Babamı kaybettim.. dipteyimm

-denizkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
197
182
23
Babam akciğer kanseriydi bilenler bilir eski konulardan dağ gibi babam eridi gözlerimin önünde 10 ayda sadece 10 ayda eridi bitirdi bu hastalık ve gitti.. ve ben ayakta duramıyorum yaşayamıyorum sanki.. sadece 21 yaşındayım neden diyorum allahım neden biz.. annem de yok babam da gitti.. nasıl devam edecek kimse var mı ben gibi olan kimsesiz gibiyim sadece ablalarım var ama artık baba evi yok :( kimsesiz nasıl devam etcem bu hayata nasıl?? Allahım sen geride kalan bizlere sabır ver.. dualarınıza ihtiyacım var.. yalnız olmadığımı ben gibi hayatların da var olabildiğini bilmeye ihtiyacım var..

Canim benim başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.çok üzüldüm. Baba acısının ne olduğunu iyi bilirim.Üç yıl oldu bende kaybedeli..üstelik koskoca kadınım senin gibi genç bile değilim yinede canım çok yandı çok zor geldi.Allah sabir versin.
Ama lütfen söyle düşün..aslında bu hayatta hepimiz yalnızız.Annemiz babamız kardeşlerimiz olsa bile yalnızız. Kendimize yetmeyi öğrenmek zorundayız bu yüzden. Güçlü olmak ve güçlü kalmak kolay değil ama imkansız da değil.
Güçlü ol..

Başınız sağ olsun, Allah'tan sabır dilerim. Teselli vermekte zorlandığım tek konu bu maalesef, ne söylesem içinizi soğutamam. Sevdiklerimizi yitirdiğimiz halde bir süre sonra unutmasak da alışıyoruz yoksa yaşayamazdık. Umarım hayatınızın bundan sonraki dönemi hep güzelliklerle, mutluluklarla geçer. Babanız madden yanınızda olamasa da manen yanınızda, onun desteği, sevgisi her daim içinizde, kalbinizde olacak.

Allah sabır versin ,babacığının mekanı cennet olsun. Hiç kolay değil hele ki kız çocuğu için babasını kaybetmek bilirim, ben 16 yaşımdaydım aynı hastalıktan kaybettim babamı ve en zoru da acımı paylaşabileceğim bir kardeşim bile yoktu tek başıma kalakaldım çaresiz kimsesiz, sana zamanla acın geçer demeyeceğim 17 yıl oldu hala geçmedi sadece hayat devam ediyor ve dünya telaşında bazen aklından çıkıveriyor özlemin taaa ki bir çocuğun sesinde baba kelimesini duyana kadar ...
Yaşanıyor ama bir şekilde özlemle hasretle ve bir gün kavuşabilmek umuduyla...

Babam akciğer kanseriydi bilenler bilir eski konulardan dağ gibi babam eridi gözlerimin önünde 10 ayda sadece 10 ayda eridi bitirdi bu hastalık ve gitti.. ve ben ayakta duramıyorum yaşayamıyorum sanki.. sadece 21 yaşındayım neden diyorum allahım neden biz.. annem de yok babam da gitti.. nasıl devam edecek kimse var mı ben gibi olan kimsesiz gibiyim sadece ablalarım var ama artık baba evi yok :KK43: kimsesiz nasıl devam etcem bu hayata nasıl?? Allahım sen geride kalan bizlere sabır ver.. dualarınıza ihtiyacım var.. yalnız olmadığımı ben gibi hayatların da var olabildiğini bilmeye ihtiyacım var..

Öncelikle Sevgili Babana Allah'tan rahmet dilerim. Bende biricik Babami kanser hastalığından kaybettim 1 yıl evvel. Babamda 7 ay içinde eridi gözlerimizin önünde..Çok acılı ve sancılı zamanlardı..Ve tek bir umut bile yok dedi doktorlar. O güzel gülüşü, yaşama tutunma azmi ve hep umutlu asla pes etmeyen hali hep gözümün önünde. Yiğit ve cesur Babam benim.
Kanser hastalığı ile vefat edenler dünyada işlemiş oldukları tüm günahlarını, yaşadıkları ağır hastalık yüzünden burda dökerlermiş..Ve iç hastalık yani kanser hastalığından vefat edenlerede şehit mertebesi kadar derece verilirmiş Yüce Allah tarafından. Ben bu gerçeğe dayanıp sabır ediyorum şükür ediyorum..Baba acısı çok zor. Bir kız evladı için Babaları hep ilk aşkı tek güvendiği sığındığı erkektir..Babami çok özlüyorum sadece onsuzluğa sabır etmek bizimkisi. Dayanmak. Acılarla yaşamayı öğrenmek. Acı dün gibi taptaze. Ama onlar hep bizimle inan. Ben hissediyorum yanimda hep. Sende hisset Babacığını yanında ruhunda..Babalar evladını hele ki Onlar için hala baba kuzusu olan kızlarını yalnız bırakıp gitmez ki .....

Allaha emanet ettik Onları..
En emin,en güvenilir,en iyi yerdeler inşallah..Cennet yurtları olsun inşallah....

Canım benim eşim de kimsesiz ve çok güçlü duruyor hayata karşı. Sen de öyle olacaksın, korkma sakın.

