babamdan nefret ediyorummm ....

alakasız olcak ama profil resmindekiler siz misiniz? ne kadar hoş bir çift...

Allah yardımcın olsun canım sevdiğini hiç ama hiç bırakma git evlen isterse az kazansın çok mutlu olursun inşallah

kızlar bu konunun bende sadece 4. sayfası açılıyo ,son sayfaya bakamıyorum ,forum ayarlarından mı bi şey yapmak gerekiyo ki , çok sinir oldum
bu arada alyanslarımız gelmiş ,kuyumcuda bekliyo , koltuk takımlarımız da geldi aynı gün babam hala aynı , kardeşim bana destek oluyo diye onunla da kavga etti ,konuşmuyo şimdi , istiyo ki bana kimse destek olmasın , ben yalnız kalayım ... neyseki az bi zaman kaldı bayramdan hemen sonra gidicem evden, bi daha gelir miyim hiç bilmiyorum ...keşke böyle olmasaydı...

kusura bakma okumussun ama adam olmamıssın..!! ınsan nasıl babasına lanet der?? ne kadar kötüde olsa o senın baban!!

yoruma bakarmısınız ??? sende yaptığın yorumla adamlığını gösterdin bence bravooo bu insan babasıyla birşeyler yaşamış da lanet diyebiliyor ne yaşadığını o biliyor siz nasıl hiç tanımadığınız birine adam olamamışsınız diyorsunuz ???????

Hakkında hayırlısı olsun canım, her şey gönlünüzce olsun.

bayram tam bi kabustu... bütün akrabalar akıl vermeye çalışıyo. herkes bi şeyler söylüyo... 2gün 1 gecem hep ağlamakla geçti. kendimi çok sıktım heralde bütün göğüs kafesim , kasıklarım sızlıyo. o kadar bunaldım ki ayrılmaya çalıştım erkek arkadaşımdan , ama o bize yazık etme diye yalvardı bana. saatlerce telefonda ağladık beraber. istersen bütün maaşını ailene ver bundan sonra, ben bakarım sana vs dedi..... sonuç olarak ayrılamadık yine.. dün yürümekte zorlanıyodum dedim ya sızlıyo her yerim diye , babam üzülmüş. geldi gece yanıma , ağladı ben senin kötülğünü istemiyorum diye, ama sevgilim konusunda hiç taviz vermiyo hala , sadece geldiğinden beri mutsuzsun dayanamıyorum vs dedi. çok canım acıyodu hiçbi şey söyleyemedim ,ağladım sadece. ne yapıcam şimdi bilmiyorum , kinci de değilim ki babam öyle söyleyince ona da kıyamadım işte...ona kızarken göze alıyodum her şeyi , kaldım böylece şimdi ...

Offf ya ne bu insan sevmesin mi??Sevdiğiyle bir ömür olamadıktan sonra ne anlamı var?Milletin ağzı hep başkaları ne der diyip düşünürler,sizi mi asla.Pembe gözlüklerden kurtul,pişman olursun,evlilik kolay değil,sonra farklılıklarınız ortaya çıkar vs. vs..Her kafadan bir ses,vicdanınızı da yakar.Sevdiğinden vazgeçme canım,bunun pişmanlığıyla yaşama,kimseyi kırmadan olsun istiyorsun ama olamıyor işte.Yinede düzelmesi için dualarım seninle,güzelde mesleğin var seviyorsunuz da neler olmaz ki bu dünya da böyle olunca.Elleriniz hiç ayrılmasın.Bu psikolojiyi iyi biliyorum.Sen yaşayacaksın bir ömür,bu da bırak senin kararın olsun.

Bu başlığı az önce okudum ve kesinlikle şoooook oldum.Çünkü biliyor musun,tamamen seninle aynı durumdayım. Öğretmenim, annemin didinmeleriyle bu noktaya geldim.Babamdan sıfır ilgi. Biriyle görüşüyorum ve babamdan tamamen dediğin şekilde bir tepki aldım.Süreç bile aynı.Önce kabul etti.Sonra sorun çıkardı.Fakat bir farklı noktamız var.O da babamın reddetme sebebi:çocuk çok çirkinmiş,yüzüne bakılmıyormuş vs.

