babamdan nefret ediyorummm ....

konuşmaya da gelmiyoki , köpükler saça saça bağırıyo valla. sanki hapisten çıkmış , içen , kumarbaz ,3 çocuklu dul bi adam seçmişim evlenmek için. inan tek sorun lise mezunu ve pazarlamacı olması yoksa ailesinin, kendisinin ne kadar iyi insanlar olduğunu biliyolar .(amcam da dolduruyo da babamı ) .

ben gelicem balıkesir e seneye inş , senin de niyetin var mı :)

Benim de şu ısaretledıgın yerde gözüm açıldı ! İnsanlar ne zaman bu hale geldi diye düşünüyorum... Bir baba göreve atanan kızına öylece gule gule diyor öyle mi!
Bence sen yolundan sasma işine gücüne ve bir an önce hayatını kurmaya bak. o hayatta erkek arkadaşın olur olmaz o senin bileceğin şey. Bir kadının öncelikle yapması gereken şey tek başına ayakta durabılmesıdır. Erkek arkadasinla işler hep böyle mükemmel olmayacak ve bu olayları biliyorsa illa ki bir gün önüne gelecek bunu aklından çıkartma. hayata karşı hep aklında olsun. Kafanı bunyenı hayatını tamamen kendi eline almadan da evlenme derim ben şahsı görüşüm...

çok kişi var eğitim farkı olupta evlenen tek siz olmucaksınız ama anlatmak mesele.o kısa yoldan hayata atılmayı tercih etmiş,belki senden bile çok kazanıyordur.işte babanın onu ve ailesini tanıması lazım.bunun için de özellikle dayı,amca,hala gibi yakınların aracı olması gerek ama diyorsun ki amcam dolduruşa getiriyor.ikna etmekten başka çare yok bence.
ben daha atanamadım canım,atanırsam da balıkesirime gelme ihtimalim yok eşimin mesleği burada sabit.

erkek arkadaşım konusunda inanın hiç sıkıntım yok. günde 20 defa arar. aşkımsız , bitanemsiz bi cümle kurmaz ,4 yıldır hep aynı. ev arkadaşım kızar hatta 'midem bulanıyo sizin sevgi pıtırcıklığınız yüzünden' diye :) . görüyorum arkadaşlarımda küfürler havada uçuşuyo en ufak kavgada, bizdeyse bana bi kere 'hayret bi şeysin' dedi diye üzülüp günlerce trip attığımı bilirim. bnm sıkıntımı kendi sıkıntısı bilir , çözmeye çalışır. mutluluğumda zaten hep yanımda. daha ne isterim ki.
dediğin şey bizim de aklımıza geldi , şöyle lafı sözü dinlenir biri konuşsa diye . bayramda eniştem konuşucak bakalım , kardeşim biraz yüklenicek . bunları da sadece anneme laf söylemesin , onu üzmesin diye yapıcam. yoksa benim hiç umrumda değil onun onayı ... iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim ayrıca ..

biz meslekten değil de memleketten dolayı sorun yaşıyoruz..etrafa doğulu damadının olduğunu söyleyemezmiş babam, hiçbir arkadaşı onay vermemiş, birileri bir şeyler demiş..
benim babam " kaç, evlen, ben vermiyorum" dedi..
sabrettim uzun süre bekledim, ikna olmadı, ben hazırlıklarımı yaptım evimi kurdum 2 hafta sonra düğünüm var, babamın haberi var.. düğüne çağırıcam, gelirse buyursun gelsin ..
Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin..

Son düzenleme:

aa cnm aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki. etrafı düşündükleri kadar bizi düşünseler keşke , doğulu olması , pazarlamacı olması çok mu önemli sanki. kızının mutluluğuna baksana sen , kimi düşünüyosun bu kadar ,kime hesap vermek zorundasın yani ....
peki çok tepki verdi mi baban , düğünü duyunca . biz de eşya almaya başladık işte eve kurucaz yavaş yavaş bu kış , okullar açılmadan önce de nikahı yapalım diyoruz. ama ne tepki verir , anneme yüklenirse çok diye korkuyorum ben ...

ay canım ya ne zaman biri babasıyla sorunlarını yazsa öyle sinirleniyorum kii...(kendimde babamla hiç anlaşamadığım için)babanın söylediği çok çok ayıp bişey karşılığnda ne verdin ne demek....deseydin ya senin bana vermediğin şeyi sevgimi verdim diye....üzülme nolur ..benim babamda çok berbat bi adam seninkinden farkı parayı verio sürekli insanın yüzüne vuruyo...ben de senin gibi şanslı insanlardanım sevgilim çokk çokk iyi bi insann maddi manevi herşeyde yardım edio banaa...onu sakın ha sakın bırakma derim isterse karşında duran baban olsun...

