• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamı kaybettim..

Bende Annemi kaybettiğimde aynen senin gibi hissettim , 24 yaşındaydım ve annem aniden kalp krizi geçirdi ve hastahaneye gidemeden yolda vefat etti , o günler çok kötü geçti, bende kalp ağrıları başladı, hergun ağladım, psikiyatriste gittim ilaç verdi ama o da beni mal gibi yaptı, çalışıyordum isimi ve okulumu aksatmaya başlayınca ilaçları bırakmak zorunda kaldım, velhasıl o sıralar eşim hayatımdaydı zaten bana baya destek oldu, ben eşimi o psikoloji ile terketsem de eşim beni bırakmadı ve bir şekilde beni ikna ederek evlendik, şimdi hala arada ağlarım annem hep benimle , ama zamanla yara kabuk bağlıyor emin ol bu günler geçecek, sabırlı olmaya çalış ve asla işinden okulundan geri kalma , ben bugün meslek sahibiyim ama eğer annem vefat ettiğinde sınavlara abim zorla götürmese bugün bir mesleğim olmayacaktı, şimdi evliyim eşim en büyük destekçim manevi olarak, inşallah rabbim sana da güzel mucizeler verir ve acınızı kolay eder ...
Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah.Ani ölümler çok çok zor ama hangi türlüsü kolay ki zaten..Ne mutlu size yanınızda her türlü destek veren eşiniz varmış benim de sevdiğim insan her anımda yanımda oldu,babamın tabutuna kadar omuzlandı,Allah hep vefalı insanlarla karşılaştırsın bizi.Ben de okuyorum seneye mezun olacaktım,okulu bırakıp çalışmayı anneme destek olmayı düşündüm ama bu kararımla ona köstek olacağımı anladım.İyiki siz de bırakmamışsınız eminim anneniz de böyle isterdi inşallah orada çok iyidir,ben de babam için mezun olup onu mutlu edeceğim..

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah.Ani ölümler çok çok zor ama hangi türlüsü kolay ki zaten..Ne mutlu size yanınızda her türlü destek veren eşiniz varmış benim de sevdiğim insan her anımda yanımda oldu,babamın tabutuna kadar omuzlandı,Allah hep vefalı insanlarla karşılaştırsın bizi.Ben de okuyorum seneye mezun olacaktım,okulu bırakıp çalışmayı anneme destek olmayı düşündüm ama bu kararımla ona köstek olacağımı anladım.İyiki siz de bırakmamışsınız eminim anneniz de böyle isterdi inşallah orada çok iyidir,ben de babam için mezun olup onu mutlu edeceğim..
Kesinlikle mezun ol ve elinden gelenin en iyisini yap , sana destek olan bir sevdiğinin olması çok güzel umarım bu desteği hep devam eder , annecigine sarıl ve lütfen onunla geçirdiğin tüm zamanı dolu dolu yaşa, ben annemle arkadaş gibiydim yeri geldi gezdik tozduk, güldük eğlendik beraber ağladık ama hala yaşanmamış eksik şeyler kaldı annemle , inşallah annenizle birbirinize sımsıkı sarılırsınız ve çok huzurlu olursunuz

Herkese merhaba.1 hafta önce babamı kaybettim,aniden kalp krizi geçirdi.Elimden kahvesini içtikten 1 saat sonra vefat etti.Bazen hala gerçek gibi gelmiyor,mezarına bakıyorum burada gerçekten benim babam mı yatıyor diyorum.Ben 23 yaşındayım,etrafımdaki herkes yetim kaldın diyor.Acımı kimle paylaşırım bilmiyorum,belki birileri beni anlar diye yazıyorum..
Başınız sağ olsun 🙏 Allah mekanını cennet eylesin 🙏

Herkese merhaba.1 hafta önce babamı kaybettim,aniden kalp krizi geçirdi.Elimden kahvesini içtikten 1 saat sonra vefat etti.Bazen hala gerçek gibi gelmiyor,mezarına bakıyorum burada gerçekten benim babam mı yatıyor diyorum.Ben 23 yaşındayım,etrafımdaki herkes yetim kaldın diyor.Acımı kimle paylaşırım bilmiyorum,belki birileri beni anlar diye yazıyorum..
Merhaba öncelikle babanıza Allah’tan rahmet size de sabırlar dilerim.Yaşayan bilir en yakınını kaybetmiş olmak nedir .Bende annemi kaybettim 12 yıl oldu .Zor bir süreç içindesin .Ani gelen bir ölüm şok etkisi yaratıyor insanda .Ben de annemi iki gün içinde kaybettim .Psikolojik destek alman senin açından önemli .Ben kendi kendime atlatmaya çalıştım .Maalesef olmadı vefatı sonrası bir yıl içinde hayatım almak bullak oldu .Gerçekten profesyonel bir destek almak çok çok önemli .İhmal etme .

Mekanı cennet olsun. Size de bol sabır dilerim. Daha çok yeni vefat etmiş.. bu durumu kabullenecek, yas tutacak ve daha sonra başlarda zor da olsa hayatınıza devam edeceksiniz. Hiçbir zaman unutulmuyor ancak ilerde şu an hissettiğiniz kadar yoğun ve sürekli bir acı hissetmeyeceksiniz. Ben de babasız büyüdüm, kimbilir kaç kişi bana da "yetim" demiştir. Bazıları sırf laf olsun diye, bazıları sizin ne hissedeceginizi düşünmeden, bazıları da acıdığı için kullanıyor bu ifadeyi. O yüzden ben asla annesi ölene "öksüz kaldın", babası ölene "yetim kaldın" veya eşi ölene "dul kaldın" demem. Diyenleri de duymazdan geliyorum. Anlam yüklemiyorum bu kelimeye, siz de öyle yapın.
Tekrardan başınız sağolsun...
Hayatta duyduğum en sinir ifadeler.basiniz sağolsun sizinde ♥️

Teşekkür ederim sizin de başınız sağolsun Allah rahmet eylesin..Sizin de acınız çok yeni aslında,ne yaşadığınızı ne hissettiğinizi o kadar iyi anlıyorum ki.Hiç geçmeyecek çünkü kolun kanadın gidiyor,bütün hayatın değişiyor yerle bir oluyor sanki ama onlar için yaşamaya devam etmek zorundayıze.Benim babam da anlamıştı gideceğini sizinki gibi.Çok merak ediyorum son anlarında neler yaşadılar diye..Rabbim size ve ailenize ömür versin
Sağol canım
Bilmiyorum son anlarında ne yaşadığını ama yüzü harekleri mimikleri sürekli zihnimde canlı
Sanada ailene de huzur ve mutluluk dilerim
Herşey gönlünüzce olsun

Basin sagolsun ya kac yasindaydi baban

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah:KK43:(((Bende annemi kaybettim 25 gün önce sabırlar dilerim.

çok üzüldüm başınız sağolsun. Yakın zamanda covid aşısı oldumu onu merak ettim.

Bende 15 yaşımdayken kaybettim babamı
Hastaydı hep başınız sağolsun canım mekanı cennet eylesiin rabbimm 🥺

Back
X