- Konu Sahibi askimsin_99
Anneye ve 18 yaşından küçükse kardeşinize nafaka verir. Siz 23 yaşında nafaka almıyordunuz zaten değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibi 23 yaşında nafaka almaya devam mı ediyor? kaç yaşa kadar ödeniyor ki bu nafaka?
Nafaka aliyorum cünki hala egitim sürecindeyim.
evine gitmemissin diyenler olmus vs vs. Beni evinde istemiyorki. 16 yaslarindayken zor dönemler geciriyordum onunla bir bag kurmak istedigimde evine gitmek istedigimde hep geri cevirirdi istemezdi. Ve bu zamana kadar hala asla ve asla evine cagirmadi. En zor dönemimde beni kapida birakan adama ben hala evlatlikmi ediyim?
Neyse o fikirdende vazgectim ama benim icin ölmüstür
Bir de buraya gorusmedigin adamdan para almaya hakkin yok jib jib jib yazanlari cidden anlayamadim.
Adam yeni kadin bulunca, cocugunu unutmus gitmis, bosanan erkeklerin %99unda olan bir durum bu, hic mi gormediniz sankim? Sanki bu kiz cikarci, somurucu , cirkef adam magdur gibi yorumlar yapilmis hayret ettim. Adamin kizini evine koymayan uvey anneyi de, bir kadinin lafiyla oz evladina sirtini donen herifi de mazlum, magdur, zavalli yapmissiniz. Kadinin en buyuk dusmani her zamanki gibi kadin.
Kiz okuyor, adam bakmak zorunda, nokta. Yasalar da zaten siz begenseniz de begnmeseniz de bunu ongoruyor.
ya burada bazıları babanın şimdiki eşini savunmuş da Allah aşkına o kadın gerçekten adamı dolduruyor olmasa yani tam tersi olarak babanın zaten yapmak zorunda olduğu şeylerin lafını etmeyen biri olsa adama neden durduk yere öz çocuklarına verdiği para batmaya başladı?
nefret ediyorum şu başka kadın bulunca sadece ilk eşini değil sırf ilk eşinden olduğu için öz çocuklarını da unutan adamlardan !
aynen iş gıcıklık olsun gec gelir yemek yemez beyenmez hasta olur bana baktırırdım sürekli haspsurur benim toz alerjim var derdim kadına iş yatptırırdım18 yasından sonra nafaka vermek zorunda degıl
sızın yerınızde olsam babamın evıne gıder annem benı kovaladı der eve coreklenırım
kadında baksın bakalım uvey kızına
18 yasından sonra nafaka vermek zorunda degıl
sızın yerınızde olsam babamın evıne gıder annem benı kovaladı der eve coreklenırım
kadında baksın bakalım uvey kızına