Senin alacağın kararların bana da rehberlik edeceğini düşünüyorum.Allah senin de benim de yardımcımız olsun arkadaşım.Seni tanımıyorum ama çektiğin sıkıntıları çok iyi anlıyorum.

ay bir sürü şey yazdım , giriş yapmadınız dedi ,gitti hepsi ya
canım bi defa baban girmiycek aynı yatağa o insanla , nasıl böyle bi sebeple seni engellemeye kalkar , çok saçma ama babaya söylenmiyo böyle işte.
babam bizi o kadar üzdü , ağlattı. kendini de harab etti. noldu sonunda , bu hafta içinde sözüm olucak kabul etti sonunda babam. dün öyle hasta olmam , sonra bayramda amcamın oğlunu arkama alıp amcamı ikna etmem sonucunda , bayramı bugün yaşadık evde :) bugün oturduk konuştuk güzelce, anlaştık işte. o beni affetti , ben onu affettim... o kadar üzüntü boşuna yaşandı yani.
sen de asilik yapıp sana daha fazla sana bilenmesine sebep olma canım , sessiz kal biraz. büyükleri sok araya. ki seninki çok saçma bi neden yaa , hadi benimki mantıklı az biraz, ama seninki hiç olmuycak bi şey.. çok uzun sürmez onun inadı merak etme. sakın kendini yıpratma , anneni üzme tamam mı. bak annem dün 2 kere bayıldı benim , bugün de bi şemmamme yapmadığımız kaldı evde :)) bi günde değişebiliyo her şey.. en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum cnm ...

durumun zor olabilir; ama baban ölünce anlarsın kıymetini inan çoğu babalar aynı gibi sevgisini göstermes, diktatör, sinirli ama inan senin başına bişe gelse en çok üzülen alen olur.İnşallah sevdiğin kişi ile üzülmesin canım. Allah utandrmasınama diyeceğim ne olursa olsun senin baban o. Rabbim sizinde sınavınızı böyle yazmış sabrınızı sınıyordur arkadaşım..

canım doğru diyosun , babama karşı içimde hala yılların kırgınlığı var ,ama son zamanların öfkesi gerçekten uçtu gitti. keşke birbirimizi üzmeseydik bu kadar. gerçi bütün sorun onun beni dinlemeye , anlamaya çalışmamasından kaynaklandı ama yine de ben de kendimi suçlu hissediyorum. ama kin tutan insanlar değiliz babam da ben de , inş böyle kötü günler yaşamayız bi daha. aynı evin içinde küslük çok zor. o benim cahilliğime verdi çok bi şey yapmasam da :) , ben de bizim sülalenin karakteristik özellikleri olan fevrilik ve sonradan hatırlamama ya veriyorum onun yaptıklarını :) . şimdi söyleyince bana ettiği lafları hatırlamıyo bile..
inş sevdiğim insanla da çok iyi oluruz , eskiden diyodum ki babam utanır inş yaptıklarından , şimdiyse iyiki destek olmuşum desin istiyorum..

asla kimse için inandığınız şeyden vazgeçmeyin aileniz olabilir ama hayat sizin hayatınız, hayatınızın geri kalanını sevdiğiniz 4 senedir bildiğiniz bir insanla geçirmek eminim en doğru olan şeydir. Lütfen inandığınız şeyden vazgeçmeyin. Arkanızda olacak birçok kişi vardır

Canım öyle güzel anlatmışsınki hikayeni kısa net çok duygulandım. Bence kalbinin sesini dinle sakın arkadaşını bırakma sonra çok üzülürsün...

Canım öyle güzel anlatmışsınki hikayeni kısa net çok duygulandım. Bence kalbinin sesini dinle sakın arkadaşını bırakma sonra çok üzülürsün...

canım sağol :) şuan her şeyi unuttuk , mutluluktan uçuyoruz bitanemle ... yüzüklerimizi almış bugün , taktım hiç çıkartmak istemiyorum diyo , salıya kadar nasıl bekliycez bakalım çokkk seviyorummm çokkk Allah bozmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…