bu konuyu tesadüfen gördüm. içimdeki yara birden canlandı. Çok duygulandım. 31 temmuz 2016 gecesi aniden babamı kaybettim. Aylarca kendime gelemedim. Evleneli 61 gün olmuştu, son zamanlarında onu çok görmemiştim. zaten ramazan ayıydı, herkes evlerindeydi. son görüşmemizde balkonda oturuyordu, kızım gel otur sohbet edelim dedi. Ben de "baba beraber bursaya gideceğiz, 5 saat konuşacağız zaten" demiştim. Bu onunla son konuşmamız oldu, o gün Bursa için annemin hazırladığı çantası hala odamda kapımın arkasında duruyor. İçinde ilaçları, kıyafetleri falan var. Oldukça sağlıklı her gün spor yapan bir insandı. O akşam bir arkadaşın düğünündeydik ve bir dakika oturamamıştım, içimde bir sıkıntı vardı ve hep uzaklaşmak istiyordum, arkadaşlardan birinin çocuğunu gezdirmeye çıkardım, ne dans ettim ne yedim ne içtim. düğün bitince evimize gittik, bir aile de bizimle kahve içmeye gelmişti, kahveyi yapamamıştım, sürekli elimden düşüyordu. tam arkadaşları da uğurladık ki ablamdan bir telefon geldi. acilen annemin evine gidin diye. eşim alkollü olduğu için arabayı ben kullandım ama içim içimi yiyordu. eve gittiğimizde 112 içerideydi. bizi kapıda beklettiler, kapının kenarından babamı görebildim, bu onu son yaşarken son görüşüm oldu. annemin anlattığına göre gaz sancısı sanıp öne eğilmiş, sonra düşmüş ve bilinci gitmiş. O biliç bir daha gelmedi. ani kalp kriziden vefat etti babam. Ne o geceyi unutabiliyorum ne de acım diniyor. sadece bastırıyorum. Babamın vefatından önce 1 hafta kadar günde 3-4 saat anlamsızca seyrettiğim bir videoya ağlamıştım. ağlamak ağlamak getirir derlelr, doğruymuş, her hatırladığımda hala ağlarım. en çok da ona bir kez daha sarılmak isterdim. Başınız sağ olsun. Çok ama çok zor ani ölümler.