Babamı kaybettim

Terbiyesizliğin bu kadarı pesss. Evet kaybettim 3 buçuk ay önce babamı kaybettim. Şoktan hala çıkamadım, internete de girmişimdir konuşacak insan da aramışımdır. Bunu eleştirmek sizin haddinize değil haddinizi bilin. Ben de kibledim. Umarım bu düşüncesiz üyeyi burdan defedersiniz @Mune
Çok düşüncelisiniz konu sahibi değilsiniz benimle muhatap oluyorsunuz....sizi örnek alamıycam kendime bakın üye acısını paylaşıyor siz polemik yapıp kadının konusunu değişik şekilde dağıtıyorsunuz çok anlayışsızsınız kadın konu açtığına pişman olacak sayenizde

Siz kimsiniz konu sahibimi muhatabı misiniz....herkes acısını nasıl çeker çekmez beni ilgilendirmez sizemi soracaklar demişsiniz denge sorunumuz var sizemi sorucam hangi konuya nasıl cvp vereceğimi...
Adıma konusma yetkisi veriyorum ve size de diyecek biseyim yok artık

Çok düşüncelisiniz konu sahibi değilsiniz benimle muhatap oluyorsunuz....sizi örnek alamıycam kendime bakın üye acısını paylaşıyor siz polemik yapıp kadının konusunu değişik şekilde dağıtıyorsunuz çok anlayışsızsınız kadın konu açtığına pişman olacak sayenizde
Asla bu konuda tartışmam, başka bi konuda da tartışmam. Ama siz ve sizin gibileri o kadar çok gördüm ki bu acımı yaşadığım süreçte o yüzden konu sahibinin sizin iğrenç yorumunuzu görüp üzülmesini istemedim. Polemik açan sizsiniz. Ama yine de konu sahibinden özür dilerim.

Babam... 4 yıl oldu bir gün aklımdan çıkmadı gidişi hep mi gözleri buğulu burnunun direği sızlar yaşar insan yaşarmış.Rabbim vefat eden babalarımıza rahmet etsin kalanlara da uzun sağlıklı ömür versin kimse bilmek istemez o acıyı. Bol bol dua edin rabbim sabır versin mekanı cennet olsun inş

Ben 12sebedir hasretiyle bogusuyorum yatak odamda aynamin onunde babamın resmini koydum esimle sadece duvarda resmimiz var her zaman operim kokusunu ozler sesini özler videolarini dinlerim ozlemm cok zor bi duygu özellikle vefat etmis birini ozlemek daha beter rabbim kimseye bu aciyi yasatmasin

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn...

Başın sağolsun canim :KK43: Allah rahmet eylesin 😞 mekânı cennet olsun.. Rabbim size ve ailenize sabırlar versin🤲🏻

Back
X