BİRAZ UZUN OLUCAK LÜTFEN KUSURA BAKMAIN KIZLARkızlar böyle aile olurmu ya babamdan nefret ediyorum dediğimde o senin baban öle şey olmaz diolar ama bizim ne yaşadığımızı bilmiolar.annemi ve kardeşimi çok seviorum am o baba müsvettesi ya ailemde hiçkimsenin babası böle deil herkesin önünde bize ağza alınmıycak küfürler eder üstümüze yürümeye kalkışır bikeresinde 15 yaşındaydım halamlar bizdeydi odamdan çıktım yan odadada sohbet ederlerken dinliyim dedim sırf o adama söz verdim diye ben kimseyle çıkmamıştım zaten küçüktümde ama dediklerini duyunca inanmadım beni cafede yakalamış oğlanların kucağında otururken verdiği parayıda oraya harcıyomuşumki verdiği parada 2 haftada bi 3 milyon verirdi şaka gibi dimi kızlar annemde ağlayarak karşı çıkıodu düşünün eniştemde var dı o andan sonra bana teklifeden herkesle çıktım ama şimdiki aklım olsa odaya girer saydırırdım babamın suratına arkadaşlarımın ayda 100 lira 80 lira harçlıkları vardı babam 2milyar maaş alırdı ayıptır söylemesi kirada flnda deildik ama vermezdi sigarasına harcardı giyeceine harcardı ben iki parça üst isteyince gelip dolabımı dağıtıp eski püskü 3-5 parça şeyimi gösterirdi varya diesonra bu sene üniverste sınavım vardı ne dersaneye gönderdi ne bişey haa unutmadan millet çocuğum okuyor diye 65 yaşında emekli olurken bnm babam 45 yaşında emekliye ayrıldı bahaneside hazır oldu şişmdi evde sereserpe yatıp huzursuzluk yaratmaya devam ediyor hatta baba başka şehir yazıyım dedim evde kıyametler koptu tabi insanın zikri neyse fikride odur her erkeği onun gibi sapık sanıyor sonra şımarık bi kuzenim vardı halamınkızı sırf halam kanser die sinip otururduk benden 4 yaş küçük beni döverdi bende onu dövünce babam beni döverdi ayriyetten halamlar babanemlerde benle küserdi sonra .küçüklüğüm kavgayla geçti diebilirim artık şu adam ölsün diorum bazen iiki bi maaşı varmış bizi onla tehdit ediyor haa bu arada oturduumuz ev de babanemin arsalar tapular dükkanlar hepsi halamın üstüne kadının hem emekli maaşı hem kocasının maşşı hemde dükkanlardan parası var ve babam bizim için bile hakkını aramıyor ben karışmam deyip duruyor stresten 30 kilo aldım adımda deliye çıktı halam babam bana çık dışarı evde delircen dio bana dışarı çıkıp kıyafetlere özeniyorum hevesleniyorum babam bana dışarı çıkarken taş çatlasa surat yapa yapa 5 lira veriyor evde neyaptığımızız kavgalarımızı ayriyetten en özel şeyleri bile halam gilde ortalığa döküyomuş nası adam bu ya evin bi mahermiyeti vardır küçük kuzenlerim anlattı bana onlar bile bi taraflarıyla gülüyolar şu halimize sonra bu babamın aile nası sorunludurki facede yazdığım nickleri bulup buluşturum halama sorular tuhaf olanda nie böle yazdın die bana sormuolar halamlara yetiştiriolar o kadar dedikoducu bi sülaleki anlatamam babamdan doğduğum için kendimden tiskiniyorum.mesela bu sene hasta oldum ve geçmedi annem ankaraya götürüyüm diyince evde kıyamet koptu ki babam bunu aksa ankarada muayene olur ben ciddi bi enfeksiyon hastalığı geçirdim ankarayı bırak beni hastaneye yatırana kadar bize etmediği küfür kalmadı öliyimde kurtuluyum dediiiğim o kadar çok olduki kardeşim sırf onun inadına benim gibi biriyle çıktı babamda öğrendi ama ayrıladı kardeşim babama hep karşı çıktı babamın üzerine yürüdü babam en sonunda oturdu zırladı o kadar rahatladım ki kardeşime nie böle yapıosun diyincede onun bize çektirdiklerini bende ona çektiriorum dedi annem hep baba bedduası tutar kızım diodu hakkatten tutuyo benim deli olduğumda bu adam dinine kitabına küfredio herşeyi yapıo ALLAH bunun bedduasını nasıl kabul edio ya bu düzen ne zaman değişicek bilmiyorum bi iyleşiiim hemen iş bulucam bıktım bu durumdan 3 yıldır biriktire biriktire 70 lira biriktirdim yemeden içmeden onuda çok ihtiyacım olursa die saklıorum kuzenim her gelişinde 100 lükleri önümüzde sayıyo bıktım üniye hazırlanıcam ama para biriktirdikten sonra şimdi işbulup para biriktirmem lazım yoksa üniverstede nası okuycam ben pijamaylamı gidicem okula poff napıcam bilmiorum çalışsammı yoksa üniyemi hazırlansam