babamı sevmiyorum

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
arkadaşlar benim babam kendi annesi kardeşleri sülalesindeki köpekde dahil hep bizden üstün tutar çok uzaktan akrabası bile olsa özellklede cadı annesini ailesi anneme yapmadıgını bırakmadı bu konular çok uzun neyse birsürü problem yaşadık annesi falan arsızın teki 80 yaşında ama şeytan gibi hala
hiçbirşeyi takmaz isterse çocugu ölsün abartmıyorum o derece 11 tane çocugu var canı yürekten sarıldıgını görmedim çocuklarına torunlarına
dedemde 85 yaşında öldü geçn sene
sülalece arsızlar bişeyi umursmazlar babaannem beni bile gömer bu gidişle,

neyse konuya geleyim benm annemde sudan şeyleri kafasına takar başımız ağrıyor desek uyku uyuyamaz brçoğunuzn annesi gibi evlatlarının üzerine titrer sokaktaki hayvanlara merhamet eder başkalarının sıkıntısını bile kendine dert eder o derece annem erken evlenmiş 15 yaşında 16da beni doğurmuş ben 22 annem 38 yaşında ama çok yıpranmış kadın yaşından 3 5 yaş büyükduyr hemde piskolojik olarak çökmüş

annemin 1 temmuzda ayak bileği kırılmıştı alçısı çıktı fakat ayağına basmıyor az az basıyor bayramdan önce kontrole gidecekti araya bayram faaln girdi ben ayrı şehirde oturuyorm annemlerden bayrmdan sonra ben götüreyim dedim bize gidelim dedim kardeşin çalışıyor falan evde yemk yapan yok falan dedi
birde kadınsal sorunları var çok aşırı kanaması oluyor adet dönemnde okadar diyorum doktora git diye hep erteliyor bişeyler çıkıyor neyse kalbide arada ağrır yanarak ağrıyor falan der 50 kere diyorum doktor diye bugün yarın derken erteliyor daha doğrusu korkuyor sanırım bişey çıkar falan diye

babamda maşşallh sevmesemde acısını yaşamak istemem sağlıklı tek sorunu sindirim sistemi sorunu geçenlerde devlet hastanesine gitti kalbine baktırmış normal çıkmasına rağmen bana normal gelmedi falan diyor tekrar gitii yine bişey yok zorla bişey çıkarmaya çalışıyor aynı şekilde dahiliyedede bişey çıkmamış ilaç yazmış yine zorla bişey çıkarmaya çalışıyo kendi kendine özel hastaneye gidip hertarafına baktıracakmış devlet bakmıyomş zorla kendi kendini hasta konumuna sokmaya calışıyor ölmekten korkuyor sanırım

asıl sorunum baba annemde senle beraber doktora gitsin dedim hem ayağı için hem kalp kadın doğuma falan
annen ayağı iyi olunca devlet hastanesine gitisn kendi diyor ayağınada özelde baktırmıyorda devlet hastanesindeki doktorun izinden dönmesini bekliyor
annemin sağlık sorunları daha ciddi olabilir kendisi midesi ağrıyor diye heryerine baktıryr özelde 400 500 e annemede devlete gitsin idyor bişey desem kavga çıkar annem bişey dese kavga çıkar kendinn ayağı kırık olsa yurtdışına yine giderdi o derece yani babaannemin az ayağı şişti diye seferber oldu özel hastane falan annemede böyle yapıyor bende içime atıyorm soğuk davranıyorm napim yüz yüze bakıyorm hiç sevmiyorum sinir küpü eve gelince hepimizn nefesi daralıyor konuşmasından stres yüklü kime çataağını bilmeyen biri dışardada meelk gibi annem ve bize hatta eşime böyle anlamıyorz kendine değer vern biziz ama allh ıslah etsin nefret ediyorum annemin kadersizliği eş değil düşman almış kendine boşansa 2 kardeşim var bize gelmez yük olmamak için yapamaz biz isteriz ama annem yapamaz aileside yok maddi güvencesi falan okula bile göndermemişler küçkken napsın kadın mecbur çekiyor babamn ölmesini istemiyorum ama annemde rahat etsin kurtulsun bu adamdan istiyorum

anneni gerekirse emrivaki yap ve hastaneye götür. babana kızdım çok. annen çok genç, keşke bi mesleği olsaymış.

İmkanın varsa eğer kap götür anneni başka türlü olmaz babanı ve ailesini de Allah Islah etsin canım ne diyeyim.Ama kavga çıkar diye susmak çok doğru gelmiyor bana o nasıl sizin huzurunuzu kaçırmaktan çekinmiyorsa biraz diş gösterip sindirmek lazım yoksa daha çok devam eder böyle şeyler.

Back
X