Babanın rızası oldu mu sonunda,ayy çok sevindim senin adına,Allah mutluluğunu bozmasın inş.salı sözümüz var bu arada , onu yazmayı unutmuşumsöz tepsisini aldım , mendilleri sipariş ettim bugün , ayy hayaldi gerçek oldu
canım sağol :) şuan her şeyi unuttuk , mutluluktan uçuyoruz bitanemle ... yüzüklerimizi almış bugün , taktım hiç çıkartmak istemiyorum diyo , salıya kadar nasıl bekliycez bakalımçokkk seviyorummm çokkk Allah bozmasın inşallah
Babanın rızası oldu mu sonunda,ayy çok sevindim senin adına,Allah mutluluğunu bozmasın inş.
oldu canım oldu , ite kaka oldu ama oldubiraz taktik yaptım istemsiz de olsa , rahatsızlandım ona dayanamadı , bi de amcamı kafaladık kuzenimle beraber amcam da konuşunca ,yola geldi sonunda babam. hala diyo gerçi ben başka türlü isterdim ama sen istiyosun diye kabul ediyorum diye, amcana dua et sen falan D amannnn çokkk mutluyuz işteee
Süperrrr :))) Maşallah nazar değmesin yaşasın aşk yaşasın sevgi,mutluluk:)))
oy allah tamamını erdirsin cnm inş çok mutlu olursun babanın yumuşamasına sevindimcanım sağol :) şuan her şeyi unuttuk , mutluluktan uçuyoruz bitanemle ... yüzüklerimizi almış bugün , taktım hiç çıkartmak istemiyorum diyo , salıya kadar nasıl bekliycez bakalımçokkk seviyorummm çokkk Allah bozmasın inşallah
canım doğru diyosun , babama karşı içimde hala yılların kırgınlığı var ,ama son zamanların öfkesi gerçekten uçtu gitti. keşke birbirimizi üzmeseydik bu kadar. gerçi bütün sorun onun beni dinlemeye , anlamaya çalışmamasından kaynaklandı ama yine de ben de kendimi suçlu hissediyorum. ama kin tutan insanlar değiliz babam da ben de , inş böyle kötü günler yaşamayız bi daha. aynı evin içinde küslük çok zor. o benim cahilliğime verdi çok bi şey yapmasam da :) , ben de bizim sülalenin karakteristik özellikleri olan fevrilik ve sonradan hatırlamama ya veriyorum onun yaptıklarını :) . şimdi söyleyince bana ettiği lafları hatırlamıyo bile..
inş sevdiğim insanla da çok iyi oluruz , eskiden diyodum ki babam utanır inş yaptıklarından , şimdiyse iyiki destek olmuşum desin istiyorum..
olmadı malesef , olmadı .... sabah erkenden kalktım ,pasta yapmaya koyuldum , bi telefon saat 9 da. babamdan..... ' ben içime sindiremiyorum , vermicem seni ona , söyle gelmesinler'...... şaka zannettim.değilmiş.... bütün bir gün ağlamakla geçti. topladım eşyamı , bilet bulamadım , teyzemdeyim bu gece, yarın gidicem ikinci memlekete ... herkese mahçup oldum , sevdiğimin yüzüne bakamadım bugün.. ben çok iyi bi insan sevdim , ama anlamadı ,anlamayacak. bu sefer çok daha büyük bi yıkım oldu , herkese haber verilmişti, tekrar arandı herkes , iptal edildi. ceyizciyi arıcam yarın , mendilleri iptal ettiricem.ben kötü bi adam sevmedim , bunları haketmedik biz...
madem baban hiç bir işe yaramadı ve yaramıyor,,,umursama o zaman sende. saygısızlık yap demıyorum, duyma onun sözlerini diyorum.
babam hala aynı malesef... annemle haber gönderiyo bana , konuşmasın onla ,görüşmesin vs diye.. kendinin aramaya da yüzü yok . yok evlenmiş boşanmış , yok şöyleymiş böyleymiş diye bi sürü dedikodu uydurdular erkek arkadaşım hakkında. bakalım daha ne kadar nefret ettiricek kendinden..
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Evlenecek misiniz, yoksa babanızın rızasının olmasını mı bekleyeceksiniz?
hiç bilmiyorum ne yapıcağımıdüşünüyorum düşünüyorum , bi yol bulamıyorum.. memleketimden ve erkek arkadaşımdan 1300 km uzaktayım , keşke yakın olsak ,en azından görüşebiliyo olsak sık sık , diyicem ki kaç sene olursa bekleyelim artık , ama uzakta olunca her şey daha da zor..
4 yıllık çok güzel bi ilişkim var. bana abilik ,babalık , arkadaşlık ,dostluk hepsini yaptı 4 yıldır. maddi- manevi elinden geldiğince destek oldu. hep yanımdaydı. birazcık kıskançlık dışında hiç kırmadı kalbimi...
bu yaz sözlenicektik , ne umutlarla geldim eve. öğretmenim ben ,şubatta atandım .. neyse babama söyledik. baştan tamam dedi , ramzanda bigün iftara gelsinler ,bayramda söz olur diye karar verdik. ama 2-3 gün sonra babam başladı kudurmaya. nedeni de ne ; sevgilim lise mezunu. pazarlamacılık yapıyo ... insanları bilirsiniz birileri demiş buna hiç olur mu senin kız öğretmen ne işi var onla gibilerinden... benim bütün hayallerim yıkıldı , en güzel geçirceğim yaz , hergün ağlamakla geçiyo.. erkek arakadaşımla memleketimiz aynı , onlar ilde biz ilçedeyiz. ailesi çok iyi , kendisi çok iyi , kazancı da iyi çok şükür , evi de var . ama babam damadının işi sorulunca ne dicekmiş onu düşünüyo. her gün bağırıp çağırıyo anneme , bana. olucak iş değilmiş bizimkisi...
bu baba da senelerce çalışmamış , çoluğunun çocuğunun parasını almış biri. (45 yaşından sonra çalışmaya başladı , annem çalışıp okuttu bizi. ) kızı atanıp doğuya giderken , 10 lira çıkarıp vermemiş ,hadi güle güle deyivermiş bi baba!!!! erkek arkadaşımın verdiği parayla ev tuttum eşya aldım ben. bunu da babama söyledim ,yine bi bağırışı sırasında . bana ne dese beğenirsiniz 'ne verdin o paranın karşılığında' .... siz olsanız böyle bi baba! nın isteği doğrultusunda mı hareket ederdiniz , yoksa sizi canından çok sevdiğini bildiğiniz adamla mı olurdunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?