Babamın anneme attığı iftira. hukuki bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

Hayır bütün mesajlar duruyor. Zaten adamla bir konuşma yok. Adam dediğimde annemin yıllar önce babamla birlikte koltuk yüzü yaptırmaya gittiği adam. Adam sadece bir kere whatsaptan kumaş renkleri atmış. Üstelik adam bizden 1200 km uzakta yaşıyor. Annemin hiç bir zaman bizsiz gitmediği yerde

Okudum. Babanız paranoyakmış, evet. Annenize üzüldüm. Aklasın kendini, bundan daha ağır bir itham olamaz.

Adam kim? Annem demek istediniz, değil mi? Cımbızlamıyorum, yanlış anlamayın. Anlamaya çalışıyorum. Babanızın şüphelendiği biri mi var yoksa paranoyası genel mi? Allah kolaylık versin. Siz çok girmeyin bence aralarına.
Üstteki mesajımda da anlattım. Adam yıllar önce koltuk yüzü yaptırdıkları birisi. Nasıl olmuşsa numarası engellenmiş. Babam da bunu görünce numarayı alıp izlemeye başlamış. Adam biz iş yerindeyken whatsapta çevrimiçi oluyormuş. Annemin telefonu sürekli ortadadır. Hiç bir şeyide silmez. En ufak bir şüphemiz yok. Annemde kendisinden son derece emin.

Ama ortada onur zedeleyici bir durum var. İftira atan annem değil ki neden ona soruşturma başlatılsın ?
İşte babanızın isnatı sonucu anneniz hakkında soruşturma başlatılmadıysa iftira suçu oluşmuş olmuyor. Anneniz manevi tazminat isteyebilir ama ceza davası açılamaz bu durumda. Bir avukata danışırsanız daha detaylı bilgi alırsınız

Benim bildiğim annenin açacağı iftira davasıyla o kayıtlara bakılmaz. Ancak baban aldatıyor diye açarsa bakılır. Emin de değilim ama, bana mantıksız geldi, bilen biri çıkar elbet.

Çok zor bi durum gerçekten anneme o kadar üzülüyorum ki kadın harap oldu her yeri alerji oldu. Hasta olacak bu gidişle

Insan. Üzülür tabi. Bizim vaka da ayni. Adam kafasına koymuş aldatıldım diye. Halbuki eşi ondan şiddetli geçimsizlik yüzünden bosandi. Aradan kaç sene geçmiş hala anlatiyordu. Evlenme programına çıkıp tekrr edince çocukları bu sefer acayip sinirlendi. Tedbir karari deniliyor galiba çıkartıp adamı programdanda attirdilar. Yani insan kendi yoldaşına neden bunu yapar hic anlamiyorum. Akrabagimin eski esinin sansi bizim tüm ailenin tamami onun tarafını tutmasi. Kimse iftiraya bastan inanmadi. Biz delimizi biliyoruz da:olamaz:

İşte babanızın isnatı sonucu anneniz hakkında soruşturma başlatılmadıysa iftira suçu oluşmuş olmuyor. Anneniz manevi tazminat isteyebilir ama ceza davası açılamaz bu durumda. Bir avukata danışırsanız daha detaylı bilgi alırsınız
Anladım, zaten ceza alması için değil de kendi haklılığını kanıtlamak istiyor. Bu durumda ne yapmak gerekir bilemedik. Bugün çoğu hukuk bürosu kapalıydı. Beklemek zor geldi o yüzden buradan bilen arkadaşlara danışmak istedim yarın annem gidip görüşür bi avukatla

Insan. Üzülür tabi. Bizim vaka da ayni. Adam kafasına koymuş aldatıldım diye. Halbuki eşi ondan şiddetli geçimsizlik yüzünden bosandi. Aradan kaç sene geçmiş hala anlatiyordu. Evlenme programına çıkıp tekrr edince çocukları bu sefer acayip sinirlendi. Tedbir karari deniliyor galiba çıkartıp adamı programdanda attirdilar. Yani insan kendi yoldaşına neden bunu yapar hic anlamiyorum. Akrabagimin eski esinin sansi bizim tüm ailenin tamami onun tarafını tutmasi. Kimse iftiraya bastan inanmadi. Biz delimizi biliyoruz da:olamaz:
Böyle adamların çocukluğuna inmek lazım normal insanlar değiller bence. Bizim de kimse inanmaz herkes annemin arkasında durur ama annem, babama kendisini kanıtlamak istiyor.

