- 1 Mart 2018
- 18
- 1
- 1
- 41
- Konu Sahibi Melissa2018
-
Dava acma hakkiniz var biliyorum. Once bir rapor cikartin.Iyi aksamlar diliyorum herkese. Benimde bir derdim var.
Benim Babam (70 yasinda) bundan bir sene önce kandirilarak üstünde olan gayrimenkul tapusunu
baskalarina Vermis.
Niye verdin diye soruyoruz sadece tapulari alip üzerine kredi cekip hali hazirdaki insaatimizin devam etmesi icin diyor yani mantikli bir cevap veremiyor.
Akil Mantik erdiremiyoruz neden yaptin böyle bir sacmaligi, anneme bize dogru dürüst birsey söylemiyor.
Ben Vasisi olsam Babamin tapu iptal davasi ve suc duyurusunda bulunsam bir sonuc elde edebilirmiyiz tapuda saglik raporuda istenmemis 65 Yas üstü olmasina ragmen?
hic bir yere para giriside yok cüzrü bir miktari yazmislar alim satim icin.
Anliyacaginiz Su an elde avucda olan hersey gitti, Adam ise sahtekar cikti.
Annem cok caresiz, ne yapabiliriz? Babam mahkemeye gitse geri alabilirmi tapulari beni kandirdilar diyerek? Yoksa yasliydi diye iptal ettirebilirmiyiz? Aklim cok karisik. Bir Fikri olan yada buna benzer bir olay yasayan varmi aranizda?
Nasıl bir raporDava acma hakkiniz var biliyorum. Once bir rapor cikartin.
Tsk ederim. Nasıl bir rapor?Dava acma hakkiniz var biliyorum. Once bir rapor cikartin.
Fiili ehliyetinin bulunup bulunmadigi. Saglik raporu ile mal sahibinin akli melekelerinin yerinde olmadığının ispatı gerekmektedir. Avukata danisin bir an once.Nasıl bir rapor
Tsk ederim. Nasıl bir rapor?
Ablam avukat şimdi sordum. İşlemden önce sağlık raporu istemişler mi tapuyu devrederken? Bu kısım önemli. Eğer sağlık durumu ile ilgili bir belge yoksa devirde şansınız olabilirmiş. Kanıtlamanız lazımmış.Garanti veremem dedi. Geçmiş olsun.Başına böyle yada benzeri bir olay gelen varım aranızda?
Çok tsk ederim, hayır sağlık raporu istenmemiş. Ama ya şimdi istersek öyle bir rapor, yani aklı basında değil diye, vermezlerse diye korkuyorum.Ablam avukat şimdi sordum. İşlemden önce sağlık raporu istemişler mi tapuyu devrederken? Bu kısım önemli. Eğer sağlık durumu ile ilgili bir belge yoksa devirde şansınız olabilirmiş. Kanıtlamanız lazımmış.Garanti veremem dedi. Geçmiş olsun.
Annem itiraz edemiyormuş maalesefKoşarak bi avukata gidin.. ama babanızın bu davalar ile ilgili itiraz etme durumu var mi? Sonuçta mülk onun üzerine..
Rayiç bedel 20000 se ordan bişey çıkmazİnşallah Tşkler alan şahışlar biz babana para verdik aldık diyorlar.. para nerde 200 milyar değerindeki yeri 20.000 tl göstererek almışlar tapuda öyle gözüküyor eline vermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?