Babamin 2. evliligi

konu sahibi 23 yaşında nafaka almaya devam mı ediyor? kaç yaşa kadar ödeniyor ki bu nafaka?

Eğitimi devam ediyorsa nafakanın devamına hükmediyor kanunlar
Ayrıca yaş dolduktan sonra çocuk çalışmıyorsa ya da hastalık gibi bir durumu varsa da nafaka talep edilebiliyor babadan, talep dava da inceleniyor, hakimin gerekli görürse ödenmesine karar verebiliyor.

Siz napiyorsunuz baban icin?
Evine bile gitme, nafakani al, arada fazladan tirtiklamaya calis, hik mik edince de ikinci kadina yüklen.
Aralarini bozunca ne gececek eline?

17 yasindan 24 yasima kadar senin gibiydim. Para da almiyordum. Olmus saymistim babami. Sonra ne oldu, babam bana kucak acti, kimsem kalmamisti. Simdi evlendim de, babami oyle ozluyorum ki.

şimdi adam yıllardır ödemiş 2 kızına ,belki annelerine de..adamın şimdi başka bir ailesi daha var.kızlar da büyümüş..verdiği nafaka yetmeyip harçlık istiyorsa adam çok haksız gelmedi bana..
bir de devam eden bir ilişkileri yok..neden harçlık vermedi diye isyan saçma bence..
ATTRAENTE ATTRAENTE sağol bilgi için hiç bilmiyodum.

Nafaka aliyorum cünki hala egitim sürecindeyim.
evine gitmemissin diyenler olmus vs vs. Beni evinde istemiyorki. 16 yaslarindayken zor dönemler geciriyordum onunla bir bag kurmak istedigimde evine gitmek istedigimde hep geri cevirirdi istemezdi. Ve bu zamana kadar hala asla ve asla evine cagirmadi. En zor dönemimde beni kapida birakan adama ben hala evlatlikmi ediyim?
Neyse o fikirdende vazgectim ama benim icin ölmüstür

Nafaka aliyorum cünki hala egitim sürecindeyim.
evine gitmemissin diyenler olmus vs vs. Beni evinde istemiyorki. 16 yaslarindayken zor dönemler geciriyordum onunla bir bag kurmak istedigimde evine gitmek istedigimde hep geri cevirirdi istemezdi. Ve bu zamana kadar hala asla ve asla evine cagirmadi. En zor dönemimde beni kapida birakan adama ben hala evlatlikmi ediyim?
Neyse o fikirdende vazgectim ama benim icin ölmüstür

bu adamdan size baba olmaz.

Herifler evlenince yeni kadin, yeni cocuk derken cocuklarini unutup gdiyor.

Babalik, ilgi, sevgi beklemeyin. Ama hakkiniz olan parayi mutlaka alin. Nafaka vermiyorsa dava acip hacizle alin.

Bir de buraya gorusmedigin adamdan para almaya hakkin yok jib jib jib yazanlari cidden anlayamadim.

Adam yeni kadin bulunca, cocugunu unutmus gitmis, bosanan erkeklerin %99unda olan bir durum bu, hic mi gormediniz sankim? Sanki bu kiz cikarci, somurucu , cirkef adam magdur gibi yorumlar yapilmis hayret ettim. Adamin kizini evine koymayan uvey anneyi de, bir kadinin lafiyla oz evladina sirtini donen herifi de mazlum, magdur, zavalli yapmissiniz. Kadinin en buyuk dusmani her zamanki gibi kadin.

Kiz okuyor, adam bakmak zorunda, nokta. Yasalar da zaten siz begenseniz de begnmeseniz de bunu ongoruyor.

Bir de buraya gorusmedigin adamdan para almaya hakkin yok jib jib jib yazanlari cidden anlayamadim.

Adam yeni kadin bulunca, cocugunu unutmus gitmis, bosanan erkeklerin %99unda olan bir durum bu, hic mi gormediniz sankim? Sanki bu kiz cikarci, somurucu , cirkef adam magdur gibi yorumlar yapilmis hayret ettim. Adamin kizini evine koymayan uvey anneyi de, bir kadinin lafiyla oz evladina sirtini donen herifi de mazlum, magdur, zavalli yapmissiniz. Kadinin en buyuk dusmani her zamanki gibi kadin.

Kiz okuyor, adam bakmak zorunda, nokta. Yasalar da zaten siz begenseniz de begnmeseniz de bunu ongoruyor.

