Babamı kaybettim

Başınız sagolsun , hepimizin yasayacagınıda dusunursek neden yasıyoruz bılmıyorum :(

Başınız sağolsun, Babacığınızın mekanı cennet olsun inşallah. Biri size şaka yapıyor gibi oluyor, yada kabus görüyorsunuz da uyanacaksınız her şey eskisi gibi olacak sanıyorsunuz. Ben de babamı kaybedeli 38 gün oldu. Hala tuhaf geliyor. Ama hayat bir kaybın sonrasında bir çok mucize de getiriyor. Acınıza az da olsa merhem oluyor. Her canlının hayatı bir noktada sona eriyor ve elden bir şey gelmiyor. Bol bol dua edin babacığınız için...

Babam bugün vefat etti, içim yanıyor. Şaka yapıyor sanki biri yada rüya gibi.
Basın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin çektikleri mükâfatı olsun inşallah.
Lütfen sabırlı olmaya çalış ,karnındakine tutun ben hep evlatlarını düşünüp dik durdum.
Sende öyle yap.
Kimsenin laflarinada kulak asma banada annemin cenaze akşamı yakın arkadaşlarımdan biri ay sende az ağladın he cenazede ben seni daha çok ağlarsın diye düşündüm dedi.Sanki az uzulmusum gibi.

Basın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin çektikleri mükâfatı olsun inşallah.
Lütfen sabırlı olmaya çalış ,karnındakine tutun ben hep evlatlarını düşünüp dik durdum.
Sende öyle yap.
Kimsenin laflarinada kulak asma banada annemin cenaze akşamı yakın arkadaşlarımdan biri ay sende az ağladın he cenazede ben seni daha çok ağlarsın diye düşündüm dedi.Sanki az uzulmusum gibi.
Allah rahmet eylesin, Lafa bak hemde anne kaybedilmiş, dünya başına yıkılmıştır, arkadaşın zevzeklik yapmış.

Allah rahmet eylesin, Lafa bak hemde anne kaybedilmiş, dünya başına yıkılmıştır, arkadaşın zevzeklik yapmış.
Allah razı olsun canım amin inşallah.
Hiç sorma cenazede bile böyle patavatsizliklar oluyor işte.
Hoca tabutun önünde dua falan okuyor ya o zaman kolumdaki teyzeler kızım sesli ağlama sakın diye telkin etti bende tuttum kendimi o yüzden.
Arkadaş tam bir facia sonraki günde gelmiş başka arkadaşı için o da sana çok üzülüyor bu yaşta ne babası var ne anası kaldı diye dedi.
Ne güzel teselliler dimi.
İnsanoğlu ağzını düşünüp kullanmayı öğrenmeli.

Başınız sağolsun Allah sabır versin hem hamilesiniz hem içiniz acıyor giden gitti artık mekânı cennet olsun İnşallah...sizlere uzun ömür versin Rabbim.....anlamadığım bu gün babanız vefat etti sizde kk deki hanım arkadaşlara hmn haberi vereyim dediniz bu acı şok ve üzüntü ile bizi düşünmeniz çok hoş teşekkür ederiz....başka bi evlat olsa acısını yaşar ağlar dua ederdi...çok saolun düşünceniz için..
Yapmayın ya. Her konuya da muhalif olunmaz ki.
Siz bilmiyor olabilirsiniz ama biz babasının hasta olduğunu biliyorduk ve ben hep merak ediyordum nasıl olduğunu.
Bikaç kişi bile acısını paylaşsa, bikaç fatiha okunsa hayır duası edilse o da yeter. Çünkü konu sahibi acılı ve içini ferahlatabilecek bişeyler duymaya ve yanında olan birilerinin olduğunu bilmeye ihtiyacı var.

Bende 4 sene önce ansızın annecigimi kaybetmistim daha 52 yaşındaydı düğünüme az bir süre kala akcigerinde birirken su yüzünden 1 gece yoğun bakımda kalıp hayatını kaybetmişti açısı hiç geçmedi evlendigimi bir evladım olduğunu hiç göremedi ama ben beni biryerlerden izlediğini hissediyorum aciniz çok büyük ama zamanla hafifliycek Allah size sabır versin babanızın mekanı cennet kabri nur olsun :KK43:

Back
X