Babamdan şiddet görüyorum

Razz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
29
-81
1
28
Bu konuda çok öfkeliyim. Babam emekli asker annemin üstüne gele gele annemi sinir hastası etti. Şuanda da benimle uğraşıyor. 26 yaşındayım çalışmak istiyorum ama iş bulamıyorum kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum kardeşim düzelebilir otizmli bir dakika durmuyor engel oluyor bide babam sürekli üstüme geliyo bugün yine şiddet gördüm boğazımı sıktı her kavgada çok ağır şiddet gösteriyor artık katlanamıyorum polise versem annem kardeşime tek başına bakamaz. Napabilirim bi göz dağı vermek de istiyorum napsam???

Simdi burdan sunu yap bunu yap demek pek dogru degil ancak goz dagi diyorsun ya orada problem var.
Zaten hali hazirda siddet olarak tabir ettigin eylemleri yapmaktan cekinmeyen bir baban var.
Senin vermek istedigin sozde goz dagi siddetin dozajini daha da arttiradabilir.Hatta o siddete boyut degistirtebilir.
Belkide hayatina kaybetmene neden olabilir.
Sen simdi bir karakola gidiyorsun,sikayette bulunmadan danismanlik hizmeti talep ediyorsun.
Seni yonlendiriyorlar.Sikayet etmek istiyorsan da edebilirsin pek tabi.

Bu konuda çok öfkeliyim. Babam emekli asker annemin üstüne gele gele annemi sinir hastası etti. Şuanda da benimle uğraşıyor. 26 yaşındayım çalışmak istiyorum ama iş bulamıyorum kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum kardeşim düzelebilir otizmli bir dakika durmuyor engel oluyor bide babam sürekli üstüme geliyo bugün yine şiddet gördüm boğazımı sıktı her kavgada çok ağır şiddet gösteriyor artık katlanamıyorum polise versem annem kardeşime tek başına bakamaz. Napabilirim bi göz dağı vermek de istiyorum napsam???
Ne yapsan ise yaramaz. Kendim bunun bi tik ilerisinde bi babayla buyudum. Yaptigimiz hersey bize iki kati donerdi. Yoluma cikmamaya o evdeyken odalarimizdan cikmamaya calisirdik. Sadece bunu onerebilirim. Cok uzgunum senin icin

Simdi burdan sunu yap bunu yap demek pek dogru degil ancak goz dagi diyorsun ya orada problem var.
Zaten hali hazirda siddet olarak tabir ettigin eylemleri yapmaktan cekinmeyen bir baban var.
Senin vermek istedigin sozde goz dagi siddetin dozajini daha da arttiradabilir.Hatta o siddete boyut degistirtebilir.
Belkide hayatina kaybetmene neden olabilir.
Sen simdi bir karakola gidiyorsun,sikayette bulunmadan danismanlik hizmeti talep ediyorsun.
Seni yonlendiriyorlar.Sikayet etmek istiyorsan da edebilirsin pek tabi.
Danışmanlık hizmetini ilk kez duyuyorum napıyolar ki

Ne yapsan ise yaramaz. Kendim bunun bi tik ilerisinde bi babayla buyudum. Yaptigimiz hersey bize iki kati donerdi. Yoluma cikmamaya o evdeyken odalarimizdan cikmamaya calisirdik. Sadece bunu onerebilirim. Cok uzgunum senin icin
Ben de çok üzgünüm benim için keşke daha farklı olsaydı her şey

Polise verin niye yeni bir hayat kurun devlet otizimlere yardım ediyor bildigim rapor falan cikarsa birseyler veriyor annenizede muhtaclik parasi olabiliriz kaymakamlik yardimlari var .boyle karamsarsin ama dahami iyi belki o cocuk babanizdan dolayi böyle gergin .otizimli tanidiklarom var gayet liseye gidiyor iyiler .kardeşinizin beslenme seklinede dikkat edin otizm ile ilgili konular cok umutsuzlik yok.bu askerlerin disiplinide beni öldürüyor. Isteki stresi hep evden çıkarıyorlar

Canım benim ya Allah yardımcın olsun.
Ekononik özgürlük olmayınca kitlenip kalıyor insan,gerçekten ne tavsiye verebilirim bilmiyorum.
Umarım bir an önce iş bulursun.
Annende bir iş bulsa,çalışabilecek durumda mı?
İkinizde iş bulursanız o evden ayrılıp yeni bir hayat kurmanız daha kolay olabilir.
Ya da anneniz boşanma davası açsa,şiddet olduğunu kanıtlarsa tazminat alabilir aslında.
Emekli askerse maaşıda yüksektir diye düşünüyorum güzel bir nafaka alabilir bence.