Cok tsk ederim. bazi yorumlara baktigimda gercekten bir an kendimi sorguladim acaba hata bendemi diye ve üzülmüstüm acikcasi.
Oysaki yazmistim Adam kötüydü ama pek karismazdi .evlendikten sonra dahada kötü olmaya basladi iyice düsman oldu..ariyor bizi hakaretler laflar para meseleleri vs.
Benim zoruma gitmesi normal diye düsünüyorum cünki bize ve kadina karsi hareketleri kiyasladigimda kafayi yiyorum
sonucta ben bir yabanci degilim KIZIYIM

ya burada bazıları babanın şimdiki eşini savunmuş da Allah aşkına o kadın gerçekten adamı dolduruyor olmasa yani tam tersi olarak babanın zaten yapmak zorunda olduğu şeylerin lafını etmeyen biri olsa adama neden durduk yere öz çocuklarına verdiği para batmaya başladı?
nefret ediyorum şu başka kadın bulunca sadece ilk eşini değil sırf ilk eşinden olduğu için öz çocuklarını da unutan adamlardan !

3 kez evlenmiş boşanmış ilginç diğer evlilikleri niye bitmiş ki. Pek tekin değil belli ki. Allah bilir para pula yemeye gelmiştir.Süslü püslü olunca da baban kapılmıştır.
Kadın açık ve net doldurmuş, parayı seven biriyse zaten para yollaması batıyodur.
Nafaka vermezse mahkemeye vermekten çekinmeyin.Zaten başka babalık belirtisi de göstermiyormuş.
Bence babanızı erkek sesiyle arayıp eşiyle görüşmek istediğinizi söyleyin. Hatta eski eşlerinden biri gibi de yapabilirsiniz.
Çok kötüyüm sanırım. :KK14:

ya burada bazıları babanın şimdiki eşini savunmuş da Allah aşkına o kadın gerçekten adamı dolduruyor olmasa yani tam tersi olarak babanın zaten yapmak zorunda olduğu şeylerin lafını etmeyen biri olsa adama neden durduk yere öz çocuklarına verdiği para batmaya başladı?
nefret ediyorum şu başka kadın bulunca sadece ilk eşini değil sırf ilk eşinden olduğu için öz çocuklarını da unutan adamlardan !

Maalesef erkeklerin hepsi böyle neredeyse.
Bir arkadaşımın babasının ikinci evliliğiydi, babası onları okutmuş çok iyi yerlere getirmişti. Görsen elini öpersin namazlı niyazlı pamuk dede gibi.
Ama ilk evliliğinden olan kızları hep fakirlik çekmişler okuyamamışlar doğru dürüst ne nafaka vermiş ne aramış ne de görüşmüş...Bazen bayramlarda görüşüyorlarmış hepsi o.
Çok büyük bir vebal.

18 yasından sonra nafaka vermek zorunda degıl
sızın yerınızde olsam babamın evıne gıder annem benı kovaladı der eve coreklenırım
kadında baksın bakalım uvey kızına
aynen iş gıcıklık olsun gec gelir yemek yemez beyenmez hasta olur bana baktırırdım sürekli haspsurur benim toz alerjim var derdim kadına iş yatptırırdım

18 yasından sonra nafaka vermek zorunda degıl
sızın yerınızde olsam babamın evıne gıder annem benı kovaladı der eve coreklenırım
kadında baksın bakalım uvey kızına

İşi yüzsüzlüğe vurup babanın evine de gidebilirsin yukarda yazdığı gibi...
Hastalan bir güzel
Alttan alta kadına işkence yaparsın
O kadın çirkefe denk gelmemiş meydanı boş bırakmışsınız

canim sakin oyle bir sey yapma hem degmez bence baban nafakayi vermezse git dava ac

Neden gitmediniz ki hic babanizin evine? Kadinla neden tanismadiniz?

EDIT: önceki sayfalarda cvp vermissiniz. Simdi okudum.

Cok tsk ederim kizlar. Bu topigi actigim günden beri aramadi aramasinda cünki ona dedim böyle davranacaksa hic aramasin diye tabi onunda isine geldi. Ve mesele benim icin bitmistir...

''Babamla zaten bastan beri pek görüsmüyoruz ama arada telefonlasiyoruz ariyor bizi.'' ne kadar kötü yapmış olurdsa olsun en azından 1 kere aramadığın hep o aradığı için herşeyi para zannedip onu para için kullanıyomuşsunuz gibi hissedebilir. normal yani demesi bu karısı bunu doldurdu manasına gelmez

Back
X