babamdan nefret ediyorummm ....

salı sözümüz var bu arada , onu yazmayı unutmuşum söz tepsisini aldım , mendilleri sipariş ettim bugün , ayy hayaldi gerçek oldu

Amin canım Allah mutluluğunuzu daim etsin, dünyada en güzel şey sevmek sevilmek bundan daha güzel şey var mı...

Babanın rızası oldu mu sonunda,ayy çok sevindim senin adına,Allah mutluluğunu bozmasın inş.

oldu canım oldu , ite kaka oldu ama oldu biraz taktik yaptım istemsiz de olsa , rahatsızlandım ona dayanamadı , bi de amcamı kafaladık kuzenimle beraber amcam da konuşunca ,yola geldi sonunda babam. hala diyo gerçi ben başka türlü isterdim ama sen istiyosun diye kabul ediyorum diye, amcana dua et sen falan D amannnn çokkk mutluyuz işteee

Süperrrr :))) Maşallah nazar değmesin yaşasın aşk yaşasın sevgi,mutluluk:)))

Süperrrr :))) Maşallah nazar değmesin yaşasın aşk yaşasın sevgi,mutluluk:)))

evet ,evet , evetttt sonrası ne olur bilmiyorum ama şimdilik Allah herkese yaşatsın diyorum böyle yalansız , güven dolu , sevildiğinden bi kere bile şüphe etmeyen bi ilişkiyi. cümle yamuk oldu ama idare edin .. nazar değmesin aşkımla bana

oy allah tamamını erdirsin cnm inş çok mutlu olursun babanın yumuşamasına sevindim

Rabbim utandırmasın arkadşaım inşlhh; hayırlısıyla evlenin babanda eşini eminimki çook sevicek canım sende babana çok fazla yüklenme idare et canım.. İnşllhh çok mutlu olursunuz babanda çok mutlu olucak inşlhhh.

olmadı malesef , olmadı .... sabah erkenden kalktım ,pasta yapmaya koyuldum , bi telefon saat 9 da. babamdan..... ' ben içime sindiremiyorum , vermicem seni ona , söyle gelmesinler'...... şaka zannettim.değilmiş.... bütün bir gün ağlamakla geçti. topladım eşyamı , bilet bulamadım , teyzemdeyim bu gece, yarın gidicem ikinci memlekete ... herkese mahçup oldum , sevdiğimin yüzüne bakamadım bugün.. ben çok iyi bi insan sevdim , ama anlamadı ,anlamayacak. bu sefer çok daha büyük bi yıkım oldu , herkese haber verilmişti, tekrar arandı herkes , iptal edildi. ceyizciyi arıcam yarın , mendilleri iptal ettiricem.ben kötü bi adam sevmedim , bunları haketmedik biz...

bana kızacaksın belki ama yazmadan geçemeyeceğim. baban haklı demiyorum ne zaman çalıştığı ya da ne zaman size nasıl baktığı sizin aile meseleniz ama şu bir gerçekki sen bir devlet memuru özelliklede öğr. olmuş isen ve sevgilin lise mezunu ve geleceği ne olacağı belli olmaz ise gerçekten biraz muammalı bir durum. bunu yakın çevremde yaşamış bir akrabamdan görerek yazıyorum yaşınız ilerlediğinizde sıkıntı yaşayacağınıza eminim ama karar senin eğer seviyorsan ve güveniyorsan babanı buna inandır

İnan ki çok üzüldüm arkadaşımBöyleleri insanı zorla delirtiyolar son çare kalıyo gidip basacaksın nikahı kimseye de eyvallahın olmayacak bundan sonra
Bende de büyük konuşan bi baba var,Allah hepimizin sonunu hayır etsin bakalım

madem baban hiç bir işe yaramadı ve yaramıyor,,,umursama o zaman sende. saygısızlık yap demıyorum, duyma onun sözlerini diyorum.

karşımdaki insan babam dahi olsa haksızlığa gelemem, her baba baba olsa keşke ama malesef, resmen ele güne ne diyeceğini düşünüyor, seni parasız pulsuz yola koyarken bu parayı nerden bulacak diye düşünmüyor. sevdiğinle mutlu olll zaten mesleğin var korkacak birşeyin yok iyide çıksa kocan kötüde çıksa karnın doyarr.

