• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın anneme attığı iftira. hukuki bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

havuclukek2018

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
111
25
18
İyi akşamlar kızlar,
Bugünlerde ailece çok zor günlerden geçiyoruz. Babam annemin onu aldattığını düşünüyor. Ama tamamen paranoyaklığından uydurduğu bir şey. Annem telefon dokümanlarını çıkarttırmak istiyor. Bununla ilgili ne yapmamız gerekiyor?

Not: Eski bir kullanıcıyım, yöneticilerin izni ile ikinci üyeliğimi aldım.

İyi akşamlar kızlar,
Bugünlerde ailece çok zor günlerden geçiyoruz. Babam annemin onu aldattığını düşünüyor. Ama tamamen paranoyaklığından uydurduğu bir şey. Annem telefon dokümanlarını çıkarttırmak istiyor. Bununla ilgili ne yapmamız gerekiyor?

Not: Eski bir kullanıcıyım, yöneticilerin izni ile ikinci üyeliğimi aldım.
Hat annenizin üzerineyse gsm operatörün müşteri hizmetlerini arayıp cikarttirabilirsiniz.

Hat babamın üzerine zaten arayan numaraları görüyor. Ama ayrıntılı döküman çıkartırmak istiyor annem. Bu iğrenç durumdan kurtulmak için iftira davası açabilir mi acaba ?
Babanizin üzerineyse ancak hukuki yolla cikarttirilir herhalde. Ya da babanız kendi isteğiyle cikarttiracak.

Anneniz dava açabilir. Daha sağlıklı bilgi için avukata danışmalısınız. Yanlış yönlendirmek istemem .

İftira davası neden? Babanız şüpheleniyorsa kendi çıkarabilir zaten detaylı dökümanı. Herşey açık çıkıyor: Mesaj ve görüşme saatleri, kaç dakika konuştuğu. Daha neyi çıkaracak?

Annem hukuki yollarla kendisini kanıtlamak istiyor. Onuru zedelendi.

Babamın söylediğine göre bi adam varmış, babam işyerindeyen (annemin yanında olmadığı zamanlar) sürekli whatsappta çevrimiçi oluyormuş. Annem whatsapp konuşmalarına kadar herşeyin çıkartılmasını istiyor.

Anlamadım şimdi anneniz ne için dava açmak istiyor? Dava mı açmak istiyor daha doğrusu? Hat da babanızın adınaysa anneniz mahkeme izni olmadan dökümanları çıkartamaz

Anlamadım şimdi anneniz ne için dava açmak istiyor? Dava mı açmak istiyor daha doğrusu? Hat da babanızın adınaysa anneniz mahkeme izni olmadan dökümanları çıkartamaz
Annem iftira atıldığı için dava açmak istiyor. Mahkeme kararıyla ayrıntılı doküman çıkarttırmak istiyor. Delil olması açısından.

Annem iftira atıldığı için dava açmak istiyor. Mahkeme kararıyla ayrıntılı doküman çıkarttırmak istiyor. Delil olması açısından.
Açamaz ki. İftira suçu oluşması için anneniz hakkında soruşturma başlatılmış olması gerekiyor

Annem hukuki yollarla kendisini kanıtlamak istiyor. Onuru zedelendi.

Babamın söylediğine göre bi adam varmış, babam işyerindeyen (annemin yanında olmadığı zamanlar) sürekli whatsappta çevrimiçi oluyormuş. Annem whatsapp konuşmalarına kadar herşeyin çıkartılmasını istiyor.

Mahkeme whatsapp kayıtlarına erişemiyor diye biliyorum ama. Anneniz whatsapp yedeğinden kendisi ulaşıp çıktısını alabilir. Silip tekrar yüklediğinde eski konuşmalar geri gelebilir. Ya da whatsapp raporunu talep ederek en sık görüşülenler, engellenenler listesine ulaşabilir. Bunları da açacağı dava dosyasında sunabilir.

Anneniz davayı açınca ve aklanınca sanırım boşanacak, doğru muyum? Çünkü bu kadar gurur yapmış( haklı olarak), üzerine devam etmez diye düşünüyorum. Ama babanıza da hak vermiyor değilim. İçine şüphe düşen bir insan ne yapsın? Susup otursun mu? Ama elinde kanıtı, gerekçesi olmadan itham ettiyse, o başka.

Mahkeme whatsapp kayıtlarına erişemiyor diye biliyorum ama. Anneniz whatsapp yedeğinden kendisi ulaşıp çıktısını alabilir. Silip tekrar yüklediğinde eski konuşmalar geri gelebilir. Ya da whatsapp raporunu talep ederek en sık görüşülenler, engellenenler listesine ulaşabilir. Bunları da açacağı dava dosyasında sunabilir.

Anneniz davayı açınca ve aklanınca sanırım boşanacak, doğru muyum? Çünkü bu kadar gurur yapmış( haklı olarak), üzerine devam etmez diye düşünüyorum. Ama babanıza da hak vermiyor değilim. İçine şüphe düşen bir insan ne yapsın? Susup otursun mu? Ama elinde kanıtı, gerekçesi olmadan itham ettiyse, o başka.

Babam dediğim gibi tamamen paranoyak. Artık bizi ciddi derecede rahatsız ediyor. Adamın tek kanıtı babam evde yokken adamın whatsappa girmesi. Böyle bir kanıt olabilir mi ? Saçmalık ! Bu yaştan sonra yuvaları yıkılacak. O kadar üzgünüm ki anlatamam.

Bolca sabir diliyorum. Benim bur akrabagim evlilik programına çıkıp ayni iftirayi eski karisina attı. Halbuki alakasi yok. Bütün çocuklar artık babala görüşmüyor. Bosanma davasi mi aciyor anneniz

Mesajlar silinmiş mi ki?
Hayır bütün mesajlar duruyor. Zaten adamla bir konuşma yok. Adam dediğimde annemin yıllar önce babamla birlikte koltuk yüzü yaptırmaya gittiği adam. Adam sadece bir kere whatsaptan kumaş renkleri atmış. Üstelik adam bizden 1200 km uzakta yaşıyor. Annemin hiç bir zaman bizsiz gitmediği yerde

Bolca sabir diliyorum. Benim bur akrabagim evlilik programına çıkıp ayni iftirayi eski karisina attı. Halbuki alakasi yok. Bütün çocuklar artık babala görüşmüyor. Bosanma davasi mi aciyor anneniz
Çok zor bi durum gerçekten anneme o kadar üzülüyorum ki kadın harap oldu her yeri alerji oldu. Hasta olacak bu gidişle

Back
X