Uzaklaştırma talep edebilirsin. Şikayet et. Sen evde kal . Yaklaşırsa gelirse polisi ara. 2. Ye zorlama hapsine alırlar . Amma velakin babanın evi ise çare yok. Polise şikayet et can güvenliği riski var kadın konuk evi talep etçen. Annen tek bakamıyorsa Aile bakanlığı duruma el koyar zaten. Bence önce kendinizi düşünün. Zora gelince herkez her şeyi yapyor. Amma kesin çözüm annenizin şikayet ederk uzaklaştırma talep etmesi. Konut için kira ise babadan ödeme talep edilmesi veya ev babada ise şerh koydurup , tahsis tedbiri ister. Boşansın

Ben de çok üzgünüm benim için keşke daha farklı olsaydı her şey
Benim icin suan daha farkli. Calissam da onunla ayni evdeyken malesef bisey degismedi. Evlendikten sonra benm hayatim tamamen degisti tabi ama annem kardeslerim onunla kaldilar. Kucuk kardesim bizden daha sansli smdi daha dikkatliler psikolojik siddet hala devam ama en azindan fiziksel yok ve cocugun yaninda yapmiyolar

Uzaklaştırma tedbiri onu daha da sinirlendirebilir bence.dedigim gibi iş bul.calis.hayatini kur.evlen.gorusme

Benimkide boyleydi doverdi sonra dovdukce dovesim geliyo derdi. Annem de ayri doverdi. Eliyle de doverdi diliyle de. Sonuc benim gibi sinir hastasi bir kisilik. Sonra doktor doktor gezersin hayatin cöp olur. Evlilikten de hayir gelmez. O yuzden destek almani oneririm. Asil babanin destek almasi lazim ama psikolga gidenler hep hasta olanlarin hasta ettigi kisiler. Hic asil hastalarin yolu dusmez oraya!

Benim icin suan daha farkli. Calissam da onunla ayni evdeyken malesef bisey degismedi. Evlendikten sonra benm hayatim tamamen degisti tabi ama annem kardeslerim onunla kaldilar. Kucuk kardesim bizden daha sansli smdi daha dikkatliler psikolojik siddet hala devam ama en azindan fiziksel yok ve cocugun yaninda yapmiyolar
Evlenecek insan da kolay bulunmuyor. Ben de etrafa hep söyledim. Çalışırken de durum aynıydı çünkü evden çıkmak en iyi yol ve evden de atıyo beni annemi itiyo dövüyo evde hiç durulacağı yok. Kardeşim zaten sıkıntılı arkadaşım da yok gerçekten çok yıprandım

Evlenecek insan da kolay bulunmuyor. Ben de etrafa hep söyledim. Çalışırken de durum aynıydı çünkü evden çıkmak en iyi yol ve evden de atıyo beni annemi itiyo dövüyo evde hiç durulacağı yok. Kardeşim zaten sıkıntılı arkadaşım da yok gerçekten çok yıprandım
Benim yasadigim yerde ve aile yapisinda calissam da yalniz eve cikmam gibi bi durum asla soz konusu degildi. Uzerinden 10 yil gecti. Yalniz cikabiliyosan calisip yalniz cikmalisin. Ben anneme uzulmeyi bi yerde biraktim cunku onun kendi secimi. Bosanabilirdi calisabilirdi. Cunku daha evliligin 4. Ayinda baslamis siddet. Kv kp eltiler hepsi ayni evde yasamislar. O birakmamayi secmis. Ben ergenken onun 34 35 yaslari yine cok baski yapip bosanmasini saglayamamistim. Demek ki o kendisi icin bisey yapmamayi tercih etmisti. Sen de bi yerden sonra kendini dusunmelisin. Smdi hala annemlere gittgmde azck ses yukselse inanolmaz geriliyorum hemen eve donuyorum. Malesef bu tarz gerginliklere hic gelemiyorum artk

Tekrar tekrar iş baksaniz? Bu evden çıkarsanız ancak kardesinize ve annenize yardim edebilirsiniz. Önce bi ev arkadaşı ile birlikte kalırsınız öyle öyle bi şekilde düzelebilir kpss ile atanma gibi bi kesinlik de yok cunku

Allah yardımcın olsun canım benim kpss çalışmak için kütüphaneye gitsen hem evden uzaklasirsin hem daha motivasyon saglarsin kütüphane ortamında.

Aile içi şiddete dur diyelim. Çekilecek bir hayat olmadığı ortada. Önce asgari ücretle de olsa bir iş bulun, üniversite mezunu olmanız sizi KPSS' ye heveslendiriyor ama çok beklemek gerekiyor, atanma garantisi de yok. Ekonomik özgürlüğünüz olmadan hiçbir sorununuzu çözemezsiniz. Küçük bir ev tutup annenizi, kardeşinizi kurtarabilirsiniz. Adli mercilere başvurmaktan çekinmeyin. Kardeşiniz için otizm raporu vardır sanıyorum; engelli maaşı veya kendini kontrol edip bakamayacaksa evde bakım ücreti alabilirsiniz. Babanız olacak psikopata göz dağı vermek istiyorsanız anneniz Aile Bakanlığından destek alıp boşanma davası açabilir. Bu tür insanlara en büyük göz dağı budur. Nafaka emekli maaşından otomatik kesilip gelecektir. Bu arada babanız size bir şey yapmasın diye mutlaka polisi bilgilendirin.

Ah cnim cok uzuldum durumuns. Annen ve kardesine de. Ya kaymakamliktan filan yardim alsaniz. Bu adami evden uzaklastirma alsaniz. Sorunlu insanla yasamak zor. Bir akrabaniz filan da mi yok yardimci olacsk

Ekonomik özgürlüğünüzü kazanın 26 yaşında hala maddi olarak ona muhtaç olmanız onu daha da güçlü kılıyor onun hasta zihninde

Back
X