Tek çaresi zaman başka bir şey değil. Saçma olabilir ama babasını büyük yaşta kaybedenleri şanslı bulmuşumdur yine de. En azından onu hatırlıyorlar, olaylara vereceği tepkileri biliyorlar diye. Ben küçükken babam olsa ne derdi acaba şimdi diye düşünürdüm. O olsa nasıl bir insan olurdum diye.. Tabi ki acınız çook büyük ve Allah rahmet eylesin. Ama inanın her gün aynı acıyla yaşanmıyor.

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.. Size ve kardeşlerinize de sabır versin inşallah...

Başınız saolsun allah geride kalanlara sabır versin uzun ömür versin insallah bende senin yaşlarındayım durumunu aynı sekilde yasayamam ama hayali bile iç yakıyor tabiki dertleşmek istersen seve seve dinlerim seni unutma biz bunlar için burdayız

Sizi çok iyi anlıyorum. Bende babamı çok kötü bir şekilde gözümün önünde erimesini göre göre kaybettim... 40 gün kendime gelemedim, inanmadım öldüğüne... Annem var Allah ömür versin ama baba evine ziyarete gidince her zaman oturduğu koltuğun boş olduğunu görünce içimden sanki parçalar kopuyor... Güçlü olmak zorundayız, hepinizin gideceği yer orası ... Acı geçmiyor ama insan zamanla alışıyor ... Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun Allah güç kuvvet versin..

Başın sağolsun. Sen çok güçlü bir kadın olacaksın. Babanın artık acı çekmediğini düşün. İnsan sevdiğinin acı çekmesini istemez değil mi.

Babam akciğer kanseriydi bilenler bilir eski konulardan dağ gibi babam eridi gözlerimin önünde 10 ayda sadece 10 ayda eridi bitirdi bu hastalık ve gitti.. ve ben ayakta duramıyorum yaşayamıyorum sanki.. sadece 21 yaşındayım neden diyorum allahım neden biz.. annem de yok babam da gitti.. nasıl devam edecek kimse var mı ben gibi olan kimsesiz gibiyim sadece ablalarım var ama artık baba evi yok :KK43: kimsesiz nasıl devam etcem bu hayata nasıl?? Allahım sen geride kalan bizlere sabır ver.. dualarınıza ihtiyacım var.. yalnız olmadığımı ben gibi hayatların da var olabildiğini bilmeye ihtiyacım var..

Allah rahmet eylesin. İsyan etme öyle allahın takdiri biz bir şey diyemeyiz. Buna inan daha ferahlayacaksın inşallah.

Başın sağolsun canım. Ben de babamı kaybettiğimde 23 yaşındaydım. Beyin kanaması geçirdi ve 10. Gün de vefat etti. Ruh gibi kaldım ortada, bomboş. Bir annem var kardeşim de Yok. Akrabalarla mesafeliyiz herkes kendi hayatında. Allah sana sabır versin. Hala deliler gibi özlüyorum babamı. Söylediği sözler öğütler şakalar hep kulaklarımda. Düğünümü bile görmedi. Kurdelemi bile o bağlayamadı. Seni yürekten anlıyorum. Yarın kalıyor insan.

Ben de babamı kanserden kaybettim.. gözlerinin önünde erimek ne demek çok iyi bilirim.. içim parçalandı yemin edebilirim hissettim yani içimde bişeyler parçalandı gitti o dönem..
ne diyebilirim ki 2 sene oldu acısı hala içimde hala özlüyorum hala şunu yapsak iyileşir miydi diyorum.. tıp okuyorum kanser hastası birini görünce hala kalbim sıkışıyor nefesim daralıyor.. büyük acı gerçekten çok büyük acı.
Ve en güvendiğim insan babammış ben bunu anladım kaybettiğimde.. Dibe vurdum sizin gibi ama sonra bi şekil tırmandım yine hayat devam ediyor yapacak bişeyimiz yok. Siz de devam etmeye bakın üzülmekle ağlamakla geri gelmiyor ki giden

Ben de babamı 6 yaşındayken kaybettim kanserden.. 22 yaşındayım ben de . Çok az hatırlıyorum ama baba değil mi her aklıma geldiğinde boğazımda bir yumru, gözlerim dolu.. Şunu söylemeliyim zaman her şeyin ilacı derler ya klişe ama doğru.. zamanla alışacaksınız, asla unutmayacaksınız, ama bununla yaşamayı öğreneceksiniz. Hayat mecbur bırakıyor insanı.
Başınız sağolsun...

Dertlerin en büyüğü olsa gerek evlat acısından sonra,Allah rahmet eylesin,sizede sabır versin. Teselli edecek sözde yok acinizi yasayin,umarım geçer zamanla.

Şöyle düşünün,eğer huzura kavusmasaydi,nefes alamazken acılar içinde kivranirken,elinizden bişey gelmeden onu öyle izlemesi mı daha kötü şimdi huzurda olması mı daha iyi? Allah yardımcınız olsun.

Başın sağolsun canım.
Doğarız, ölürüz, bu hayatın gerçeği. Bunu hepimiz yaşıyoruz. Bende annemi genç yaşında kaybettim. Ama hayat devam ediyor. Yine karnın acıkıyor, yine mutlu oluyorsun, gülüyorsun. Şimdi acın taze olduğu için çok yoğun yaşıyorsun, ama zamanla bu özlemle yaşamaya alışacaksın. Ablaların var. Bu süreçte daha çok onlarla ol. Birbirinizi yanlız bırakmayın. Geçmişi çok düşünme, artık önemli olan gelecek. Allah sana ve ablalarına uzun ömür versin.

Back
X