Şöyle oluyor sen geliyorsun eve bosanicam diyorsun o pisliği eve alıyorlar aynı odaya kapatıyorlar sonra çocuğunda var tabi anne baba kötü davraniyor ki burda kalma barisiyorsun ama hirslaniyorsun sadece daha güçlü olman gerekiyor ve öyle bosanmam gerekiyor aslında affetmiyorsun ...hamile kalmadan önce hamile kaldıktan sonra 4 aylık hamileyken vs hep boşanmak istedim gram destek olmadılar artık ağladım neden beni kabul etmiyorsunuz cesetimimi görmek istiyorsunuz diye ..hatta bir kere ev değiştirecektik fırsat bu fırsat dedim çeyiz eşyalarımı toparladım üzerine işaret koydum dedim anne nolur gitmeyim esyalarimida ayarladım başka şehir belki iyi gelir bir şans daha ver dedi...işin kötü yani ortada senden özür dileyen sana eziyet ettiği için pişman olan adamda yok ..ama bosanacagina bilse seni eve kapatır öylede psikopat ...
En son boşanmaya geldiğim zaman manevi olarak hazırlıklı geldim çünkü ailem bana eziyet edecek yine baristirmaya çalışacak diye ses kaydı aldım fotolar aldım anneme ve ablalarima attım ....onların dinlemeye görmeye tahamulu yoktu dinlemediler belki ama ben yaşıyordum umurlarinda olmadı...boşanma aşamasında ben her gün günde 2 kere o ses kaydını dinleyip kpss çalıştım ..boşanma stresi hiç yaşamadım çünkü ailem yeterince eziyet ediyordu ..yani ona fırsat kalmadı deyim ...yinede daha huzurluydum atandım vs ama yine rahat bırakmadılar neyse yeniden evlendim mutluyum şimdi bana saygı duyuyorlar biliyor musun yeniden evlenince saygı duymaya başladı ailem ..bu boşanma aşamasında anne babaya kardeşe dahi güven olmadığı bu hayatta yalnız olduğunu çok iyi öğrendim ...ama ben çocuklarıma aynısını yapmicam ....damatlarada söyleyeceğim kızlarıma diyeceğim kapım size her zaman açık ben size ömrümün sonuna kadar bakarım diyebilmek için yeniden kpss çalışmaya başladım ..daha rahat aileme vakit ayırabilecek bir iş için ..
Bu arada son boşanmaya karar verdiğim ve kararından donmedigim zaman asla telefonla konuşmadım asla yüzyüze gelmedim ..Gül felan almış çiçekçi geldi istemiyorum dedim çiçekçi kapıya bırakmış gitmiş ben almadım sonra bu pislik gelip çiçeği fırlatmisti ayının özür dileme şekli bile ayica...sonra eve yine aldı annemgil ama ben komşuya kaçtım hemen ..oyle öyle zor bela kurtuldum ..
Bilmiyorum benim 2 tane kızım var ... nasıl anne baba böyle bir şey yapar benim aklım ve vicdanım kabul etmiyor ... Benim kızlarıma 1 tokat atılsa boşanması için elimden geleni yaparım. . ama bu adam benim hamileyken karnıma tekme attı, boğazımı sikti sabah kadar hırıltılı nefes aldım olucem sandım,. Emzirirken sırtıma öyle tekme attı ki bebekle birlikte düştüm ...zor bir doğum olmuştu 1 ay hastanede yattım zor bela yeni yürümeye başlamıştım daha dogurali 1 hafta olmamıştı tekme attı yere düştüm ..ses kaydı var ayı gibi boguruyor bebeğimin yanında dövüyor ..ben nolur odada döv çocuk var diyorum ..anne ve babam bütün bunları biliyor , ve bu pislik adam benim suratıma tukuruyor ..annem affet diyor ..ama af dileyen yok ....sadece son kez şans verdiğimde demiştim bir daha bu igrencligi ( yüzüme tükürme ) olayını bir daha yaparsan senden bosanirim demiştim...ve yaptı 2 gün sonra ailemin yanına ertesi günde avukata gidip 2 ay içinde boşanmistim şükürler olsun..
Bende iyice yazdım baya içimi döktüm :)