Babamın anneme attığı iftira. hukuki bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

Konuşmadan ziyade mesaj içeriklerini göstermek istiyor sanırım.
Daha bugün haberlerde okudum. Mahkeme kararı ile telefondan bile silinmiş bütün mesajlar geri getirilebiliyormuş bedelide 3 bin tl. Annen dava açtığında delil olarakda kayıtları göstermek istediğinde mahkeme gerekli izinleri verecektir sanırsam.

Üstteki mesajımda da anlattım. Adam yıllar önce koltuk yüzü yaptırdıkları birisi. Nasıl olmuşsa numarası engellenmiş. Babam da bunu görünce numarayı alıp izlemeye başlamış. Adam biz iş yerindeyken whatsapta çevrimiçi oluyormuş. Annemin telefonu sürekli ortadadır. Hiç bir şeyide silmez. En ufak bir şüphemiz yok. Annemde kendisinden son derece emin.

Anneniz kendisinden eminse telefonu bir günlüğüne babanıza teslim etsin o işe giderken.kendi gözüyle görsün öyle bişey olmadığını.
Gerçi böyle bir kocayla imtihanda zordur annenizle sabır dilerim tabi şayet masumsa.
Belki anlar saçma bir şüphe olduğunu.
babanız andropoz yaşında mı??
Ondan böyle "delirmiş" olabilir.

şizofreni gibi bazı ağır ruhsal bozuklukların sadece kıskançlıkla giden türleri var, onlardan olmasın sakın? bir hekime de götürseniz iyi olur. ilerleyen aşamalarda işler büyüyebilir,sadece aldattığını düşünmekle kalmayabilir, fiile de geçebilir annenize karşı.

Anneniz kendisinden eminse telefonu bir günlüğüne babanıza teslim etsin o işe giderken.kendi gözüyle görsün öyle bişey olmadığını.
Gerçi böyle bir kocayla imtihanda zordur annenizle sabır dilerim tabi şayet masumsa.
Belki anlar saçma bir şüphe olduğunu.
babanız andropoz yaşında mı??
Ondan böyle "delirmiş" olabilir.
Annem dün bu tartışmadan sonra direkt telefonu önüne attı zaten. Hiç dokunmadı. 49 yaşında babam. Ama bence antropoz değil şizofreni

Annem dün bu tartışmadan sonra direkt telefonu önüne attı zaten. Hiç dokunmadı. 49 yaşında babam. Ama bence antropoz değil şizofreni

Babanızın başka bir dalgası mı var acaba!?
hani ne bileyim iftira atayım nafaka falan ödemeden boşanayım vs. gibi...
Ama bence babanızı tedaviye zorlayın! Aile büyüklerinden kıramayacağı kişilerden yardım alın ikna konusunda.
yazık yani ailenizi adına üzüldüm eğer sadece iftira atmaksa amacı..

şizofreni gibi bazı ağır ruhsal bozuklukların sadece kıskançlıkla giden türleri var, onlardan olmasın sakın? bir hekime de götürseniz iyi olur. ilerleyen aşamalarda işler büyüyebilir,sadece aldattığını düşünmekle kalmayabilir, fiile de geçebilir annenize karşı.
Evet ben de bundan korkuyorum. Ama sadece kıskançlık değil sanırım çünkü bundan önce bana yaptı. Ve yıllardır ortağıyla küs artık o adamada iftira attığını düşünüyorum. 5 yıldır içimizi şişirdi adamla ilgili. Bakıyorum adam bize karşı melek gibi ama babam öyle bir anlatıyo ki bunları yapan o mu diyorum. Bu hastalığı çok geç farkettik sanırım

Babanızın başka bir dalgası mı var acaba!?
hani ne bileyim iftira atayım nafaka falan ödemeden boşanayım vs. gibi...
Ama bence babanızı tedaviye zorlayın! Aile büyüklerinden kıramayacağı kişilerden yardım alın ikna konusunda.
yazık yani ailenizi adına üzüldüm eğer sadece iftira atmaksa amacı..
Babamın kimsesi yok annesi babası vefaat etti. Annemin tarafından bi büyüğe bu mevzu gitse zaten direkt alırlar annemi.

Babamın maddiyatla ilgili bi kaygısı çok olacağını sanmıyorum. Her ne kadar bu kötülüğü yapsada yemez yedirir giymez giydirir. Ve bunu içten yapar

Back
X