp çağırıp gidiyo.

Hayatını mahvetmesine izin verme petunia. Ben şahsen babama son dakikaya kadar haber vermemeyi düşünüyorum. Benim de uzun bir ilişkim var ciddiyiz. Annem biliyor durumu. Babama istemeye geliyorlar derim. Sorun çıkarırsa kendi bilir.

Bizi böyle üzüp sonra hiçbir şey yokmuş gibi hayatımıza müdahale edemezler. Buna hakları yok. Senelerce ilgilenmeyip, umursamayıp, hatta sevmeyip, hayatımızın en özel günlerini berbat edemezler. Sen buna izin vermezsen, ancak bağırır ama sonunda susar. Sallama ve hayatına bak. Ben evleniyorum işine gelirse de çık işin içinden. Beğenmiyorsa gelmesin düğününe. Çok sert yazdım ama deli oluyorum bu olayları duydukça. Nedir bu böyle ya

Burda o nasıl denir bu nasıl denir demek o kadar kolay ki..Bİr de yaşananlara bakın babanın kızına düşman olmasını el gibi davranmasını okuyoruz biraz empati yapmak lazım..Üzüldüm senin adına canım ben sevdiğinle kenetlenin derim her türlü engeli aşacagınıza inanıyorum duyma bazı şeyleri okumuş öğretmen olmuşsun bazı şeylerin kararını kendin verebilirsin diye düşünüyorum..Allah yardımcın olsun.

Ben normalde ailenin onayını almadan böyle seylerin olmamasının gerektiğine inanırım.
Ama böyle bir baba böyle bir gerekçe ile, bahsettiginiz gibi bir insan bırakılmaz.
Denklik önemlidir belki ama su da var hayatta her sey unv mezunu olmak değildir. İşine sadik, evine ekmek getirmeyi bilen , sorumluluk sahibi bir erkek ideal es olabilir.
Babanızın zaten size bir hayatı dokunmamış nasil olsa başka sehirde gorev yapiyormussunuz gittiğinizde annenize bildirerek nikah işlemlerinizi yaptırın, sevdiğiniz icin de zorluklara katlanın.

eğer böyle bi durumun varsa önceden al tedbirini cnm. senelrdir ne maddi ne manevi yanımda olmamış , hiçbi sıkııntımı derdimi bilmemiş bi adam , birdenbire baba kesildi başıma...emrivaki yapıcaksın en iyisi , geliyolar yarın diceksin , ben hatayı orda yaptım , yok yerlere taş döşetelim önce yok bi iki eşya alalım diye erteledim. eğer deseydim yarın geliyolar diye böyle olmucaktı belki. gerçi bu adam yapıcaını yine yapardı ama en azından resmi bi şeyler yapmış olurduk , vermicem etmicem diyemezdi belki o zman.

Hiç suçlama canım kendini, sorun çıkarmak isteyen her durumda çıkarır. Benim annemle babam boşanma aşamasında şuan. Boşanma bitmeden resmiyet kazansın istemiyorum zaten. Okulumda bitmedi daha. Şartlar olgunlaşınca emrivaki yapıcam. Gerisini kendi bilir.

Seni öyle iyi anlıyorum ki, farklı yaklaşan bir arkadaşımız oldu sorununa, çok takma kafayı, o da kendince haklı, herkes kendi yaşadığı olaylara göre değerlendirmeler yapıyor. Canını sıkma, sana değer veren bir sevgilin var. Baban yüzünden özel hayatını mahvetme. İlerde olumsuz bir durum olsa bile, kendi iradenle istediğin birini seçmen, sevmediğin istemediğin biriyle evlenmenden iyidir.

Baban işgüç,mevki sahibi bir adam değil tamam.
Ama demek ki bunun acısını çekmiş,zorluğunu görmüş.
O yüzden sizin meslekleriniz konusunda o kadar otoriter davranıyor.
Ve tabii damadın.

Sen babanın karşısına geçip,"bana ne verdin ki,evimi sevgilim tuttu,eşyamı sevgilim aldı" dersen...Baban da ağır konuşur elbet.
Bizde kızlara pahalı hediye kabul etmemek,hesap bile ödetmemek tembihlenir.
Neden çünkü boyun borcu olmasın,karşılık beklenmesin diye...
Babanın da aklına ilk bu gelmiş.

Erkek arkadaşından eminsen,diretebilirsin.Tabii uygun dille,uygun yolla anlatarak.
Eninde sonunda,vazgeçmediğini görüp,ikna olacaktır.

erkek arkadaşımın benden eksiği yok fazlası var hep söylerim bunu bilgi ,kültür ,kndini geliştirme konusunda. kpss de 3 güncel soruyu onun sayesinde yaptım , ben takip edemiyodum o haberleri takip edip bana notlar alıyodu.
ne sevgisi , ne sadakati konusunda da en ufak bi şüphem yok. sanırım dediğin gibi nikahımızı yapıcaz aileden habersiz. şubatta eş durumu olursa gelirim onun yanına , daha kolay olur o zaman bi şeyler.
evi var demiştim ya eşya aldı içine bir sürü , ben senden de bi şey istemiyorum , ben yapıcam her şeyi diyo .
düğünden sonra sana araba alırız diyo. benim öyle eşyada ,arabada , gezmede falan da gözüm yok ama öyle demesi bile yetiyo bana .
babam da bana diyo ki o senin paranı yer , kendisi senelerce annemin parasını yediği için heralde....

Canım erkek arkadaşın farklı bir şehir de mi? Sen sanırım ailenin olduğu şehirde çalışmıyorsun. Yani evlenirseniz ailenden farklı bir şehirde mi yaşayacaksınız?

başlığı okuduğumda bambaşka şeyler yazmak istiyodum ama içeriğe girince çok çirkin buldum babanı, bir baba kızıyla o üslupta konuşamaz, içkici kumarcı karı kız ayağı olan bi tip olur amenna, o durumda bile kızlar kaçıyo gidiyo gene belasını bulan buluyo, herkesin kaderi kendi alnında sonuçta, utansın söylediği laflardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…