Canım iste niye istemeyeceksin o seni dünyaya getirdiyse ihtiyaçlarını karşılamak zorunda suratını asarsa assin çok ta umursama.tatlim annen yokmu
Teyzem harclik vermisti aylar once onu harca diyor. 300 lira falan kaldi o paradan o yuzden vermedi herhalde.Kendine niye kızıyorsun
Öyle baba olmaz olsun kızını başka bir şehire üstelik dört günlüğüne cebinde 100 liraylamı gönderecek
Hadi sen o kadar istedin insaf be adam kendisi düşünüp o yetmez deyip vermeliydi
Sinirlendim gece gece
Teyzen falan verince söyleme hiçTeyzem harclik vermisti aylar once onu harca diyor. 300 lira falan kaldi o paradan o yuzden vermedi herhalde.
Iste isteyemiyorum yani yoldan gecen birinden para istemekle ayni sey benim icin. Annemde boyle bir sorun yasamiyorum ama babam tamamen yabanci birisi gibi.İste gitsin ya isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler. En fazla yok der 100 lirayla yola mı çıkılır hiç.
Haklisiniz. Yarin sabah tekrar isteyecegimMadem para isterken o suratı çekiyorsun bari ihtiyacın kadarını iste.100 lira neye yeter ki?Kızını 100 lira ile şehir dışına gönderebilme pişkinliğini gösterip parayı pulu alkole yatıran adama ziftin pekini içsin denir.
Üniversite hayırlı uğurlu gelir inşallah. Böyle bir baba ile okurken de zorlanırsın. İhtiyacın kadarını istemeyi acilen öğrenmelisin.Mantıklı bir adam düşünür yabancı bir şehirde bu kız 100 lira ile ne yapar diye.Yol parasına ancak yeter o para.Haklisiniz. Yarin sabah tekrar isteyecegim
Odtü siyasetankarada hangi ünv bölüm kazandın?
Zaten buldugum butun formlari doldurup her yere basvuruyorum. Insallah bir seyler cikar yoksa cok zor olacak benim icinburslara falan basvuru yapın.. Yada bı yandan calısıp bı yandan okumaya bakın. Universiteyi bir an evvel bitirip iş hayatınıza atılın.. Allah kimseye muhtaç etmesin.. İsteyin hakkınızı babanızdan yinede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?