• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babami nasil ikna edebilirm

Yardim edin lütfen

• Tamam

OY: 2 66,7%
  • Yardim ederiz

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3
Erkek arkadasimla 7.ayimiza giricez ve oyle bir bağlılık ki aramizdaki 7sene beraber olanlardan bile daha güçlü MaşAllah. Bugün evlenme teklifi etti ve bende kabul ettim. Benim için yaptıkları öyle çok güzel şeyler varki ona öyle güveniyor öyle seviyorum ki bir an önce Evlenelim istiyorum. Fakat ablam şubat ayında nişanlandı mayıs ayında abim askere gidecek Allah izin verirse eylülde geri gelecek abim geldikten sonra da enistem askere gidecek ve ablamin dediği söz abim askere gidecek babam abim yokken izin vermez ondan sonrada akin gidecek 2018dede biz evlenicez diyo erkek arkadasimin ailesi eylül gibi söz istiyo e babam sinirli inatçı herseyin derinine inen arastirmadan bi is yapmayan adam .erkek arkadaşım istanbulda ve biz istanbulda tanıştık ben okul bitince adanaya gidicem ve sozde eylulde olsun istiyoruz .adanadan tanıdıkları yok aracı yok yani .napicaz biz akil verin nasıl olacak bu is.babama nasıl biseyler söyleyelim izin vermesi icin .
Annenize soyleyin. Anneler isini bilir.

Niye acele ediyorsunuz.
Sen bu memleketine git.iliskini biraz daha yasa sevgililigin tadini cikar.
Ablan abin durumlarini halletsin.sonra babanda elbet zamani gelince onaylar.
Daha hic 1 seyin olmayan bir erkegin ailesinin sozuyle hareket edebiliyorsun.kendi ailenin sozuyle hareket et.pisman olmamak icin.

Biz ikna ettikte ne oldu boşver etme. Herşey olacağına varır. Biraz kocakarı gibi olacak ama öyle aşk meşk kalmıyor.. sonra ah babacımm guuurban olayım sana sözünü dinleseydim diye duvarlara vurasın geliyor kafanı

Nıye acele edıyorsun ki evlilik cok başka aşk falan kalmıyor . Ayrıca yaşın küçük aileni dinle bısey olsa dönmehe yüzün olut yardım istersin ayrıca iki yıl neki ya hıcbısey . Bekarlıgın tadını çıkarsana . Evliliği bısey sanıyorsunuz ya ama bir halt yok. Bende dört ayda evlendim ve 27 yaşındaydım ve su an keşke bıkac yıl sonra evlenseydim dıyorum bekar takılsaydım bıraz daha

Niye acele ediyorsunuz.
Sen bu memleketine git.iliskini biraz daha yasa sevgililigin tadini cikar.
Ablan abin durumlarini halletsin.sonra babanda elbet zamani gelince onaylar.
Daha hic 1 seyin olmayan bir erkegin ailesinin sozuyle hareket edebiliyorsun.kendi ailenin sozuyle hareket et.pisman olmamak icin.
Hayır yanlış anladiniz erkek arkadaşımın ailesi olsun olsun demiyor bi kez denilen bi söz sadece bu.

Aynen bak okadar evli insan söylüyor . İnan bekarlıgın tadını çıkar cok ararsın cokkkk ailenle otur yemek cay fasılları yap bol bol vakit geçir . Evin çocuğu ol bıkac yıl daha evin hanımı olma evlenınce zaten yıllarca olacaksın . Bugün ne yemek yapsam dıye düşüncelerin olacak sürekli sıkılacaksın yapmak istemıceksib ama mecbursun hele çocuk varsa . Öyle anlar oluyokş çocuk yakama yapısıyo o ara eşim bısey ister nedir bu ya derim . O cok sevdiğin adam cay getır yemek getir demeye başlıcak. Halbuki şimdi öyle öi ? İstersen bırakırsın onu hayatına bakarsın . Çalış paranı ye ya gez toz amannnn evlilik neki . Düşün 27 de evlendım ama erken gitmişim valla

Erkek arkadasimla 7.ayimiza giricez ve oyle bir bağlılık ki aramizdaki 7sene beraber olanlardan bile daha güçlü MaşAllah. Bugün evlenme teklifi etti ve bende kabul ettim. Benim için yaptıkları öyle çok güzel şeyler varki ona öyle güveniyor öyle seviyorum ki bir an önce Evlenelim istiyorum. Fakat ablam şubat ayında nişanlandı mayıs ayında abim askere gidecek Allah izin verirse eylülde geri gelecek abim geldikten sonra da enistem askere gidecek ve ablamin dediği söz abim askere gidecek babam abim yokken izin vermez ondan sonrada akin gidecek 2018dede biz evlenicez diyo erkek arkadasimin ailesi eylül gibi söz istiyo e babam sinirli inatçı herseyin derinine inen arastirmadan bi is yapmayan adam .erkek arkadaşım istanbulda ve biz istanbulda tanıştık ben okul bitince adanaya gidicem ve sozde eylulde olsun istiyoruz .adanadan tanıdıkları yok aracı yok yani .napicaz biz akil verin nasıl olacak bu is.babama nasıl biseyler söyleyelim izin vermesi icin .
Anneni ortaya sok o babana açsın abinede söykesin ablan felan destek olsun kabul etmişsin artık söyleme vakti