Benim bildiğim annenin açacağı iftira davasıyla o kayıtlara bakılmaz. Ancak baban aldatıyor diye açarsa bakılır. Emin de değilim ama, bana mantıksız geldi, bilen biri çıkar elbet.
İddia edilen şeyin yalan olduğu nasıl kanıtlanır ki o dokümanlar olmadan. Ben de hiç anlamıyorum bu işlerden. Bir sürü avukat savcı arkadaşım var ama böylesine iğrenç bir konu kimseye sorulmaz

Hayır bütün mesajlar duruyor. Zaten adamla bir konuşma yok. Adam dediğimde annemin yıllar önce babamla birlikte koltuk yüzü yaptırmaya gittiği adam. Adam sadece bir kere whatsaptan kumaş renkleri atmış. Üstelik adam bizden 1200 km uzakta yaşıyor. Annemin hiç bir zaman bizsiz gitmediği yerde
Whatsapp konuşmaları çıkmaz eğer silinmişse ama bütün mesajlar duruyor diyorsun,hayır koltuk kumaşı attıysa ne var bunda adam reklamını yapıyor,annemin de sürekli alışveriş yaptığı bir yer var adam arasıra koltuk kumaşı halı vs atar.

İddia edilen şeyin yalan olduğu nasıl kanıtlanır ki o dokümanlar olmadan. Ben de hiç anlamıyorum bu işlerden. Bir sürü avukat savcı arkadaşım var ama böylesine iğrenç bir konu kimseye sorulmaz
Burda hukuk bölümü olmalı yada başlığı değiştirebilirsin brlki yardımcı olmak isteyen olur. Bana mantıklı gelmedi pek, babanın hukuki olarak bi şikayeti olmadıktan sonra annenin kayıtlarına annenin isteğiyle bakmaları. Dediğim gibi yanılıyor olabilirim mesleğim değil sonuçta.

Whatsapp konuşmaları çıkmaz eğer silinmişse ama bütün mesajlar duruyor diyorsun,hayır koltuk kumaşı attıysa ne var bunda adam reklamını yapıyor,annemin de sürekli alışveriş yaptığı bir yer var adam arasıra koltuk kumaşı halı vs atar.
Whatsaptan zaten konuşulmuş bir şey yok 4 sene önce falan adam yastıkları hangi renk istersiniz diye kumaşları atmış. Yani o insanla konuşulmadığına dair bir şeyler olması gerekiyor o da çok zor

Burda hukuk bölümü olmalı yada başlığı değiştirebilirsin brlki yardımcı olmak isteyen olur. Bana mantıklı gelmedi pek, babanın hukuki olarak bi şikayeti olmadıktan sonra annenin kayıtlarına annenin isteğiyle bakmaları. Dediğim gibi yanılıyor olabilirim mesleğim değil sonuçta.
İftira davası diye bir şey var iftiraya uğrayan kişi açabiliyormuş ama internette bununla ilgili fazla bilgi bulamadım

simdi anlayamadim. babaniz annenizi aldattigini soylerken telefonda iletisim kurdugunu mu soyluyor. yani anneniz neden telefon gecmisini ortaya koyuyor. aldatma denince mahkeme telefon kaydinda birsey yoksa aldatma da yoktur mu diyecek diye dusundunuz?.

Koltukçuyla aldatıyormuş. Adam bizden 1200 km uzaklıkta. Cidden bunları anlatırken babamdan tiksiniyorum ya iğrenç adam yüzünü bile görmek istemiyorum. Defolup gider inşallah evimizden

Insallah. Benim akrabagim kadar takintiliysa işiniz zor.. Elinde en ufak delil olmadan hala ayni görüşte. Ama ortada konusamiyor. Rabbim annenizede sabir versin

Back
X