Babami oyuna getirdiler

Melissa2018

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
18
1
1
41
Iyi aksamlar diliyorum herkese. Benimde bir derdim var.
Benim Babam (70 yasinda) bundan bir sene önce kandirilarak üstünde olan gayrimenkul tapusunu
baskalarina Vermis.

Niye verdin diye soruyoruz sadece tapulari alip üzerine kredi cekip hali hazirdaki insaatimizin devam etmesi icin diyor yani mantikli bir cevap veremiyor.
Akil Mantik erdiremiyoruz neden yaptin böyle bir sacmaligi, anneme bize dogru dürüst birsey söylemiyor.

Ben Vasisi olsam Babamin tapu iptal davasi ve suc duyurusunda bulunsam bir sonuc elde edebilirmiyiz tapuda saglik raporuda istenmemis 65 Yas üstü olmasina ragmen?
hic bir yere para giriside yok cüzrü bir miktari yazmislar alim satim icin.

Anliyacaginiz Su an elde avucda olan hersey gitti, Adam ise sahtekar cikti.
Annem cok caresiz, ne yapabiliriz? Babam mahkemeye gitse geri alabilirmi tapulari beni kandirdilar diyerek? Yoksa yasliydi diye iptal ettirebilirmiyiz? Aklim cok karisik. Bir Fikri olan yada buna benzer bir olay yasayan varmi aranizda?

Koşarak bi avukata gidin.. ama babanızın bu davalar ile ilgili itiraz etme durumu var mi? Sonuçta mülk onun üzerine..

Bizde bilemiyoruz. Ne yapmamiz gerekir en mantikli davranis ne olur. Annemle babam kavgalı. Evde huzur kalmadı.

Tapu iptali davasi acilabilir saniyorum ama 1 yillik gibi bi suresi var ogrendiginizden itibaren.Mutlaka avukat tutun bu isin pesini birakmayin

Dava acma hakkiniz var biliyorum. Once bir rapor cikartin.

Hukuk öğrencisyim ama yine de yanıltmak istemem sizi . İradesi yanıltılmış (hata , hile ,korkutma )
Dava açma süresi 1 yıl diye hatırlıyorum biran önce avukata danışın .

Başına böyle yada benzeri bir olay gelen varım aranızda?
Ablam avukat şimdi sordum. İşlemden önce sağlık raporu istemişler mi tapuyu devrederken? Bu kısım önemli. Eğer sağlık durumu ile ilgili bir belge yoksa devirde şansınız olabilirmiş. Kanıtlamanız lazımmış.Garanti veremem dedi. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim. Annesinin yada babasının vasisi olan varmı aranızda? Böyle bir davada kazanan? 1 sene sonra hile vesayre oldu diye dava açılamıyorsa cok kötü. Avukat’a danışmak istedim ama telefonda çok bilgi verilmedi ve ücret olarak 3000 tl istendi, sadece araştırmak icin.

Çok tsk ederim, hayır sağlık raporu istenmemiş. Ama ya şimdi istersek öyle bir rapor, yani aklı basında değil diye, vermezlerse diye korkuyorum.

Yarın annem babam ve ben avukata gidip savcılığa şuc duyrusunda bulunup hileli tapu satış iptali için AHM başvuracağız. İnşallah bir şey çıkar tapudan sağlık raporu istememişler zaten gözleride doğru görmüyordu gecen ay iki gözün katarak oldu ..

Babanızın malı hile ile alınmış işte bu yuzden dava açma hakkınız var.Tapu iptali konusunda tecrübeli bir avukatla davanızı açın hemen bu işlerin birde süresi oluyor süreyi kacirmayin.Saglık raporu ve aldığını ispatlayan dekont veya sözleşme tarzı belgeler karşı tarafta yoksa ve babanızın yasından dolayı da mahkemenizden olumlu sonuclar alma ihtimaliniz olur.Inşallah hakkinızi alırsıniz.Alan şahısla görüştünüz mü hiç ne sebeple almıs.

İnşallah Tşkler alan şahışlar biz babana para verdik aldık diyorlar.. para nerde 200 milyar değerindeki yeri 20.000 tl göstererek almışlar tapuda öyle gözüküyor eline vermişler

Avukat değilim ama nedense bu işin peşini birakmazsaniz kazanma şansınız çok yüksek geldi.hatta Esra erola filan mı ciksaniz acaba vicdanen karşı tarafı baskı altında tutulur ve merhamete gelirler.belkide daha da rezil olmamak adına biseyler yapılabilir mi die dusundum.

Adamlar sahtekar belli mafya tipli insanlar utanmazki biz reklam degil hakımız olanı hukuk yolu ile nasıl alırızın peşindeyiz :-(

İnşallah Tşkler alan şahışlar biz babana para verdik aldık diyorlar.. para nerde 200 milyar değerindeki yeri 20.000 tl göstererek almışlar tapuda öyle gözüküyor eline vermişler
Rayiç bedel 20000 se ordan bişey çıkmaz
zaten alan satan birbirini tanımadığı için para çoğu zaman elden verilir tapu devrinde
Yerinizde olsam şuan rapor işine girmem
kandırılmış işte
Çok üzüldüm
En çokda babanıza
İçi içini yiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…