- Konu Sahibi Melissa2018
-
Peki bu verdikleri para nerde? Babanız ne yapmış?Hayir tapuya 20.000 tl yazilarak alinmis digeri 30.000 dükkan içinde 50.000tl toplam 100.000 tl tapu alım satımı gözüküyor alan kisiler babamdan daha sonra 180.000 tl -200.000 ve 250.000 bankadan kredi çekmişler dairenin birinin üstüne ipotek koydurarak
Cok dogru söylüyorsunuz mantık değil akıl elvermiyor deli olması gerek üzülmesin diye üzerinede gitmiyoruz.. yok borç harç kredi kartı bile yok.. bu satınlanlar başka dolandırıçılıktan aranıyormuş.Babanızın onlara borcu olmuş olmasın? Yoksa akıllı bir insan neden bedavaya malını verir? Bana hiç mantıklı gelmedi.
Üzerinde ipotek varsa kredi çekilmişse banka nerden tahsil edecek parayı. Müsade etmez banka tapunun el değiştirmesine bence.Cok dogru söylüyorsunuz mantık değil akıl elvermiyor deli olması gerek üzülmesin diye üzerinede gitmiyoruz.. yok borç harç kredi kartı bile yok.. bu satınlanlar başka dolandırıçılıktan aranıyormuş.
Sizin anneannenizin olayinda Hof bir hak Talip edemedinizmi:-(bence babanız kandırılmamış. şayet adamlar vaat ettikleri şeyi yapacak olsalar ne diye 20 bin versinler ne diye babanız alsın.
bu iş biraz yaş gibi duruyor. benim anneannemin aklı dengesi olmadan 2 evini vermiş raporu da var üstelik hiçbir şey çıkmadı
Bence siz babanızın ağzını iyice arayın. Tefecilerin falan eline düşmüştür belki size demiyordur. Yoksa normal bir durum değil bu.20.000 bin vermemislerki ortada para pul yok
Sizin anneannenizin olayinda Hof bir hak Talip edemedinizmi:-(
E tamam işte gözü görmüyor diye besbelli.Yarın annem babam ve ben avukata gidip savcılığa şuc duyrusunda bulunup hileli tapu satış iptali için AHM başvuracağız. İnşallah bir şey çıkar tapudan sağlık raporu istememişler zaten gözleride doğru görmüyordu gecen ay iki gözün katarak oldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?