Hep bu millet zaten.o ne der bu ne der.Allahım konuşsun dursun kimi nasıl susturcan.siz aç da kalmazsınız açıkta da Allahın izniyle.senin daimi bir işin var.e o da çalışıyo ne güzel boş gezmiyoki.ordan ayrılsa başka yere girer.sanmıyorum ki sen çalış o evde otursun.babana deki kötü bişeyini görürsen o zmn laf et de.tanışsınlar bi.yargılamasın tanımadan ya.tez zamanda halledersiniz inş çok üzüldüm.

ilk duyduğunda "intihar ederim" dedi.. en büyük tepkisi bu oldu..gülsem mi ağlasam mı bilemedim.. sanki babamı zorla istemediği biriyle evlendiriyormuşum gibi adam canına kıyacağını söyledi.. şimdi "ne yaparsan yap" havasında ama..
fakat benim en büyük kolaylığım şu oldu; annemle babam ayrı yaşıyor ben annemle yaşıyorum yani sürekli babamla burun buruna olmak durumunda kalmadım..
söylediğin gibi anneme çok yüklendi, ben de en çok bu konuda üzüldüm..annem arkamda oldu hep..
tek yolu böyle olması, kendi başının çaresine bakacaksın, ve sen de ben de zaten buna alışkınız..
hayırlısı olsun ikimiz için de..

hadi yaa , inan babalarımız birbirine benziyo. benimki de hemen ayılıp bayılmaya kalkıyo , üzüntüden tansiyonu düşmüş de ayakta duramıyomuş. sanki ben çok çok kötü bi şey yapmışım hey Allahım yaa . ben de bazen düşünüyorum keşke ayrı olsalardı annemle babam .. annem de çok mu mutlu sanki böyle bi adamla olmaktan...
hayırlısı cnm , inş sen de çok mutlu olursun..

her zaman anne babaların istedikleri doğru olmayabilir.babanızın tavrı yanlış.erkek arkadaşının mezuneyeti çokta muhim değil.kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsa,helalinden kazanıyorsa daha ne beklenir ki.babanız ne mezunu onu merak ettim.annenize danışın ona göre mantıklı karar verin.bol bol dua edin.Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

sana birsey diyeyim...evlensen sevgilinle bir muddet sonra babanla cok iyi gecineceklerine eminim.

baban gecimsiz biri belli, yazik olan analarimiza oluyor...ahhh imkan olacak alacaksin annelerimizi ellerinden, ama iste..Rabbim kimseyi gecimsiz hayirsiz vefasiz insanlarla karsilastirmasin. olan hep kadinlara oluyor...evlatta olsan boyle evli olsanda oyle...

erkek arkadaşım zaten etrafında çok sevilen biri , gerek arkadaş ortamı gerekse akrabaları tarafından . bir sürü akrabasıyla tanıştım bugüne kadar herkes çok seviyo , öyle saygısız biri değil , hatır gönül bilir. babam normal bi insan olsa ,onun anlaşamayacağı sevilmeyecek bi insan değil bnm sevdiğim adam . ama işte babam etiketi vurdu memur değil ya işe yaramaz o zaman !!!!

evet anneme olan oluyo, senelerce fabrikada çalıştı annem hala da çalışıyo , az kaldı günlerini tamamlamasına ,yoksa izin vermiycem de işte ...ama babama sorsanız o çalışmış biz yemişiz , öyle diyo bize. ben yazları 12 saat çalışıp eve geliyodum babam tv karşısında uyumaktan şişmiş oluyodu... şimdiyse dediğim gibi , ben sizden ne fayda gördüm diyo... valla çok canımı yakarsa alırım annemi de yanıma , anneme de bakamıycaksam artık öleyim yani , görür o zmaan dünyanın kaç bucak olduğunu...

SEVDİĞİNİ SAKIN BIRAKMA CNM SENIN BABAN ONAY ALINICAK BABA DEĞİL 'ne verdin o paranın karşılığında' bu sözden sonra onaya hiç ama hiç gerek yok ama bedduasınıda almamaya dıkkat et cnm işini sessiz ve derinden yap kırmadan dökmeden nişanlının lise mezunu olması hiç sorun değil bir işi olduktan sonra evlendikten sonra üniv sınavına girer okur sanki nolcak boşver sen atalarımız ne demiş iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş

canım çok sağol. erkek arkadaşımın işinin adı yok sadece , yoksa kazancı güzel . hele de yaz döneminde ayda benim maaşımın 4-5 katını kazanıyo ama gel gör anlat işte. ayrıca başka planları da var iş konusunda, ben hiç zannetmiyorum ki o beni maddi açıdan zor durumda bıraksın , ama anlamıyo babam , tutturmuş sen 'adam mı bakçan' diyo bana. anlatmaya çalışıyorum kendi sesinden beni duymuyo ki... en kötüsü de herkese yaydı herkese... bütün akrabalar , bütün tanıdıklar ... herkes diyoki aaa petunia işsiz birini bulmuş ,onla evlencekmiş... ilkokuldan bi öğretmenim geçen haber yolluyomuş bana sakın öyle bi hata yapmasın diye... 50 yaşında bi adam sadece ailesini ilgililendiren böyle bi konuyu nasıl yayar herkese , hem de yalan yanlış şekilde ??

sanırım haftaya nikah için gün alıcaz , bana başka seçenek bırakmadı ki babam... hiç istemezdim ne sevdiğimin böyle bi duruma düşmesini , ne de hiçbi zaman zaten arkamda olmayan babamın bu konuda da beni yalnız bırakmasını...

cnm öncelikle kimin ne dediğini boşver biz başkaları için yaşamıyoruzki kim nederse desin sevgili baban herkes neder diye damadını istememiş fakat şimdi kendisi damadı hakkında yalan yanlış konuşarak seni daha kötü bir duruma düşürüyor milletin ağzına sakız ediyor insanlar gerçekten busefer yanlış düşünürler valla çok sinirlendim şuan ben senin babanın ne yapmaya çalıştığını cidden anlaamadım alllah sabır versin cnm inş evlenir mutlu olursun

Son düzenleme:
gönlünü almaya çalış yinede sen babanın rızası olsa çok iyi olur...ama biraz da zor görünüyo..allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…