Aileye kalacak olursa 2019 oluyo
2019 olsun.
Ne aceleniz var?
Biraz gezin, tozun hazır sorumluluk yokken.
İşinizi gücünüzü kurun, karakterlerinizi besleyin sonra evlenirsiniz kaçmıyor ya nikah memuru!
Ayrıca emin olun evlenen çoğu insan, sonsuz aşk ve bağlılıkla evleniyor, yani bir siz değilsiniz bu aşamalardan geçen.
Ama hem yaş hem de ilişki süresi itibariyle beklemeniz hayrınıza olacaktır.

Onu herkes bilse keske yani tanisa o kadar merhametli iyikiii .
Canım o öyle değil işte burda hepimiz onu anlatmaya çalışıyoruz sana. Peygamber, veli zat filan mı o kadar kefil oluyosunuz sevgilinize, tövbe ya. Her HER insanın kötü yanları vardır, siz onları daha görmemişsiniz toz pembe evredesiniz belliki. Ama bi bekleyin iyi, kötü yanlarını görün sonra deyin ki tamam ben bu adamın kötü yanlarını da çekerim, tolere ederim deyin öyle evlenin. Evlilik bu demek zaten öyle kaşını sevdim gözünü beğendim le yürüyecek iş değil. İyi kötü tüm özellikleriyle kabul edebiliyo musun? Bu dur önemli Olan. Ve 7 ayda da kimse iyi kötü tüm yönlerini gösteremez, bi insanı tanımaya evet bi ömür de yetmez ama 7 ay kısacık bi süre. Daha tanıma evresi. Zaman tanıyın ilişkiye.

Zaten her şeyi zamanında yasamak güzel, evlen çocukların olsun bu sevgili zamanlarınızı özliceksin. Doya doya yaşa şimdi sorumluluk yok bişey yok en güzel zamanlarınız. Hiç bi şeye acele etmeye gerek yok, yaşını yaşa..

Yaşınız küçük daha okulunuzda yeni bitmiş bi mesleğinizi elinize alın kendi paranızı hesapsız kitapsız biraz harcayın tadını çıkarın eşimle 22 yaşında tanıştık 24 yaşında sevgili olduk 28 de evlendik iyikide öyle olmuş uzun süre birbirimizi tanımışız diyorum içimizi dışımızı öğrendik bu süre zarfında evliliğimizde hiç zorlanmadık bu sayede, evlilikte aynı evin içine girince işler değişiyor tanıdığım dediğin adamı hiç tanımamış oluyorsun daha çok yenisiniz şu an 33 yaşındayım 2,5 yaşında bir kızımız var sevgililik zamanları o kadar çok özleniyorki bizde eşimle ayrı şehirlerdeydik ayrı şehirde olsa bile istenirse uzun süreli ilişki gayet iyi yürütülebiliniyor

Burda kimse sizi ayırmaya çalışmıyo Canm aldıgın cevaplar hoşuna gitmiyor biliyorum ama bu yaşta aşk insanın gözünü boyuyor ve genelde yanlış kararlar veriliyor.seninkide öyledir demiyorum elbet ama biraz daha erteleseniz bişey kaybetmezsiniz bence.ama illede olsun diyorsan cesaretini toplayıp söylersin babana ucunda ölüm Yok ya

Bende böyle çok güvenip aşık olduğum adamla evlendim senin yaşında.
Ve evlendikten sonra o adam gitti yerine anaci babaci biri geldi.
Boşandık.
Ne oldu şimdi keşke aşığım çok seviyorum çok iyi anlasiyoruz diyip hemen evlenmeseydim diyorum.
Huyunu suyunu bilemiyosun bende 7 ay sonra evlenmistim

Söyle de bısey var bende dört ayda evlendim araştırıp beş on yıl görüşül kavga eden de var arkadaşlarım da var öyle . Evlenınce farklı okuyormuş dıyen de var yıllarca görüşüp istediğin kadar konuş evlenmeden tanınmaz zor ama bir yıl iyi bir süre tanımak ıcın dahası yıpratır insanı ama sen küçüksün evlenmeye kalkma kardeş otur oturduğun yerde evlilik İnan aşkım canım demekle geçmez geçemiyor

Back
X