Ekonomik şartların nelerdir bilmiyorum; yani babanın maddi desteğine ihtiyacın var mı, burs/kredi alıyor musun vs. Ama yerinde olsam, - maddi olarak bunun mümkün olduğunu varsayarak konuşuyorum - giderdim. Anneni filan evden kovacağını hiç sanmam, senin gözünü korkutmak için söylenmiş bir şey bana kalırsa. Ayrıca hiç kimse ya da hiçbir şey senin için kendinden daha önemli olmamalı. Kendi hayatını kendin kurtarmak durumundasın. Acı çekersen, üzülürsen de kendi hatalarının sonucu olsun. Başkalarının hatalarının bedelini ödemek bin kat daha güç, daha ağır. Şunu da unutma, eğer birileri yüzünden hayatını yaşamazsan o birileri ne derece yakının olursa olsun onları hiçbir zaman tam manasıyla sevemezsin, kendine bie itiraf etmesende onlara içten içe kin duyarsın.
Sana kendi yapmadığım bir şeyi yapmanı önermiyorum inan ve geriye dönüp baktığımda iyiki de öyle yapmışım diyorum. Tabii herkesin koşuları farklı, tek bir doğru da yok ama benim fikrim bu. Umarım sorunun bir an önce çözüme ulaşır ve çok mutlu olursun. Allah sana kolaylık versin canım.