canım çok sağol. erkek arkadaşımın işinin adı yok sadece , yoksa kazancı güzel . hele de yaz döneminde ayda benim maaşımın 4-5 katını kazanıyo ama gel gör anlat işte. ayrıca başka planları da var iş konusunda, ben hiç zannetmiyorum ki o beni maddi açıdan zor durumda bıraksın , ama anlamıyo babam , tutturmuş sen 'adam mı bakçan' diyo bana. anlatmaya çalışıyorum kendi sesinden beni duymuyo ki... en kötüsü de herkese yaydı herkese... bütün akrabalar , bütün tanıdıklar ... herkes diyoki aaa petunia işsiz birini bulmuş ,onla evlencekmiş... ilkokuldan bi öğretmenim geçen haber yolluyomuş bana sakın öyle bi hata yapmasın diye... 50 yaşında bi adam sadece ailesini ilgililendiren böyle bi konuyu nasıl yayar herkese , hem de yalan yanlış şekilde ??
sanırım haftaya nikah için gün alıcaz , bana başka seçenek bırakmadı ki babam... hiç istemezdim ne sevdiğimin böyle bi duruma düşmesini , ne de hiçbi zaman zaten arkamda olmayan babamın bu konuda da beni yalnız bırakmasını...
alakasız olcak ama profil resmindekiler siz misiniz? ne kadar hoş bir çift...
yok canım resimdekiler biz değiliz , sevdiğim bi dizinin gerçekten çok hoş bi çifti :)
Neyse sonunuz benzemesin bir yastıkta kocayın inşallah..
kusura bakma okumussun ama adam olmamıssın..!! ınsan nasıl babasına lanet der?? ne kadar kötüde olsa o senın baban!!
kızlar bu konunun bende sadece 4. sayfası açılıyo ,son sayfaya bakamıyorum ,forum ayarlarından mı bi şey yapmak gerekiyo ki , çok sinir oldum
bu arada alyanslarımız gelmiş ,kuyumcuda bekliyo , koltuk takımlarımız da geldi aynı günbabam hala aynı , kardeşim bana destek oluyo diye onunla da kavga etti ,konuşmuyo şimdi , istiyo ki bana kimse destek olmasın , ben yalnız kalayım ... neyseki az bi zaman kaldı bayramdan hemen sonra gidicem evden, bi daha gelir miyim hiç bilmiyorum ...keşke böyle olmasaydı...
Bu başlığı az önce okudum ve kesinlikle şoooook oldum.Çünkü biliyor musun,tamamen seninle aynı durumdayım. Öğretmenim, annemin didinmeleriyle bu noktaya geldim.Babamdan sıfır ilgi. Biriyle görüşüyorum ve babamdan tamamen dediğin şekilde bir tepki aldım.Süreç bile aynı.Önce kabul etti.Sonra sorun çıkardı.Fakat bir farklı noktamız var.O da babamın reddetme sebebi:çocuk çok çirkinmiş,yüzüne bakılmıyormuş vs.
Senin alacağın kararların bana da rehberlik edeceğini düşünüyorum.Allah senin de benim de yardımcımız olsun arkadaşım.Seni tanımıyorum ama çektiğin sıkıntıları çok iyi anlıyorum.
benim eşim gemi makina mühendisi bense orta 7 terk
ahh ahh kader diyorum...
durumun zor olabilir; ama baban ölünce anlarsın kıymetini inan çoğu babalar aynı gibi sevgisini göstermes, diktatör, sinirli ama inan senin başına bişe gelse en çok üzülen alen olur.İnşallah sevdiğin kişi ile üzülmesin canım. Allah utandrmasınama diyeceğim ne olursa olsun senin baban o. Rabbim sizinde sınavınızı böyle yazmış sabrınızı sınıyordur arkadaşım..
Canım öyle güzel anlatmışsınki hikayeni kısa net çok duygulandım. Bence kalbinin sesini dinle sakın arkadaşını bırakma sonra çok üzülürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?