Çok şanslıymışsın, sana destek olacak kadar iyi birini bulmuşsun. İnşALLAH evlenir, mutlu olursunuz.

babam hala aynı malesef... annemle haber gönderiyo bana , konuşmasın onla ,görüşmesin vs diye.. kendinin aramaya da yüzü yok . yok evlenmiş boşanmış , yok şöyleymiş böyleymiş diye bi sürü dedikodu uydurdular erkek arkadaşım hakkında. bakalım daha ne kadar nefret ettiricek kendinden..

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Evlenecek misiniz, yoksa babanızın rızasının olmasını mı bekleyeceksiniz?

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Evlenecek misiniz, yoksa babanızın rızasının olmasını mı bekleyeceksiniz?

hiç bilmiyorum ne yapıcağımı düşünüyorum düşünüyorum , bi yol bulamıyorum.. memleketimden ve erkek arkadaşımdan 1300 km uzaktayım , keşke yakın olsak ,en azından görüşebiliyo olsak sık sık , diyicem ki kaç sene olursa bekleyelim artık , ama uzakta olunca her şey daha da zor..

Mesleğiniz varsa dert etmeyin bence. Zaten babanızla da aranızda çok iyi bir ilişki var gibi görünmüyor. Yani hayatınızda olup size bağırıp, çağırması bir anlam katmayacak size ya da bir artı getirmeyecek üstüne üstlük sevdiğiniz adamdan da uzaklaştıracak. Ama olur da bir terslik olursa ileride eşinizle ilgili de sesinizi çıkartamazsınız ona karşı bunu unutmayın, ben kabul ediyorum, yaptığımın sorumluluğunu alıyorum ve yetişkin bir insanım deyin babanıza bence.

!!! inanmıyorum yaaa ne vrdin dedi haaa!!! kusura bakma biliyorum çok zor ama kuzura bakma da babn önce kendine aksın ..bana da böyle yaptılar işte erkek arkdasım vanlıydı vay efendim biz elaleme ne deriz vanlıya mı verdik kızı dicezz...safsatalra kanma boşver eger ben tamamen emin olsaydımm asla onlar öyle şeyler söylüyorlar diye vazgeçmezdim ki sen canından çok seviyorum diyosun sakın vazgecme çok pişman olursun..o çocuga da yazık...canım vazgecme sakın ne yap et güzellikle halletmeye çalış ama vagecme....

konu sahibi arkadaş bu tarihe kadar evlendiyse eminim geçimsizlik başlamıştır.
Birincisi:Hiçbir erkek için ailenizi karşınıza almayın.Ne kadar kötü olursa olsun
İkincisi:Arada kültür farkı var ise yani kadın daha iyi durumdaysa ASLA!!!!!!!!!!!İlk başta hşç sorun olmaz ama erkekler buna çok takar
Üçüncüsü:Sadece 4 yıldır tanıdığınız insanlara bu kadar güvenmeyin.
Dördüncüsü:Erkekler için bukadar yırtınmayın...

YAZAN:Kendisi de eşi de çok iyi üniversite mezunu
Eşiyle 3 yıl çıkmış ama tanıyamamış
Ailesi herkese karşı çok iyi olup bana karşı şirret şeytan aynı zamanda işine gelince çok gelenekçi!!!
Eşini hiçbir zaman ailesine karşı korumamış birinin eşi

çok merak ettim sonuç ne oldu.. babanda çok büyük hatalar var size karşı sorumsuz ve akis belli.. ama bir erkek için asla aşırı mücadele verip bi çok şeyden ödün verdiğinizi göstermeyin ve biraz akışına bırakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…